Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

fruttia,nejedla si toho vela.takze podla mna ziadny strach,a ten pohyb nech sa nestve dnes.. ved nemusis kazdy den .. :) ...
ja som este zjedla 2 bonpari , hrst dobrej vlakniny, tu moju "vyzivu" :((((((( preco som takaa pazravaa babyy :(((

[zruseny19]

mrska,xx_yy, baby, teda aspon my 3 tu sme... a dnes nam to ide :)
ja som sa akurat navecerala (dnes som mala inac MINIMALNY pohyb, co ma dost sere, ale unavena som,kedze som spala v noci 3 hodiny)... bol to jogurt s medom a broskynou (jednostranna strava,nevadi dnes)... a poobede som mala velke kafe latte.... plus 3 trubicky... no neviem, ziadna slava, ale som sama doma, a som rada ze sa drzim a nejdem to vygrcat. tak mi drzte palce!
mrska, inak ta tvoja vecera je mnamka, tuniaka by som si aj ja dala, zajtra si asi kupim..

xx_yy

mrska ved si mala super obed,mnam:).. a ten melon, koli tomu si nerob tazku hlavu.. ved to pojde hned aj von :)) ved to je ako voda..klidek :) ..
inak- super vecera!! :))

baby,ja dnes furt zerem.. :( ..teraz som po 3h jedla grahamovy rozok a celu light mozarellu :(
dozvedela som sa,ze vecer mame grilovat..samozrejme,ze aj kuracie prsia ( specialne pre mna ) ale ja uz tak neskoro nechcem jest.. aj teraz som sa najedla dost.. ( + mensiu hrst dobrej vlakniny - to mam vzdy miesto sladkeho ) ..
inak som dnes aj cvicila- hodinu .. makala som ako o zivot... ved mi aj skoro "islo o zivot" ked som zjedla ten kolac :((

mrska

fruttia aj mna mrzí že som tam dávala svoju váhu....nevedela som že ju to demotivuje...škoda....neviem čo na to napísať....

ja som si teraz uvarila 4 bielka a na večeru si dám k tomu šalátu ešte aj tuniaka...mám chuť na rybu...a zajtra si na obed dám pečenú rybu mám ešte najaké v mraziaku tak sa na ne teším....

ahojky...

[zruseny19]

aj mne je luto ze cry brala ako demotivaciu nase prispevky... :( dost nad tym rozmyslam,ale ved je to jej rozhodnutie. vazne prajem nech si raz spokojna a stastna, lebo stastie si zasluzi kazdy.

mrska, celkom fajny obed :) a najlepsie je ten tvoj muz, ze sa spolu na tom aj zasmejete :)) vaz si ho fakt. mas super rodinu,ako som si vsimla.... hlavne neprestavaj jest a potom ubudnu aj tieto uzkostlive myslienky ze si tucna, a mozno zachvilu sa zobudis a konecne sa budes vidiet realne ,ze tucna niesi.

xx_yy,kluud. ved si sa len najedla :) to nieje hriech... ja tiez jem trubicky akurat ;)

mrska

Ahojte...
tak to čo tu čítam ma moc nepotešilo...škoda že sme ti viac nepomohly cry...ale ako píšu baby musíme aj mi niečo pre seba robiť....držím ti palce v dalšom živote....

Tak ja som mala na tom obede grilované kuracie prsia a 2 porcie zeleniny,ale ak oni tú trochu zeleniny nazývajú že dve porcie...no to je ubohe...a ešte teraz v lete že sterilizovaná kukurica a kaputa,ved to mal byť šalát nie čalamáda...

potom sme šli kupiť darček, na nákup a ja som neodolala melonu,tak som prišla domov a samozrejme žrala...no teda teraz som to dodrbala s tým melonom, zasa mám výčitky ale vracať ani nechcem a ani nemám ako a kde,všetci sú doma...to už nechcem zažívať....muž sa ma opýtal ked som si objednávala či si idem dať psia z komára...haha....ale som sa aj zasmiala...na večeru som si nachystala zeleninový šalát a niečo k tomu,asi tofu,alebo syr aj tvaroh....

fruttia tiež si si toho už dosť preskákala....ja neviem kam až dojdem,len dúfam že nie s týmto tu daleko...ale dnes sa mi potvrdilo že som ešte s myšlienkami na tom velmi zle...a cítim sa stále tučno....

xx_yy tak ten obed ako čítaš bol v pohode,už si asi začínajú asi zvykať na moju stravu,lepšie ako hladovať je jesť zdravo...asi...to vraj tvrdí každá anorektička povedal lekár....

tak sa majte fajn..idem pozrieť vonka čo tam robí ten môj....

xx_yy

baby, je to na vas .. hociako sa rozhodnete,my to tu budeme respektovat.. kazda musi spravit to,co je pre nu vhodne,co si vyberie .. :)
drzim palce kazdej z vas!

ja som si dala vacsi kus kolaca domaceho a tu moju "vyzivu" z jablk a citrona rozmixovaneho + dobru vlakninu .. dnes som taka prejedena..ze mi sibne uz asi :((((((

wyx

a preto by tu baby nemali pisat váhu, lebo viem, ze niektorým to nerobí dobre.
cry, preco sa stále s niekym porovnávat? co dosiahnes tým ked budes mat váhu ktorú chces? myslís, ze sa ti bude viac darit v zivote? zivot nezáleží od váhy...
fruttia, dakujem, ale...