Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny19]

ja som po obede: polievka s mrkvou, maso s ryzou a cerstvou rajcinou. som prijemne najedena, bez vycitiek,vau. to sa stava len obcas v nedelu. pojdem dnes behat a na veceru si asi dam tvarohovy krem,nemate nejaky recept?

Katherina

cry podla mna keby si si ty niekde vyrazila s priatelmi a proste sa uplne odreagovala tak by zabudla aspon na chvilu na všetko...mne to pomohlo dostať sa z anorexia---priatelia--- proste ked vydiš jak sa bavia jak do seba všeličo pchaju bez vyčitiek je im všetko jedno uživaju si života tak aj tebe to polavi v mysli a bude to len lepšie :)....najhoršie byť sama tedy len upadaš do depky a stale maš tie chore myšlienky

[zruseny22]

fruttia, tak ja si nakoniec nedám ani kávu, ani kapučíno, zasa mi je nejako zle od žalúdka:-(
Ako pozerám, mne sa ten film bude ešte dlho stahovat:-( No nevadí. Dúfam, že pôjde niečo v telke.

[zruseny19]

cry, ja mam tiez hlad a obed este nieje hotovy, davam si kavu s mliekom zatial...pomaha. :D
ja budem mat tiez kuracie prsa s hubami a nejaku tu polievku si tiez dam,ked uz je nedela.. :)
ten film si stiahnem aj ja,dik za typ.

[zruseny22]

Premýšľam, či si dať kávu na ten hlad, ale nemám na ňu veľmi chuť:-( Alebo si urobím kapučíno trochu?:-(

[zruseny22]

fruttia, sťahujem film Netvor:)
Bože, mám hlad, ale chcem počkať do obeda, lebo viem, že potom by som si ho už nedala. Budem jesť kuracie prsia. Na raňajky som si dala jogurt.