Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Ahojte, babky, len som vás prišla pozdraviť a idem znova do postele, nakoľko mám 37,9, teda skoro 38 teploty:-( Ach yo:-(
A aj som sa ráno vážila, je to asi nejaká hlúposť, ale mám o 1,8kg menej ako včera. Naschvál som sa vážila 4x za sebou. Divné, a asi to bude aj nereálne, ale nevadí.
Ja som si chcela ísť ráno kúpiť melon, niečo do jogurtu, tiež džús, a že na obed si dám kuracie prsia so zeleninou, ale uvidím ako mi bude, cítim sa akoby som bola chorá.
Dnes budem len ležať.
Peknú nedeľu všetkým.
ahojte...
ja som teraz fakt šťastná že cry neodišla fakt ma to potešilo...juj....a to že ti bolo zle je z tej vody no liter fuj aj ja by som grcala...ja sa ani studenej vody nemožem napiť...bolel by ma žalúdok,ja si ju nechávam v pohári odstáť,ale väčšinou pijem čaje na tých fičím už dlho...
xx_yy no dnes som mala na ranajky dobrú vlákninu+jogurt biely,2 hobbits keksy a černice čo mi včera nazbieral manžel...na obed šalát a 2ryby....ale ty pekne cvičíš že hodinu,to každý deň? ja každý deň mám 20 min. na stacionárnom...
fruttia áno večera bola fajná len som sa nejako prežrala,a dosť ma to rozhodilo že mám plný žalúdok,to som mala veľkú konzervu,lebo mávam aj také menšie,je fajnový,ja kupujem vo vlastnej šťave samozrejme kvoli tukom,ale raz za mes.si dám aj v olivovom oleji...
a po tom prežratí som to povedala manželovi ako sa cítim úplne na rovinu aj som sa bála ako zareaguje...ale bol super,síce povedal že nechápe ako prirodzená vec ako jesť ma uplne vykoľají, tak sme sa rozprávali dali si kávu,takže pohodový večer....
kiež by boli každé takéto....
tak peknú nedelu...ahojte....vždy sa tu na vás teším čo nového.....
Cry, a ešte sa ČUDUJEŠ že Ti včera bolo tak zle??? Preboha veď si mohla odpadnúť tam niekde na ulici a už sa neprebrať! toto nám prosím nerob...aj mne na Tebe záleží, si fajn baba! a to číslo na váhe sem teda už nebudem písať, keď Ti to nerobí dobre...Ja som mala pred chvíľou cappuccino a 100% pomarančový džús a na obed si dám pečené kuriatko, to zbožňujem...mala som raz také obdobie že som bola vegetariánka, až 10 rokov, ale teraz sem-tam zjem aj mäso, hoci len biele a ryby...
xx_yy, pekne sa drzis :) ake bolo maso?
ja som bola prave na prechadzke lebo mi doma bolo priserne teplo,tak potom som si dala 2 jablka este... pojdem zachvilu spat.
a xxyy dneska si mala fakt jedalniček užasny nič si z toho nerob :) krasne priam ukažkovo si jedla gratulujem a toho menzesu ani ja nemam :( ale idem utorok na vyvolavačku lebo fakt neviem čo mam robiť hormony mam vpohode
Cry preťažila si svoj organizmus ...išiel zo zasob kedže si dokopy nič nejdela ..chod sa najesť a hned ti bude lepšie
wyx, suhlasim so vsetkym co si povedala.Cry,zalezi nam na tebe!
fruttia,tak som tu.. mala som male kuracie prsicko,maly celozrnny chlieb..a dobala som len zeleninu - trosku cibule , a par paradajok .. :)
tak dnes uz len voda.. ach .. :/
inak,super,ze mas ten menzes.. ja este furt nic :(( .. uz asi 2-3 tyzden :(
pripomína mi to človeka ktorý rozhorúčený skočí do bazéna... čo sa mu stane? ...
cry, tri hodiny sportuješ a potom vypiješ na ex liter vody?! nič normálne neješ... si naozaj taka nepoučitelná? uz sa prosím ta uvedom, uz si uvedom, ze tu na tebe niekomu zálezi, a nie len mne... :(
dobre, uz som ticho...
jaj, cry! toto je zle...podla mna by si ajtak nemala co vracat,tak snad ta nebude ani napinat, drzim palce. nieje to z hladu? ved si spalila tolko kalorii ako inokedy za 2 dni... :(
xx_yy, drz sa vecer :) masko si daj,to je mnamka. kasli na brucho. ja mam menzes a vies ake mam ja? ako 4mesacna tehotna. tak mam na sebe cely den volne tricko. a nepozeram sa do zrkadla. a vaha oddychuje na skrini. nechceme PPP uz!
Babky, je mi úplne na zvracanie, zobrala som si aj nádobku do izby:-( Neviem, z čoho mi je tak strašne zle:-( Jedla som len ráno, čiže z jedla nie. Alebo či kvôli tomu, že som po tom behaní vypila asi aj liter vody na ex? Toľko vypijem bežne tak za deň.
Idem si lahnúť pred telku, dúfam, že nebudem zvracať, nech sa doma nič nedozvedia, že mi je zle:-(
Držte sa.