Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojky baby:)
fruttia,to sme na tom rovnako.. ja akonahle pridem do prirody,uz mam chut si zjest nieco ..a vzdy je to nejaky domaci sendvic :).. no co uz..ale ved to vychodis..takze klidek :))
mrska,ja ta obdivujem,ze si nic nedas medzi jedlami.. ja to nedokazem.. iba ak nie som doma.. vtedy by som dokazala nic nejest cely den...
mala som ranajky okolo 8 - biely jogurt nizkotucny + dobra vlaknina, kava ... a teraz som mala tiez biely jogurt s dobrou vlakninou ..a zas som to trochu prehnala :( ...
este som pila za pohar coly zero ... asi pojdem cvicit na pol hodinku.. viac urcite nevydrzim...
akurat som uvarila puding,ako dezert k obedu..ale ja si ho dat nemozem :/ ach ...
aky bude obed baby?
:)
dobreee rano!
mrska, ano to co pises patri do anorexie, to je uz taka obsedantno kompulzivne sledovanie kalorii a jedla... ale vies co? mne napriklad po tom co som sa odhodlala liecit (pred tymi 9 rokmi) presne toto hovorili,ze mam to naplanovat,mam si nechat telo zvyknut na jedlo a potom nepriberem, ale ani nezomrem "od hladu"... pravdaze ja som musela mat v jedalnicku aj "nezdrave" jedla,kedze som mala 13 a bola som vo vyvine... ale kazdpopadne si myslim ze toto je dobry sposob, teda lepsi ako nejest nic.. a mozno casom ta prejde takato obsedantno kompulzivita a nebude ti robit problem dat si nieco medzi :) to by mohlo byt takym tvojim cielikom :)
akurat som zjedla ranajky (jogurtovy tvaroh zmiesany s medom a broskynou plus kava, a hned si dam este kakao,mam chut...)... dnes bude den onicom ale zajtra ideme na vylet s rodinou.. (nastastie na turu,tak tam budem vediet jest,lebo ja ked lenosime na vylete tak mam problem z jedenim.. pre mna vylet = priberanie)
Dobré ránko....
Tak to som rada že antiana má to miesto voľné,lebo som sa včera fakt zľakla,a dúfam že jej tam pomôžu....
xx_yy a fruttia,tak to som nevedela že aj to počítanie kalorii patrí k anorexii,ja že to tak robia všetci,a na tie stránky o kaloriach chodím aj ja....
dnes budem mať na ranajky acidko+vločky
desiata jablko
obed,pojdem do mesta lebo sa mi nechcelo mič doma pripravovať,tak si dám zeleninku,kur.prsia na grile,moj koláčik,a nektarinku
olovrant jogurt+ovsené otruby
večera klasika zelenina,asi syr a tvaroh...
ja mám ešte jednu úchylku,neviem či to patrí do anorexie,ja medzi týmito jedlami si nič iné nedám,no okrem vody,čaju a kávy...ja normálne nemôžem,mám to naplánované na určité hodiny a mimo toho nič,aj keby som umierala,radšej sa napijem vody,je to niekedy dosť náročné kontrola nad sebou,asi aj to by som mala prekonať,dosť to človeka obmedzuje,ale zvykla som si....
tak sa majte a pekný deň
nesranduj, vies ze melon je voda :) najradsej by som sa ho napraskala aj ja,skoda ze nemam...
no,a pred telkou som zjedla taku tristvrtinu z polky melona..ach jaj.. take brucho zas.. prejedena melonom..jak vzdy:(
veru, dnes som nejedla cely den normalnu stravu. co ma sere, ale nebola som doma,ale v meste kde ma stale taha jest blbosti a ziadnu hodnotnu vec... a na vecer som nechcela jest uz nic tazke,akurat jem este polystyrenovy chlebik s rajcinou... nieco nech mam v tom zaludku.
ale som rada ze sa mas psychicky dobre, ja tiez kukam telku a uzivam si prijemnu unavu po celom dni.. :) tak snad sa mame kazdy na vecer v pohode..
inak ani behat som nebola,nebolo kedy ani sa mi nechcelo,takze mozno zajtra :) ale ty ked si cvicila to je superske :)
pekny vecer baby,
tak dufam,ze sa antiane podari najst tu spravnu cestu :) drzim palce velmi.
cry, uz som ti vcera napisala nieco o tych nektarinkach..tak si to precitaj kludne znovu..a klud :)) velmi malicko si toho zjedla dnes..
fruttia, mam sa fajn.. taka pohodicka.. cvicila som taku hodinku dnes.. a po obede som zjedla len ten jogurt, a teraz si idem sadnut a kukat panelak s miskou melona..mnaam :)
inak ani ty si toho vela nezjedla..
:)
pekny vecer baby:) drzte sa
cry, skus na to kaslat,viem ze je to tazke.. ale ked sa zamyslis, 4 nektarinky maju velmi malo kalorii.. a zjedla si ich preto lebo ti ich pytal organizmus.. stale lepsie ako zjest 4 cokolady :)
zajtra vela stastia u neurologicky... ja by som tiez mala ist na check up, k 3 roznym lekarom,len sa neviem odhodlat..
fruttia, práve mám výčitky a chuť si dať preháňadlo:( Lenže ráno idem na neurológiu, tak sa bojím si ho dať:-(
Ja som dnes mala 2 nektarinky, potom neskôr kúsok kuracích pŕs a teraz som zožrala naraz 4 nektarinky!!!!! Tak sa za seba hanbím:-(
ahojte baby...
vidim ze sa tu rozbehol rozhovor o teme pocitanie kalorii.. no hej, aj ja to mam.. kukam co ma kolko, a roky rokuce moja prva myslienka je ze bohvie kolko kcal to malo.. a ze teraz kedy a co budem jest nabuduce..a skusam ako plny mam zaludok.. proste des. toto je ta anorexia ktora ostava vo mne.. cize ja uz aj ked sa spravam normalne,som abstinujuca PPPckarka... co uz. to je asi najviac co zo seba spravim po tolkych rokoch ppp...
inac dnes som ani ja nejedla normalne.. pila som kavu, colu zero, jablka a jogurty... a teraz ryzove chlebiky s domacou pomazankou...
dufam ze sa antiana bude drzat v pezinku a potom nam povie ako sa ma a ze uz je vyliecena :/ velmi jej drzim palce...
mrska, no to prilisne planovanie je priznakom anorexie... ale to je akceptovatelne podla mna, aspon ze jes...ja toto uz nemam ,aspon.. hehe. a to ze nejes od 18, to je na obdiv, ja by som mala krce v bruchu urcite...
xx_yy, ako sa mas momentalne? :)
cry,a ty?