Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Tak... a sem v riti!
Babka mi dala k telefónu lekárku! Lekárka mi vypičovala, že jak môžem behávať toľko kilometrov, k tomu korčule. Tak mi povolila trochu plávanie a počujte: 1km na bicykel. Ja odpadnem, že 1 km! To nemusím ani žrať, keď nemôžem športovať!
fruttia, už musím letieť.. operácia chrbtice.
Takže sa tu teraz hádame, a babka ide volať tej lekárke, lebo som povedala, že to chcem mať čierne na bielom, že nemôžem športovať! Od lekárky a nie od našich.
Držte sa.
ach, toto neni dobry pristup ze ta takto rozhodili teraz... skus sa drzat a kaslat na to (sice maju pravdu ze sa nicis ,ale takymto pristupom ti nepomozu).
na aku operaciu budes musiet ist? :(
Asi sa odsťahujem z domu... lebo ževraj nemôžem ani behávať a korčulovať... to už čo si doma vymýšlajú!? Mala som sa na to športovanie opýtať lekárky, ale mňa to vôbec nenapadlo:-(
Asi ma tu šlahne!!! :-( Hneď babkine keci- je lekárka, že či chcem skončiť na vozíku, teraz si čítala tú správu od lekárky, že na tú operáciu ísť budem musieť... A prednášky o anorexii a pod. A mám sa ísť najesť. A čo som jedla ráno ...
dakujem. ano, musim byt, jeden posrany pohar domacej zmrzliny este nezabil nikoho :) dakujem za podporu (inak ta zmrzlina bola vinikajuca..vdaka bohu ze je doma sestra,ze to nevyjem cele a nemusim ist potom vracat..takto mam aspon prijemne plny zaludok a aspon budem mat silu ist behat:) )...a na veceru si dam nieco lahsie.. a bude.:)
pekny den nadalej :)
Ahojte, babky, prečítam si vás neskôr, až teraz som prišla od neurologičky, bola som na kontrole, lebo som bola nedávno na magnetic. rezonancii kvôli chrbátu.
Ale takýto výsledok som veru nečakala.
Mám dva zlé nálezy, ale jeden horší. Najradšej ma chcela poslať teraz sanitkou na Kramáre operovať. Neverila mi, že ma to teraz už nebolí... Predpísala mi 2 lieky, a v októbri mám prísť na kontrolu. Ak to začne bolieť, idem na operáciu. Dokonca mám "čosi" ulomené... kokos.
A jasné, že doma hneď pripomienky, že to mám všetko z anorexie, že budem jesť a pod. No nič, utekám... idem si uvariť kávu a za chvíľu pôjdem naproti wyx, dnes budeme spolu a zajtra ideme do toho Brna do anabell.
Držte sa tu!!!
mnaaam, super obed si mala :) ..
zmrzku zvladnes, ja viem ,ze ty si silna.. velmi :)
necvicila som.. budem asi vecer..teraz som nejak nestihla.. :)
cauky xx_yy,
ja som tiez mala akurat obed (maso a grilovany baklazan s jogurtovym drezingom)vpohode.. niesom prejedena,ALE ide nam stracatelova zmrzlina akurat :((( to bude.. ach ach..
vecer idem behat.
ty si cvicila dnes?:) inak ved si nejedla vela, jeden bonpar je ako minidezert :)
akurat som mala obed..
hm .a vycitky :/
sosovicova polievka -a z toho som hlavne vyjedla sosovicu,mrkvu,petrzlen... tu stavu (ci ako to nazvat som ani nejedla.. ) .. ako druhe som mala malu misku makovych cestovin .. a teraz jeden bonpar.. ach
no dnes sa uz krotim :(
vy ako obed ? :))