Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Ahojte....
tak dnes som nevstala prvá,síce som hore už pred štvrtou,a už som stihla cvičiťa čo to upratať,ale dnes nás manžel pozval na obed lebo má zajtra 42 r. no to bude zasa komedia ked si budem objednávať....
tá váha je zasa na 47,7kg...a je pravda že ma to serie....s prepáčením....
antiana,ja mám sestru a brata,ale my sme už všetci dospelý,majú svoje rodiny a každý býva inde...ale sa navštevujeme...jasné že si všetci všimli že sa niečo deje,brat vyvolával môjmu mužovi že nech niečo urobí...uplne hysteričil....a sestra ani nehovorím,ked ma videla v tielku tak skoro odpadla síce neviem prečo....ved to nie je také hrozné...ked niekto schudne tak si to všimnem nie?a dohovárala mi aj stále o tom hovorí že umriem....no divadlo...
wyx...ja viem že tie prehánadlá nepomožu ale to číslo na váhe ma máta...
xx_yy ty si veľmi silné dievča....klobúk dole pred tebou...aj to ako nám starším radíš....vdaka ti....
fruttia aký si mala deň?
cry 13 r.sa trápiť je veľa...ja som v tom asi 8-9mes. a nejako som sa neposunula okrem tých preháňadiel,ale aj to ma máta ako si možno čítala....snažme sa aspoň niečo pre to urobiť....chceme a nedá sa ....ja viem....
majte pekný deň...a držte sa...
dobre ranko baby ,
ja v poslednej dobe neviem spat.. spim 7-8 hodin,a stacilo...uz neviem zaspat..no hrozne :/
Katherina mas pravdu,aj ja ked idem behat tak idem okolo 6-7 rano..vtedy mas super vzduch :))
Antiana,fakt povedz mame nech ti zamkne tu spajzu, a snaz sa nemysliet na jedlo..rob hocico fakt ! ..
inak nie nemam ani brata ani sestru,takze som jedinacik ... takze s tymto nebudem vediet poradit..ale myslim,ze je predsa lepsie ak mas sestru/brata ,ktora/y ti rozumie - myslim tu mladsiu sestru.. :-)
ranajky -biely jogurt,dobra vlaknina.. :)
inak baby,ja ten menzes este furt nemam :(
ahojte baby, dobré ránko vám želám...no, dnes som vstala skoro, už okolo pol štvrtej som buntošila v dome, dala som si kávu a na raňajky si dám ešte melón...dnes som sa aj odvážila a ďalšie kilo bolo dolu...teraz mám 44.6 kg a ja fakt, že to ide dolu ľahšie keď sa človek stravuje pravidelne ako nejedením, aký paradox...no dnes to bude pre mňa skúška, lebo celý deň som sama doma, otec ide do roboty, mama babke, idú zabíjať sliepky a sestra je na dovolenke v Španielsku, takže asi poprosím mamu, keď vstane, aby hneď na celý deň zamkla špajzu...baby, chcela by som sa vás spýtať, ktoré máte súrodencov, ako spolu vychádzate? Ja mám dve sestry, mladšiu a staršiu, a jedného staršieho brata, najviac si rozumiem s tou najmladšou sestrou, ona ma chápe čo sa tejto choroby týka, a jej môžem povedať skutočne hocičo...brat je trochu rezervovanejší, mám pocit že to veľmi nechápe, ža je tak ťažké sa normálne najesť ("preboha, veď to vie už malé dieťa, jesť, a Ty máš 30 rokov!")...najstaršia sestra má svoj vlastný život, ona je dosť naivná čo sa tohto týka, myslí si, že keď sa rozhodnem, začnem od toho momentu normálne jesť a nevracať, a tých 18 rokov choroby sa zrazu kamsi vytratí a ja budem zo sekundy na sekundu zdravá...ona má dve dcérky, moje neterky, 2- a 3-ročné a ja sa dosť obávam aby odo mňa neodkukali moje "stravovanie"...predsa len, baby sú na PPP náchylnejšie než chalani...keď sa vám bude chcieť, napíšte ako to máte so súrodencami vy, zaujímalo by ma to...ďakujem :-)))
Cry ja chodievavaam rano...alebo chod si zaplavať...je sice pravda že tieto horučavy su zabijacke ale ked pojdeš rano tak okolo 6-8 tak je prijemne :)
ahojte
ako sa máte dnes? ja som mala volno, takze mam sobotu. :)
xx_yy neni čo prepáčit, ved si mi nič neurobila. :)
cry, ale ty to dokázes!! mam pocit, ze v utorok si budes zelat aby som uz odisla...
mrska, este ze mas toho manzela. v kazdom prípade prehánadlo by ta nezachránilo, ani jednu z vás. a prosím ta mrska nepísem sem to císlo váhy. dakujem. (neber to v zlom)
čauky baby :-)
tak fruttia,tu som .. :-) dnes teda : biely jogurt + dobra vlaknina,jablko .. neskor latte a caprese salat z mekacu .. potom neskor 100% ananasova stava - vyzeralo to super ked to odstavovala pred ludmi ..a aj to bolo super :-) neskor este jeden caprese salat... a doma uz konecne 3 malicke krajce celozrnneho chleba + cela light mozarella a paradajka... vecer uz len jogurt asi :))
Katherina,dakujem ti moc pekne:)
Cry, ano mam len 17 .. :) a bulimiu cca pol roka.. a aj ked ty ppp trpis 13 rokov..stale je sanca ,ze sa ti podari z toho dostat !!: ) a nemusi to byt ziadny zazrak..ale normalne:))
antiana aj tebe dakujem :) a uz ti to strasne prajem aby sa ti naslo to miesto, aby si sa z toho cim skor dostala.. velmi ti drzim palce! :))
dnes som na vas vela myslela..vzdy ked jem :))
drzte sa!
xx_yy, až teraz som si prečítala v inej téme, že máš 17 rokov a bulímiou si "trpela", trpíš pol roka. Tak potom tomu aj rozumiem, že vám to tu ide tak dobre.
Ja sa trápim PPP 13 rokov, čiže asi nejaký veľký zázrak nemôžem čakať...
Katherina, ako sa dá športovať v týchto horúčavách? Teda ja by som ani nebola proti, len na mňa potom vonku divno pozerajú. (Jasné, názor iných mi môže byť u zadku, ale aj doma pindajú, najviac babka- lekárka, že to snáď nemyslím vážne a pod).
antiana, ja si tiež myslím, že poriadnu kravinu ti tá primárka povedala. Kurnik, normálne ma to rozčuluje. Nech mi nikto nehovorí, že by sa jedno miesto nenašlo!!! A ešte ako ti povie, že v najbližšej dobe ani nebude! To je fakt sprosté.
Držte sa.
fruttia...tak mám po obede,som to všetko do seba napchala a ešte pridala nektarinku čo mi dal kolega....no otrasná som...ale na tej oslave som samozrejme iba čumela dala som si len za hlt šampanského,aj tak som nemala kedy vysedávať lebo som mala veľa roboty...
takto bude zo mna o chvíľu slonica...hamba mi...pred tým preháňadlom ma zachránilo asi to že je piatok a príde manžel...inak ja neviem...zasa to nezvládam...ale ja vidí aj cítim ako mi tie šunky prerastajú cez sukňu....
fruttia možno som pribrala z tej ryže...lebo ja nejem prílohy žiadne...už neviem....
antiana som rada že sa to rozhodla lekárka riešiť cez seba,lebo tak to pojde lepšie....držím palce....
ahojky....
xx_yy, ja Ťa strašne obdivujem, keďže viem ako veľa energie a pevnej vôle si vyžaduje nevracať a normálne jesť...si super, kočka...a Ty sa z toho určite dostaneš, si príkladom pre nás ostatné...:-)
Ja som sa práve vrátila od psychiatričky, a povedala že ak do dvoch týždňov nezoženiem nejaké miesto v nemocnici, tak sa do toho obuje ona a osobne zavolá primárke...lebo včera som tam volala a vraj nemajú voľné a ešte dlho nebudú mať...a doktorka mi povedala že ma takto nemôže nechať doma lebo buď nejem alebo vraciam, že je to už život ohrozujúci stav...