Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Sara 22

xx_yy je to krásny pocit keď nemusíš mať výčitky, že si to zase urobila, toho pocitu sa nechcem vzdať za nič na svete :) inak, ďakujem za privítanie.

posledný menzes som mala v auguste minulého roku, tak som nasadila antikoncepriu, ktorá mi ho len umelo vyvolávala. Ale necítila som sa z nej dobre, tak som po dvoch mesiacoch vysadila. Potom mi už nechodil vôbec, Až ked mi povedal doktor, že budem ma probléh otehotnieť, kôli nízkej hladine hormónov, zlakla som sa. Neviem, či má B vplyv aj na výkyv hormónov, ale ked som to nedávno po roku dostala, nakoplo ma to, a nechcem sa vrátiť späť, chcem byť zase taká ako predtým a hlavne plodná. Aj psychika na to dosť vplýva, hlavne na to nemysli že ti mešká a ak to bude už dlho, choď na gynču.

Inak moja strava je taká kadejaká, snažím sa zdravo a hlavne pravidelne jesť, niekedy sa odviažem :D no už neskončím s hlavou v hajzli, ale cítim sa dobre, sem-tam mám také dni, kedy sa nemôžem ani vidieť v zrkadle a som podráždená, keď sa ma priatel len dotkne, on moju postavu miluje, niekedy si myslím, že to hovorí len tak. samozrejme, neviem o mojom probléme.

Hlavne treba byť v pohode duševne, pohyb urobí veľa... Sme silné ženy!

xx_yy

Sara , ahoj , vitaj ! :-))
som rada,ze si napisala.. :) .. je super,ze sa drzis...
aj u mna to bude tento piatok uz mesiac! :) .. lutujem,ze som si polovicu prazdnin ( a polovicu roka 2012) prevracala.. :(
inak, ten menzes ti vypadol kedy?? .. lebo ja odkedy som prestala vracat mi neprichadza.. uz mi meska 2-3 tyzdne.. neviem co robit :(
ale budem rada,ak nam tu budes prispievat:))

Sara 22

Baby, pridávam sa k vám. B ma trápi už asi 4 roky, boli horšie obdobia, no teraz som už vyše mesiaca nič nevyvracala. B na mne nie je vôbec poznať, nikdy som nemala problémy so zubami, pleťou, len ma trápilo nafúknuté brucho, záha a skoro rok som nemala menzes. To som sa naozaj zlakla a išla na vyšetrenie. Zistili mi hormonálnu nerovnováhu, pichli vyvolávačku a dostala som to. teraz beriem Duphaston, tak dúfam, že tento mesiac mi tiež príde menzes. Každopádne lutujem ten deň, keď so s tým začala. Teraz som sa zaprisahala, že už to neurobím. NIKDY! zatial sa mi darí, snažím sa pozitívne myslieť, aj keď som pribrala 8 kilo, ale tam sa mi váha zastavila a cítim, že to pôjde čoskoro zase dole :) telo sa potrebuje len spamätať. A ešte niečo. Mne velmi pomáhajú detoxikačné kúry, napr. chlorella v tabletkách, zlepší trávenie alebo zeleninové a ovocné dni. Vyskúšajte. Budem vás tu ďalej čítať a rada si vymením skúsenosti :)

xx_yy

ahojte baby:)
no akurat teraz som dojedla !!!!!
jedno grilovane kuracie prsicko .. take jedno velke .. hm porazi ma..a k tomu som mala salat ( uhorka,cibula,3kocky balkanskeho syru,paradajka,paprika... ) ...
som najedena... uplne
neviem co robit.. :(( .. cvicit uz asi nepojdem.. alebo,idem na stepper.. 20minutiek :(

[zruseny19]

ahojte... :)
xx_yy, veru, uz mi to vytravilo.. dala som si este 1 kavu s mliekom a hrozno na olovrant.. a veceru po 6, potom pojdem von s kamoskou.
prijemnu grilovacku,treba vyuzit kym je leto :)

mrska,aka je ta sezamova tycinka, znie to dobre.

xx_yy

aaaaa mrska,
super jedalnicek.. :) ..
som ani len netusila,ze si mohla byt po operacii :o , nastastie uz to mas vsetko ok -teda dufam:)
inak.. kolko mas rokov? .. nejak sa mi to dostalo z hlavyy:)

xx_yy

aaaaa mrska,
super jedalnicek.. :) ..
som ani len netusila,ze si mohla byt po operacii :o , nastastie uz to mas vsetko ok -teda dufam:)
inak.. kolko mas rokov? .. nejak sa mi to dostalo z hlavyy:)

xx_yy

ahojte baby ...
ach cry,klud .. vsetko bude dobre.. drzim palce,nech je to uz vsetko dobre.. ten sport teda obmedz,ale hlavne sa neboj jest.. papaj pravidelne a zdravo ! drzim palce!
fruttia,
no uz si tu zmrzlinu aj vytravila.takze pohodicka.. ako hovoris,budes mat via energie na beh ! :))

ja som mala okolo 3 tycinku dots .. :) aa idem si dat akurat nizkotucny rajo biely jogurt + malinko dobrej vlakniny ... take len lahke , lebo vecer zas grilovacka.. tak nejake male kuracie prsicko si zas dam..ale vela nie :(

mrska

Ahojte....
cry ja mám po operácii chrbtice krížovej šrobovali mi 3 stavce a to bolo ešte pred PPP,lebo som mala úraz v práci,ja som nemohla skoro chodiť bolo to zlé tlačilo mi to na miechu a na okolité nervy,mala som hrozné bolesti.....

operácia dopadla dobre,ale je to pravda behať už nemôžem,ani žiaden šport kde sú skoky,nárazy a tak...ale byciklujem na stacionárnom,cvičila som aj pilates...

a tie operácie ja neviem každý lekár hovorí inak,mna nechcela moja neurologička pustiť na operáciu,ale ked som už prestala chodiť tak ma akútne operovali...ale od toho momentu sa stávaš invalidom,podla toho čo ti tam robia...

ja už mám po obede mala som tu zeleninku,prsia,koláčik a naktarinku a ešte takú sezamovo-čokoládovú tyčinku,to už bolo naviac, ale som mala na niečo také chuť.....

ahojte...

[zruseny19]

no tak zaracha sportu je pre anorektika nocna mora, to viem.
lenze cry, tebe ide o zivot, problemy s chrbticou nieje sranda.. to mnozstvo odbehanych km je ajtak strasne vela,nie este ked mas problemy s chrbticou..
lekarka ti nechce zle, len a len dobre... tak ako mi tu vsetci. tak ta prosime ze jedz pekne pravidelne a zdravo... a setri sa... prosiim.. raz bude lepsie uvidis. len sa nevzdaj.