Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

antiana

ahoj cry, ty sama najlepšie vieš kam vedie nejedenie, veď keby si si dala niečo malé a zdravé nič sa ti nestane ani nepriberieš, takto si len spomalíš metabolizmus ako ja, a potom sa čudujeme že prečo nechudneme/priberáme keď nič nejeme...napíš ako si sa rozhodla...ja práve jem melón červený a už som zjedla veľa, ale nevadí mi to...

xx_yy

cry, napapaj sa ! niečo si aspon daj.. :) drzim palce

ja som nevydrzala 3 hodinky po obede na olovrant..tak som si dala fitness bagetu z lidla a light mozarellu k tomu :) + mensiu hrst dobrej vlakniny a kavu :) .. ach, ci som pazrava...

ale baby.. dnes som si obliekla uzke rifle,uzke tricko ( v ktorom mi bolo vidno riadne boky... ) ..ale viete co.. najprv som sa zhrozila..nakoniec som si povedala,ze vyzeram zensky a viac sexi ako predtym :))) ..

[zruseny22]

Ahojte. Tak mi je aj dnes na hovno a chuť vysrať sa ne celú liečbu pretrváva. Ešte som dnes nič nejedla, dúfam, že mi to aj vydrží.

Držte sa.

xx_yy

Baby ako obed? :-)

ja som mala akurat domacu horucu kuraciu polievku - mensi tanierik..ale zas mala som dost tej varenej zeleniny z tej polievky ( to milujem ) .. mrkvu,petrzlen,kalerab..mnam :-)

akuat idem von,tak asi nebude ziadny "pruser" :)

drzte sa:)

xx_yy

dobre ranko baby :-)

antiana, s tym krkom, skus to rozmasirovat .. :-) to by malo pomoct.. niekedy sa to aj mne stava.. :-)
a inak k tym implantatom.. vobec to neodsudzujem.. ved si spravila nieco,co ti zdvihlo sebavedomie .. a ked sa to tebe lubi a citis sa tak lepsie.. tak to je len dobre :-)

fruttia,
dakujem .. ja mam stale viac sil, ked vas tu citam .. motivaciu ..a prost poviem to takto.. ja by som to asi bez vas nezvladla.. nikdy by som s tym nevedela skoncit .. ale to co tu hovorite ma pohana dopredu .. stale :-) drzim palce kazdej. ja viem,ze sa to podari !
a inak super,ze si si zabehala troska.. ved aj to je nieco :-) .. a pekna chutna odmena po behu :-)
a inak dnes to sushi.. dobruuuu chut .. mnam :-) daj si aj za mna.

mrska,
dakujem :-)
drzim palce v tej robote,ale ty si silna..tak to urcite zvladnes :-) .. a to ,ze ta kontroluju , ber v dobrom.. :-) verim,ze ti to niekedy vadi .. to vsetky vieme,ake to je hrozne.. :-) a mala si super ranajky..aj obed bude.. mnam :-)
Drz sa !! :)

ja mam za sebou ranajky - biely jogurt,dobra vlaknina ( tej bolo zas velaaaa ) a káva .

cry moja, urcite nie si tucne prasa .. tie vyzeraju predsa uplne inak.. klud,a hlavu hore.. predsa vieme,ze od postavy su ovela dolezitejsie veci na tomto svete... i ked,ked sme v teme PPP , tak pre nas je pointou vsetkeho nasa postava..ale musime bojovat.. je to nase telo,treba ho zrejme zacat milovat take ake je..lebo je sucastou nas :-)

wyx, dakujeme :-)) .. ty si tiez silna ako vidim,len tak dalej ..

Pekny den baby. Myslim na vas! :)

[zruseny19]

jeeej, antiana.. to som netusila :) urcite si neskutocna fesanda,tak by si mohla mat sebavedomie :) vazne. podla mna chalani po tebe letia,a ty sa takto nicis:(
s tym krkom, nic.. to je z vracania ze sa stale nahynas nad wc... treba pockat a prejde to, ked tak nejaku masticku nanho dat a pomasirovat.. a ako dnes jedenie?

antiana

ahojte baby, no mňa dnes asi porazí, ráno ma seklo v krku, už včera ma nejako bolela krčná chrbtica, a dnes toto...nemôžem hlavu otáčať do stráň a ni hýbať krkom dopredu a dozadu...čo sa s tým dá robiť?
Cry, Ty nie si žiadne tučné prasa, viem akú máš výšku a hmotnosť aj akú postavu, no poviem Ti úprimne, čo by som ja dala za takú peknú súmernú a dobre tvarovanú figúru ak máš Ty, a to myslím naozaj úprimne...lebo ja mám podľa mňa krivé nohy, ešte k tomu krátke (a tučné, aby toho nebolo málo!) a nemám ten tuk rovnomerne rozložený, ale tak, že od pása nahor som veľmi chudá a od pása nadol ako prasa...inak baby, priznám sa vám tu, že by som mala ešte väčšie komplexy zo svojho tela, keby som nemala prsné implantáty...áno, mala som úplne plochú hruď, ako sa hovorí "prsia po otcovi" a tak som si v roku 2003 dala urobiť tieto implantáty, najprv som sa poradila so svojou MUDr. a tá mi to len odporúčala, vraj že mi to zdvihne sebavedomie...no čo povedať, bolo to drahé jak hovado, platila som si to z peňazí ktoré som dostala r. 2000 k osemnástke a nestihla som ich minúť...ale som veľmi spokojná, oplatilo sa to...chirurg mi po dohode spravil také prsia, aby to vyzeralo prirodzene, čiže nie nejaké mega obrovské, také aby sa hodili k mojej postave...

[zruseny19]

dobre rano baby,
dakujem za podporu opat :) dnes je dobry den, mam dobru naladu a chut sa uplne vyliecit z B..nikdy nechcem uz vracat, chcem byt super ako xx_yy, ktora to dokazala :P
uz som sa naranajkovala,teraz pijem kavu a na obed idem na sushi, co sa dost tesim :) cize dnes to bude v poriadku urcite.

mrska, noo vcera na beh bolo teplo ale vecer sa to dalo vydrzat. a ozaj som nebehala vela, mala som potom lepsi pocit zo seba...a nakoniec po behu som si dala ryzovy chlebik a trochu zmrzliny..
ty sa tiez drz dnes, pamataj ze praca je druhorada,hlavne je zdravie cize pekne papaj.

a ostatne baby tiez sa drzte,neskor sa ozvem :)

wyx

dobre ráno cicušky
tak včera asi z toho tepla sa trošku mozočky zaparili, ale nebojte sa, nezúfajte, aj mne. :)
držali ste sa statočne včera. každým dňom robíte ohromné kroky vpred, čo sa vám sice nemusí zdať, že je to tak, ale ked sa obzriete trosku späť, tak zistíte, že ako veľmi ste už pokročili. to je super. držím dalej päste.
milá moja cry, v ziadnom prípade nie si tucne prasa, nehovor blbyny. zacni sa mat trosku viac rada a vsugerovávat si, ze to dokázes a hocičo iné, nie si ziadne Béčko, máš na viac. Akože ale teda, nech už je utorok. ;) papaj aspon zeleninu a ovocie.
mrska, ze wau, v práci to vedia a sú v pohode. aj mne by vadilo keby ma kontrolovali, ale na druhej strane je to aj výhoda, ze nerobís sprostosti, že by si bola stále na záchode, takže istým spôsobom to máš aj vdaka nim pod kontrolou.
baby, nebehajte v takomto hiceee... aj dnes bude... blééé... :)