Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

Ahojte...
Tak ja už mám po obede,ale dala som si naviac k tým prsiam a jogurtu ešte malé acidko,lebo som si myslela že odpadnem, asi mi chýbali nejaké sacharidy alebo čo,lebo mi začalo byť zle aj na žalúdku,a teraz ma serie že som ho zjedla,ale dcera ma dnes pozoruje,a syn mi povedal že som uplne vyhasnutá....áno je to tak....ja som cvičila už ráno...

počítali sme koľko som dnes prijala kilojaulov,zatiaľ to je asi 1800kj a do večera to bude asi spolu 3000kj a hľadali sme kolko má prijať žena v mojom veku najmenej asi 6000kj....aj viac....

ešte pojdem urobiť obed a lahnem,ledva stojím....a to bude do pol tretej iba piť,vodu,čaj a kávu bey cukru a mlieka,možno si dám CARO-máte to radi,ja si to dávam s mliekom,ak už nebudem schopná sa ani postaviť....asi to aj preháňam....som na nič....

čaute....

Sara 22

dobré ránko baby

fruttia, mám 23 rokov, ale cítim, že ako starnem, tak si viac uvedomujem, čo je v živote dôležité a číslo na váhe to rozhodne nie je.
Očistné dni si dávam, ked som doma a nemusím nič robiť a spočívajú v tom, že jem celý deň len zeleninku alebo ovocie, pijem veľa bylinných čajov. Je to pre mňa ako pre (dovolím si tvrdiť, bývalú bulimičku :) ) dosť ťažké, ale dá sa to vydržať, ak sa vieš na to vopred pripraviť a správne sa naladť, Tvoje trávenie si oddýchne a večer sa budeš cítiť príjemne, že si to zvládla. Treba však dávať pozor na to, aby ťa na druhý deň nechytila žravka.

aj ja behám, jogu len sem-tam. Vždy som vela športovala. V zime bežkujem.

mrska- chlorella je výborná aj na zápchu, celkovo ťa prečistí a dodá potrebné minerály.

Dnes je krásny deň, tak to nejako využite :)

xx_yy

mrska,
ani som len netusila,ze je to az taketo .. tak sa dnes drz,oddychuj , ved je volno .. vela pracujes.. takze si oddych zasluzis , telo aj dusa ;)

inak staci ak budes veci robit na 100% :) vobec netreba veci robit na 150% - iba tie pre seba mozes.. uz viem,ze pre druhych sa to velmi neoplati... este pre rodinu , no :)
mas pevnu volu velmi.. za to ta obdivujem.. mat z tvojej aspon trochu .. :)) ja ju velmi nemam :(

akurat som docvicila...ale len pol hodiku .. jedla som desiatu - bielu activiu 0%,jablko,malu misku dobrej vlakniny .. trosku dost.. ale o hodinku odchadzam prec s kamaratkou..a vlastne cely cas nebudem jest.. tak sa naplnim :))

pekny den baby:) drzte sa

mrska

čaute....

fruttia ten bielkovinový deň je náročný,napr.teraz ma trasie ako osiku,tak som si dala guličkovú žuvačku a kávu, a schudla som len tak pol kila,ale to mi tak skáče hore-dole...dúfam že sa nevyparím...:)

xx_yy tak ten bielkovinový deň mám preto lebo som držala tú dietu a tam musíš už stále raz za týždeň mať tento deň...no a ako ma tu už poznáte podľa mňa môžete nastavovať hodinky pri jedle,tak poctivo dodržiavam aj tento deň...a toto je fakt len pre takých tvrdohlavcov ako som ja...a máš pravdu ja jem veľmi málo sacharidov a cukor nepoužívam vôbec,ale dnes to bude zasa o držku ledva chodím,budem viac ležať.....

rada by som niečo v svojom živote zmenila,a nemám na to síl,som ako stroj nastavená,všetko robím až na 150%,kým nepadám na hubu....všetko musím mať pod kontrolou....je to ťažké.....ach jaj...

Ahojky...

xx_yy

dobre ranko baby:-)

fruttia,tak sa nam drz ! :-) piatok ta tu cakame :-)

mrska,hovoris ako keby si mala 80r:-) .. ved mas 37, nie si ziadna stara ochechula :-) ...
inac.. ten bielkovinovy den, to by som ja nevydrzala.. fu :-) .. preco si ho ty davas? :-) ..
inak,tu chlorellu uzivam aj ja ..

Sara, ide z teba fakt pozitivna energia :-)) .. tak dnes sa drz ked mas teda ten ocistny den .. inak v com spociva? :-)

moje typicke ranajky - biely nizkotucny jogurt, dobra vlaknina a neskor 10 kesu orieskov..

[zruseny19]

dobre ranko, ja akurat odchadzam na 3 dni.. drzte sa tu, majte vela sil. v piatok vecer tu budem uz :)

mrska, neschudla si zas inak? taketo bielkovinove dni,no neviem, jedenim bielkovin... papkaj aj nieco sladke :)nieze nam zmiznes uplne.

no, ja letim. budem na vas mysliet!

mrska

Ahojte baby a vitaj Sara...

Som rada že sa tu prihlásil niekto další a dá nejaké nové skúsenosti a hlavne rady a nápady.

xx_yy tak ja som po operácii už celkom dobre, len počasie mi robí zle,hlavne zmena,bolieva ma chrbát aj lavá noha na nervy mi tlačili platničky,ale inak je to super oproti tomu čo som mala pre opráciou. Ja mám 37r.Stará ochechula,a má problém z jedením,to som si už vypočula aj od ženského lekára...ale čo už....sa nezabijem....:)

fruttia tá sezamova tyčinka to som kúpila nejakú novinku ani neviem ako sa to volalo,ale bolo to tvrdé,také 4 zlepené plátky,mala som 2 druhy....a teraz som si kúpila nejakú bio sezamovú aj s ľanom,hrozienkami a volá sa Dobré časy...fakt trefný názov....mám rada také kútiky v obchodoch na bio a zdravú stravu....

Sara,pomáha tá chlorella aj na zápchu? A to užívaš iba pri detoxikačných dňoch alebo hocikedy? Ja si nemôžem robiť zeleninové a ovocné dni lebo by som asi nevydržala v práci,som tam celý deň,a cez víkend nechcem dráždiť manžela,lebo mám priberať a ja sa tomu bránim,a keby som ešte schudla tak sodoma.....hrozí mi Pezinok....a ja som taký blázon ved baby to tu čítali,ja ovocie jem iba doobeda,lebo tiež obsahuje sacharidy...ja som len na ceste vyliečenia a neviem ako to ešte dopadne..no a ty to zvládaš asi fajn a držím ti palce v dalšom boji...

tak dnes mám bielkovinový deň dievčatá..
raňajky 2 bielka a jedno celé vajce,jogurt jogobela a trocha acidka,čaj a teraz káva
desiata nízkotučný tvaroh

obed varené kur.prsia a jogurt nízkotučný
olovrant jogurt
večera tuniak vo vlastnej šťave,3 bielka+tvaroh

dobre že je voľno lebo budem slabá ako čaj....

dnes som už bola v obchode,povešala vonku prádlo a budem oddychovať...

Krásny deň....

[zruseny19]

jeej, sara. to fakt take prijemne nieco ide z tvojich prispevkov ze sa musim usmievat, musis byt super baba. ak dobre ratam tak mas 19?
no veru,kebyze ja poviem frajerovi ze mam bulimiu,tak by sa spytal ze vlastne co vracam ked nejem ani vela ..on je totiz velky jedak,a ja ked som s nim tak jem primerane ako normalna mala zena. nepochopil by ze mam stavy prezierania (sice uz ich je menej)

ja som nikdy nemala dokonalu postavu, hoci o nej snivam,ale som nizka a mam prirodzene velke stehna...tak vlastne neviem naco sa trapim, ale to mojmu mozgu nevysvetlis. velmi mi pomaha ze frajerovi sa pacim ,az to nechapem :) dobre ze ma nevidi po vracaniach, to je hrozne..alebo pred ked mam obrovske brucho,fuj :( a to sialenstvo v ociach... soom rada ze uz sa to stava menej casto. xx_yy je velmi silna tiez, silnejsia ako ja. navzajom sa tu baby podporujeme:)

pekne sny aj tebe... co znamena ocistny den inak? cvicis jogu? to mas moj obdiv,ja sa neviem tak ukludnit aby som tak pomalicky cvicila,skor mi ide beh..

Sara 22

fruttia, ahoj :)
No môjmu drahému by asi oči vypadli, kebyže mu poviem, že mám B, on by sa ma spýtal že: "čo to je laska??? nevymýšlaj, poď, tu máš, natriem ti chlebík s masom " :D
Ja si predsne pamätám, kedy to začalo, robila som modeling a na každom castingu mi tlačili do hlavy že keď schudnem aspon trošku, tak urobím kariéru, ja 15 ročná naivka. Potom som šla na pár mesiacov mimo Slovenska a povedala som si, že sa musím vrátiť chudšia, tak som tam jedla len zeleninu, na ranajky jogurt, tak ma raz chytila taká žravka, že som pojedla palacinky a z toho výčitky a už to šlo, presne si pamätám ten pohlad na seba v zrkadle, po prvom zvracaní, červené oči... Fuj!

Inak, mala som dokonalú postavu, stačilo pocvičiť, spevniť.
Už to nevrátim, ale snažím sa byť v pohodičke :)

Baby, aj ja som teraz spraskala za tanier zeleniny s kuracím, ale to nieje zle, niesu tak sacharidy, bude sa mi dobre spať :)

zajtra mám očistný deň, keď je volno, budem relaxovať, pôjdem na jogu večer.

Dobru nocku prajem, nech počas nej naberieme vela síl :)

[zruseny19]

Sara, jee,ahoj :) takuto pozitivnu osobu sem potrebujeme. Dakujeme ze si napisala :) aspon vidime ze aj po dlhej dobe vracania sa da vratit do normalu.

To ze mas frajera,ktory nevie o tvojom probleme mi je blizke lebo ja to mam tak isto... mozme sa o tom porozpravat.. tiez chcem byt plodna to je pre mna velmi podstatne! nastastie mne nevypadol menzes -zatial,len chodi horedole..
ja tiez lutujem ten den (asi pred 2 rokmi) ked som zacala vracat -inak sranda je ze presne si to ani nepamatam..... ze ako akedy a preco.

xx_yy, ako? nemaj velke vycitky, kuracie maso je mnamka, a urcite si aj vela slapala.. ja mam dnes tiez hrozny vecer, teraz neskoro som jedla par tortil a caj s medom a kofolu... tak ale nevadi,zajtra idem na vylet. kde ani vracat nebudem a dufam ze sa ani neprejem :)