Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
jaj baby,
ja mam zas vycitky obrovske :(
rano som pojedla tu dobru vlakninu zas aj cca 100g :(..
a teraz som jedla trochu melona,a biely jogurt s lyzickou skorice... :(
porazi ma,brucho mam jak tehotna:(
ahojte,
dnes je super pocasie,konecne zima.. tak ma to tesi,urcite si pojdem zabehat vecer. Inak zatial som mala ranajky (jablko,broskyna,jogurt-med-skorica a kava s mliekom..) teraz som si dala asi 5 pistacii :D a na obed este neviem...
mrska, pisem take absurdne pribehy, alebo postrehy,alebo len myslienky, obcas aj basnicky depresivne :) nic moc ale mne to pomaha.
dnes mas super jedalnicek zase, velmmi sa mi paci ako si to vzdy naplanujes pekne..aspon nemusis mat stresy:)
xx_yy, nemozes sa bat ze sa ti B vrati. Som si ista ze po tychto tyzdnoch si najdes tolko sily v sebe,ze nebudes vracat. nema to zmysel! sama si uz videla aka si pekna ked mas zenskejsie krivky,nemozes zas schudnut. Navyse pocas skoly sa lahsie bojuje,lebo stale mas co robit,ucit sa :) budeme ti drzat palce,kedze zacinas so skolou ako prva z nas:)
pekny den vam prajem:)
ahojte baby:)
mrska,vcera si sa pekne najedla:) .. ale bola si na bicykli,takze nemaj ziadne vycitky :)
dnes budes mat dobry obedik:)
ja akurat ranajkujem - rajo nizkotucny biely jogurt + dobra vlaknina - zas som to prehnala.. cca 60-80g :((((
dnes poobede idem prec s kamaratkou,tak si aspon vyventilujem hlavu.. :)
ach, o tyzden skola.. celkom sa aj tesim.. ale velmi ani nie.. aj mam trochu strach ze sa B. vrati :(
Dobré ránko....zasa nový týždeň ale teraz tu máme aj sviatok tak to nejako prejde...včera som sa naobedovala-dožrala,mala som šalát,2 ryby,kus koláča čo si pečiem sama a ešte aj černice,a doobeda som sama dojedla ten melon...no horor ale po tom obede mi nebolo všetko jedno...zas tie hlúpe pocity...chceli sme isť na bicykel ale pršalo,tak som musela šlapať doma,lebo by som asi musela ísť grcať tak som to takto pálila.....večera bola už len zelenina,tofu a tvaroh čokoládový...
cry asi si chorá možno je to tým že si vtedy vypila tú vodu na také rozpálené vnútornosti....a stým prehánadlom mám aj ja problém ale sa držím,dúfam že to zvládnem...a ty tiež....
xx_yy dobrá vláknina mi chutí ale ako píšeš tak človek by ju jedol a jedol...
fruttia a co píses?básničky alebo nejaké príbehy alebo len tak?
mne na depresie pomáha rozhovor ak ma kto má počúvať...potom stále rozprávam...
dnes mám raňajky jogurt nízkotučný+pohánka a 2 keksy také cereálne hobits som už pojedla
obed mám zeleninu,cottages+2 viaczrnné chlebíky,koláčik a vzala som si aj broskyňu
večera zasa zelenina(ja by som už mohla robiť reklamu na zeleninu)a možno mozzarela a tvaroh-ten si robievam sama:dám si jeden nízkotučný tvaroh,5 tých umelých sladidiel,trochu nízkotučného jogurtu a kakao,všetko to zmiešam a mňamka,nízkotučný pribináčik,ale môže sa tam dať aj ovocia,alebo nejaká príchuť,ja som skúšala rumovú tá bola fajn, ale mandľová bola otrasná...:)
tak majte krásny a veselý deň....
Dobré ránko....zasa nový týždeň ale teraz tu máme aj sviatok tak to nejako prejde...včera som sa naobedovala-dožrala,mala som šalát,2 ryby,kus koláča čo si pečiem sama a ešte aj černice,a doobeda som sama dojedla ten melon...no horor ale po tom obede mi nebolo všetko jedno...zas tie hlúpe pocity...chceli sme isť na bicykel ale pršalo,tak som musela šlapať doma,lebo by som asi musela ísť grcať tak som to takto pálila.....večera bola už len zelenina,tofu a tvaroh čokoládový...
cry asi si chorá možno je to tým že si vtedy vypila tú vodu na také rozpálené vnútornosti....a stým prehánadlom mám aj ja problém ale sa držím,dúfam že to zvládnem...a ty tiež....
xx_yy dobrá vláknina mi chutí ale ako píšeš tak človek by ju jedol a jedol...
fruttia a co píses?básničky alebo nejaké príbehy alebo len tak?
mne na depresie pomáha rozhovor ak ma kto má počúvať...potom stále rozprávam...
dnes mám raňajky jogurt nízkotučný+pohánka a 2 keksy také cereálne hobits som už pojedla
obed mám zeleninu,cottages+2 viaczrnné chlebíky,koláčik a vzala som si aj broskyňu
večera zasa zelenina(ja by som už mohla robiť reklamu na zeleninu)a možno mozzarela a tvaroh-ten si robievam sama:dám si jeden nízkotučný tvaroh,5 tých umelých sladidiel,trochu nízkotučného jogurtu a kakao,všetko to zmiešam a mňamka,nízkotučný pribináčik,ale môže sa tam dať aj ovocia,alebo nejaká príchuť,ja som skúšala rumovú tá bola fajn, ale mandľová bola otrasná...:)
tak majte krásny a veselý deň....
xx_yy.. tie sacky. aj ja... :( a neustala paranoia,ze to niekto zaciti na wc, zapocuje.. ze dojdu domov a ze HIII,toto co je?! ides pekne do pezinka... bojim sa aj ze niekto si precita toto co tu piseme.. neskutocne. ten smrad nenavidim. na rukach. na licach. vsade... :(
vzdy ked sa prebudilo moje ja vo mne,tak som si davala facku ze zase.. a protokol ten isty: vracanie,umyvanie, navonanie kupelky, sprcha,umyt zuby, a pri najlepsom spanok,taka som bola slaba vzdy po nejakom 25 minutovom trapeni...
dufam ze budem mat silu uz nevracat nikdy.
inak chrumem tekvicove semiacka a uz zachvilu idem spat:) dnes aka hnusna nalada,tak fajne skoncil tento den.
baby , aj ja som tak byvala.. ked som vracala,tak som to nebola ja.. to moje Ja sa vratilo po par minutach, ked som musela niekedy aj umyvat wc .. najhorsie baby bolo ( ja sa tu priznam,i ked sa hanbim ako pes.. ) som to davala aj do sackov .. a potom bud splachovala do wc,alebo vyhadzovala.. vzdy som chodila daleko k nejakym kontajnrom.. uplne trapne,ubohe:(
pre toto som s tym skoncila.. hocikedy ked som chodila von s kamosmi som sa bala,ze ked sa vratim domov.. ma mama zavedie na wc,a opyta sa ma.. a co ma byt toto ?? .. ten strach,ze som nieco nezmyla nahodou.. a tie nervy z tych sackov... ach
uz nikdy,nikdy !!!
tak cena sthlosti/vychudnosti je az takato draha? ze cloveka uplne doslova skope :(((
xx_yy,verte mi, ta vecera bola ozaj dobra:) a potom som bola so sestrou vonku na miesanom drinku. ona je uzasna,az tak ze ani vycitky nemam kvoli sladkemu koktejlu... fakt bolo vyslovene dobre..
cry,co uzivas na spanie? ja som zvykla xanax, obcas. ked sa chcem vyspat. milujem to ked spim bez snov.
antiana.. ty sa preco nedas na liecenie uz? a co na vracanie rodina?
inak vy take nemate ze ked vraciate tak akoby ste to ani neboli vy,proste uplne depersonalizacia na cloveka ktory vracia? ja som(bola) pravidelne ako zmyslov zbavena...
baby so mnou je zasa dosť zle, stále vraciam, už úplne všetko aj ovocie aj kávu, vo mne dnes ostalo len jedno jablko a dve kávy, a aj to len preto lebo sme boli u tety na hodoch a oni majú WC hneď vedľa obývačky a to by bolo počuť, ja už ani neviem prečo to robím, mám pocit že to už nie je ani kvôli schudnutiu (veď som nedávno schudla aj keď som nevracala), akoby som sa spolu s jedlom zbavovala aj svojich trápení, problémov a ťažkostí, ako aj zlých emócií a myšlienok...ach, a to mám ešte dva týždne čakať kvôli kontrole u doktorky...zhoršuje sa mi aj nálada, začínam mať tak trochu "depky", dobre mi je jedine v noci, keď spím :-/
xx_yy, užívam aj lieky na spanie, ale dnes si ich dám asi neskôr, lebo som bola dnes skoro hore:-(