Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
cry...suhlasim s fruttiou,mas obrovsku pevnu volu ! tolko behat a este korcule.. no tolko by som nevydrzala.. :) fakt super ! .. toto je silna motivacia pre mna :))
jaj baby,vam je dobre s melonmi :).. a aj cry,kedze uz nemusis nic take jest.. ja som teraz zjedla malu misku toho mojho salatu - tam je len cottage cheese,varene zemiaky,uhorka... hm,ale este ma caka grilovacka.. rozhodla som sa,ze si dam 1 malo grilovane kuracie prsicko:( dufam,ze budem mat brucho jak balon zajtra zas:(
dobre no. tak aspon pi vela,ked uz nic ine. nejaky zeleny caj,alebo aspon vitaminove sumive tabletky si daj do vody... nech niesi uplne bez mineralov a vitaminov.
a kukni nejaky film. uzivaj si ten super pocit po sporte ze teraz mozes pekne lezat :)
fruttia, si milá. Iné si nedovolím, preto som chcela aspoň ten melón. Nevadí, zajtra si kúpim.
pojdem ja? :) kludne by som priniesla. skoda ze je to dost irealne :S tak si daj nieco ine, nieze budes bez jedla.
fruttia, bola som sice v sprche, ale vlasy som si neumývala a s mastnými do obchodu nepôjdem. Ale kľudne by som aj išla. U nás doma určite nikto pre melón nepôjde:-(
niekoho posli...aspon by si doplnila stratene tekutiny... aj ja budem jest melon inac.
oddychuj cry, nieze sa uplne znicis. :S
Mávam zo športu dobrý pocit, ale dnes som z toho nejaká "ubolená".
Inak dnes je pod mrakom, tak je celkom fajne. Ani nejaký veľký hic nie je.
Večer by som si dala možno aj melon, len kto by išiel preň do tesca:-(
cry, ty mas pevnu volu aj pre piatich ludi! tolko behat v tomto pocasi..podla mna ak mas silu na tolko sportu, a hlavne silu sa donutit k tomu, tak mas silu aj na vyliecenie sa ,ver mi. inak mas po sporte aspon dobry pocit, pocitujes nejake stastie?
a sama vies,ze tu vahu nam nemusis zavidiet.. kebyze sme zdrave,to by si nam mohla zavidiet....
fruttia, nebrala som to ako demotiváciu, to vôbec nie. Len mne stále šibe s tou váhou. Proste stále by som chcela späť aspoň váhu, akú som mala min. leto. Lenže to proste nejde. A tak vám tu závidím...
Ráno som zožrala 1 koláčik.
Pred chvíľou som vyšla zo sprchy. Bola som na 1hod a 30min. na korčuliach- rýchle tempo. Lenže.. vyzula som korčule, vyzliekla mokré veci, športovú sukňu som vymenila za kraťase, rýchlo iné ponožky, botasky a rýchlo ešte behať. A tak som bola ešte na 1hod 20min. aj behať. A teraz mi je trochu aj zle, lebo som prišla a vypila som na ex asi aj liter vody, aká som bola smädná:( A tak som aj trochu unavená.
noo, hej viem ze som nejedla vela, len sa bojim ci sa nepojdem prezrat. ale zatial sa drzim a uz by mali dojst domov :)
inak nevadi, ty co si zjedla je len DOBRA vlaknina, ktora je dobra vlaknina doslovne :) a plus ovocie co je nic, a bonpari sa nerata :P a cvicila si, to si spalila 3nasobok tohto urcite.