Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
wyx, tu nejde o to, či si tu, alebo tu nie si. Proste mi to tu asi nerobí dobre, keď aj vidím, koľko tu baby vážia. Ja som možno o 7-10cm aj vyššia, ale mne nezáleží na tom, že som vyššia, ale proste chcem tiež takú nízku váhu. Je mi už vážne všetko jedno:-(
:/ ahoj.. maj sa pekne, vela sil vam prajem, nech mate vecne priatelstvo :)
ved nikto jej nechce zle. ;( odídem aj ja, nech sem kludne píse. len do nej vrtam... ahojte. idem nieco robit. nech som aj doma trochu uzitocna.
ok... je nam to luto, podla mna to hovorim v mene kazdej. my nechceme cry zle...
ach jo...
baby, fakt vážne, prosíííím vááás, nepíšte sem tie čísla váhy. :(
cry.... je mi to tak velmi luto. prajem ti aby si si nasla v sebe silu a zabojovala a vyliecila. je to dokazatelne,snad raz pochopis...
xx_yy,gratulujem k obedu :P urcite bol super,sikovnica si. Aj ja rada varim zdrave a chutne veci inak :)
ja som tiez poobede, idem si pospat, je mi fajn,najedla som sa akurat, maso a zemiaky...
ahojky baby,
ja mam za sebou obed . ktory som vlastnorucne pripravila ( vieem,ze to je normalne..ale u mna to je prvy vydareny obed,ktory jedli aj rodicia..a pochvalili,aj si nabrali viac krat!) :))) .. bol to letny lahky zemiakovy salat ( bez majonezy,tatarskej a vajicka) .. pritom chutovo bol mnam mnam.. k tomu som mala 2 male krajce tmaveho celozrnneho chleba , a rozmixovala som jablko a citron - a to som mala ako dezert. bolo to huste ako vyziva:)) .. a este malu hrst dobrej vlakniny :/
Vy ako obed??? :))
cry, to mi je luto :((( nechcem ta prehovarat aby si ostala.. lebo chcem pre teba to dobre ! .. a ked ti to tu nerobi dobre... tak si sa asi dobre rozhodla..ale potesim sa , ked sa hocikedy ozves! :) drzim ti velmi palce !!
Ahojte, dievčatá, len vám chcem povedať, že končím v tejto téme, s prispievaním a pod. Nemám sa dobre, a keď vidím ako sa vám "darí", tak mi je ešte horšie.
antiana, nemám pocit, že by si pravidelne jedla, ovocie a káva... preto chudneš, lebo nič neješ. Veď sama si písala, že čo všetko vyzvraciaš a čo v tebe ostane, vždy ostane len káva a ovocie.
Majte sa.
ahojte baby, trochu som odmlcala vcera, mala som u seba 2 kamosov,tak sa aj pilo....a sli sme von.Cize na otazku ako som sa mala vcera: vseliako. cely den som toho ledva zjedla nieco,potom som sa dostala do nalady rychlo z alkoholu,tak som aj co to pojedla, a vycitky som zahnala dalsim poharikom,hah. ale nedala som to von.
najlepsie je ,ze dnes rano idem na wc,a viete co? menzes!:))) ja sa tak velmi tesim. meskal mi nakoniec 8 dni. dost!!
dnes mam zatial jogurt s medom a broskynou v sebe a jeden plechovkovy sprite (potrebovala som nieco sladke rano na ten zaludok)... dnes som tak rada kvoli tomu menzesu ze asi s jedenim nebude problem.
antiana, ja mam 1 sestru,mladsiu. vie ze sa trapim s PPP, a je najlepsia sestra na svete..velmi ju obdivujem a mam ju velmi rada.
cry,ja ta chapem s tym 13 rokmi... ja mam 21 a PPPmyslienky mam 10. rok.... s tym ze najprv som sa vyhladovala na smrt,potom som bola abstinujuca anorekticka (s exorektickymi priznakmi),potom som sa zacala prejedatm a priberat,potom chudnut a prejedat a vracat.
a teraz sa snazim jest a nevracat a udrzovat si vahu.
ahojky mrska,
si sikovna.. aj ja by som si chcela zacvicit,ale dost som leniva..a tak som sa doslova prezrala na ranajky :( fuj .. zle mi je zo seba.
a na tom obede si podla mna daj nieco zdrave,lahke a chutne:) ja ked si nechcem dat v restauracii "zas" salat..tak si davam grilovane kuracie prsia + grilovana zelenina alebo ryza :-) od toho pribrat nemozes.. :-)a je to zdravsie ako keby si si dala napr.. pizzu :)
to,ze ako reaguje tvoja rodina,je asi "normalne" v mojej to bolo take iste.. preto som doma ( aj ked bolo vonku 35°C) chodila vo volnych teplakoch,mikinach..a vo vsetkom co na mna vyselo ... lebo som nechcela pocuvat to co mi rodicia rozpravaju...
a dakujem :))
drz sa dnes!! :)
aj vsetky baby:)