Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojte, dnes som vstala takto rano... mam v sebe zatial kavu,neskor budu ranajky - jogurt s jablkom ,dobrou vlakninou a skoricou... na obed este neviem,nakolko budeme zas v meste.. a vecer bude zurka,na co sa vobec netesim,urcite ma donutia pit ,nechce sa mi. a bude zas neskutocne teplo,uz teraz sa roztapam.
xx_yy, :) vecer sa ozvi ak budes moct.
mrska, kasli na tie prehanadla.. ajtak neviem ako ta napadlo odmerat sa po melone... vedd to naberes niekedy aj kilo ,a potom to vycuras,kedze to je len voda,nemala by si mat vobec stresy. malo jes stale.. na tej oslave by si mohla dat aspon nieco.. ked chces byt zdrava tak postupne si musis zacat davat aj jedla ako normalni ludia :) ked oni nepriberu,preco so pribrala prave ty?
Ahojte....konečne piatok....včera som prišla domov dobitá ako pes....a nemala som chuť ani jesť dala som si len zeleninu a kusok syra a melona riadny kus,už som ho nemala dávno,na obed som mala tie prsia a ryžu,a to len ani za hrsť a dnes mi už váha vyskočila na 47,7...šak šok jak by mi facku dal...neviem či to je z toho melona alebo už z tej ryže...no podľa toho kolko vážim budem mať dnes náladu pod psa....
kolegyňa dnes oslavuje,tak tam zasa všetci budú jesť,a ja budem čumieť ako pako...zasa si sama sebe leziem na nervy..mám pocit že už kysnem....katastrofa...
dnes mám na raňajky jogurt+pohánka+2 keksy hobits
desiata jablko
obed chlebík viaczrnný+syr+šunka,zelenina,koláčik
olovrant jogurt a večera ako vždy kopec zeleniny,a asi tofu a tvaroh,neviem ako mi bude...
a ked to tu po sebe čítam tak sa nečudujem že som pribrala ved toho zožeriem.....
ale grcať nebudem,len ma zasa máta to preháňadlo,aj ked sama dobre viem ako to končí...a sama tu radím cry,som namožná....
tak vy majte pekný deň....
fruttia dakujem, skusim si ho uzit:)
wyx, prepaaac :( ja uz sa tak stracam v tych prispevkoch :(
Katherina , dakujem :))
akurat ranajkujem - biely jogurt + dobra vlaknina :) a este nieco si dam,len zatial neviem,ze co :))
baby,pekny den vam prajem :))))
Baby ked sa už prejete tak negrcajte alebo aj ty cry len papaj zbytočne si spomalyš metabolizmus :( chodte von športovať račej to spaliť ja som sa tak naučila žiť a je to tak super :) a ešte aj schudnem ak chcem ale tak poviem si že nechcem byť zas kostlivček...a xxyy len tak dalej patri ti velky obdiv si velmi silna osoba :) .... a fruttia super ten beh hned sa lepšie citiš že :) len tak dalej ...papať a šporotovať a verte mi že kila hore nepojdu :)
Baby ked sa už prejete tak negrcajte alebo aj ty cry len papaj zbytočne si spomalyš metabolizmus :( chodte von športovať račej to spaliť ja som sa tak naučila žiť a je to tak super :) a ešte aj schudnem ak chcem ale tak poviem si že nechcem byť zas kostlivček...a xxyy len tak dalej patri ti velky obdiv si velmi silna osoba :) .... a fruttia super ten beh hned sa lepšie citiš že :) len tak dalej ...papať a šporotovať a verte mi že kila hore nepojdu :)
xx_yy ja nemám ppp. a uz vôbec nie som silná. joj, keby si ty vedela aký som ja slaboch.. fu.. no comment. :)
super, silna baba si :) a stale niekam chodis, aktivne leto ,to sa mi paci :) uzi si zajtrajsok.
akurat som dovecerala, celkom dobre je to tofu aj so sojovou omackou a rajcinou a jogurtom. mnam.
ahojky fruttia:-)
no super den si mala ako vidim ! Pekne papas velmi .. super jedalnicek ! :)
s tymi bagetami nebol pruser.. teraz pred hodinkou som si dala bielu activiu a 2 lyzicky dobrej vlakniny + 1 mensie jablko :) .. idem o hodinku spat..dnes skorej,kedze zajtra zas nebudem doma:)) ...
ahojte baby!
musim sa pochvalit trochu,mam dnes dobry den. Po ranajkach som mala jedno jablcko,potom na obed to sushi (10 kuskov lososovych), neskor jablko, a akurat budem vecerat tofu s jogurtom. naladovo som na tom super,cely den vonku v meste.
xx_yy, tak ma hreje pri srdiecku ked pises ze ti pomahame.. aspon viem,ze vazne sa to da,vazne tieto prispevky motivuju ,nielen mna :) A to ze si si uvedomila ze zenske krivky su sexy,je velky, priam obrovsky krok ku zdraviu. musis byt so sebou spokojna proste :) inak to nejde, musis najst tu rovnovahu vnutornu.
dufam ze po tych bagetach nebol pruser!
cry, dobre si robila ze si jedla. ako si na tom?
antiana, tak som sa pred chvíľou najedla. Mám výčitky, ale čo už.