Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

cauky baby:) .. vidim,ze sa dnes drzite dobre,pekne papate.. inak,dnes mam aj ja taku blbu naladu,ale pripisujem to pocasiu.. :) .. zajtra bude este zimsie..ale tak sa tesim,ze nie je take teplo .. :)
cry,super - Anabell , drzim palce.. potom napis ,ze ako :)

ja mam dnes taky nic moc jedalnicek.. rano ten biely jogurt + cca aj 200g tej dobrej vlakniny.. to bolo o 8 .. potom som jedla az okolo pol 2 - ladovy salat+mozarella+paradajka.. a odvtedy nic,len teraz som jedla malu begetku z lidla - tu fitness ( celozrnna) a cottage cheese.. aha,a este som zjedla cca 20 kešu arasidov:(
dnes si dam uz len melon..konecne ho mam :)) velmi davno som ho nemala..tak sa tesim,mnam :))
a pohyb dnes ziadny.. iba v tom tescu .haha prechadzka s kosikom:))

drzte sa baby..a fruttia,plac je zdravy.. ked sa ti potom uvolni..tak nie je o com .. niekedy to na cloveka pride.. aj na mna,niekedy len tak doma sedim...a rozplacem sa.. pomaha to:)

[zruseny19]

musi... velmi davno som mala taketo hrozne myslienky.
cry, tak aspon si sa presla.. ja pojdem behat zachvilu, ale bojim sa ze niekde ma to chyti a zacnem plakat pri behu,stava sa to obcas.

[zruseny19]

dnes sa citim velmi zle...nevladzem robit nic,boli ma hlava... a som smutna,citim sa sama :(
na olovrant som jedla jeden mensi kolacik a kavu s mliekom.. niesom ani hladna dnes,nic.

[zruseny22]

Tak som teraz prišla z tej prechádzky, bola som 2hod. Ale je mi blbo fyzicky. Už budem len doma a ležať. Práve jem nektarinku.

[zruseny19]

cry, jeej, ta anabela je dobry napad :) potom ak sa ti bude chciet, napis skusenosti.
Celkom dobry obedik si mala, a ze si sa odhodlala ist von,to je super. neprezen to ale.
17 sa aj mne zacina skola, uz vopred mam nervy.. ale aj sa tesim trochu. ty?:)

Katherina

cry podla mna keby si si ty niekde vyrazila s priatelmi a proste sa uplne odreagovala tak by zabudla aspon na chvilu na všetko...mne to pomohlo dostať sa z anorexia---priatelia--- proste ked vydiš jak sa bavia jak do seba všeličo pchaju bez vyčitiek je im všetko jedno uživaju si života tak aj tebe to polavi v mysli a bude to len lepšie :)....najhoršie byť sama tedy len upadaš do depky a stale maš tie chore myšlienky

[zruseny22]

V utorok ráno idem na neurologiu a poobede mi príde wyx:) Tak sama nebudem, bude u nás aj spať, lebo v stredu ideme spolu do Anabell, do Brna, kvôli mojej PPP. Chcem sa tam poradiť a tak, nakoľko moja psychiatrička moje jedlo nerieši.

[zruseny22]

Katherina, nemám ísť s kým von, nemám žiadnych kamarátov.
Od 17.9. mi začínajú prednášky v škole, snáď prídem na iné myšlienky.

Babky, ja som zjedla na obed 2 kuracie prsia, trošku menšie a sice bez prílohy, ale hlavne bez preháňadla.

Neviem vydržať doma bez pohybu, ale skôr neviem vydržať s depresiou v posteli. A tak som si umyla teraz vlasy, vyfénujem, dám aspoň trochu make-up a pôjdem sa aspoň na 2 hod prejsť. Uvarila som si kávičku. Tiež ešte neviem, čo budem jesť večer na večeru, ale možno bude melón:)

Fruttia, tvarohový krém znie veľmi dobre:)