Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

fruttia...áno cítievam sa slabá,alebo mám energiu len tak hned po najedení...a najhoršie je že ked sa najem najradšej by som to išla niekam spáliť...už boli doby že som cvičila 2x denne,ale to sa snažím už nerobiť,naposledy to bolo minulú nedelu...teraz som po obede,mala som tie ryby,zeleninu,koláčik a trochu varenej zeleniny z polievky,teraz som si urobila kávu.....ale stále som smädná neviem prečo....

tak ty si si dala aj alkohol...ja akosi nemožem,čo sme mali naposledy gulášovku pila som Huberta de Luxe a večer mi išiel aj nosom,tak sa mi nejak nedá,aj ked sme v robote už mali oslavy,neako mi to nebere....

ja sa raz za rok zriadim ako na tej gulašovke naposledy a potom rok už nemôžem nič ani cítiť...

a ty ako si na tom z obedom čo bolo dobrého?

Ahojky...

[zruseny19]

ahojte...
mrska, v tatralandii veru bola zima, ale my sme boli len vo vnutornej casti, a prave ta tropicka plaz je super,lebo to je ako velky sklennik,tak tam je strasne teplo,aj banany rastu :)
inak vcera som sla von s kamoskou,tak som si dala 3 dzusy s vodkou, dnes mam priserne vycitky... ranajky som este nemala,neviem ani co si dam...

v tom mas inac pravdu ze sa kazdy vazi ,ale zdravi clovek sa vazi raz za tyzden, dokonca az raz za mesiac :) dokonca zdravim nevadi kolisanie vahy 1-2 kg. tak preto vravim ze by si sa nemala stale vazit...
jedalnicek dobry,ale velmi malo kaloricky..necitis sa stale priserne slabo?

no,veru mame zle pocasie,to sa mi nepaci:S

mrska

Ahojte a dobré ránko....
xx_yy tak ako už je lepšie,dúfam že áno,lebo choroby nám teraz moc neprispejú k lepšiemu....

fruttia nebolo ti v tatralandii zima?mne sa to už zdá chladno na kúpanie,ja som tam tiež už bola zopár krát,a bolo tam fajn,moj manžel tam nedávno pracoval na stavbe stavali ten tropický raj,to som ešte nevidela...a ja?....no v práci je stále nejako husto firma nejde tak ako by mala...tak je šéf nervozny....aj ho chápem...ale ja som na takéto stresy už citlivá a odráža sa to aj na mojom jedení...

dnes som si dala na raňajky jogurt nízkotučný+pohánka a 2 keksy-moja klasika
na desiatu melon alebo jablko
obed 2 pstruhy,zeleninový šalát,koláčik a možno nektárinka
desiata acidko+ovsen.otruby a večera ako vždy zeleninový šalát a niečo čo nájdem v chladničke a hlavne nekalorické...už mi šibe....uplne...

ozaj včera manžel prišiel z týždňovky a skonštatoval že som nepribrala ani gram ako som mu vraj tvrdila.....no musela som to zahovoriť o problémoch v práci...no divadlo...a dnes ráno ked som vstávala tak nespal...tak som z váhou išla do špajze a tam som sa vážila potom som ju nechala na kompotoch tak ukrytú...a ja si normálne ešte myslím že to je všetko OK...ved sa váži každý....

baby myslíte že keby som sa nevážila že to bude lepšie..skončí sa to niekedy?dnes je škaredo prší tak budem mať depku jak sviňa...nie dve svine...

pekný deň kočky....

Katherina

xxyy fuha ak budeš mať taketo stavy tak nedavaj si surovu mrkvu ale varenu ! surova prehana a jedz banany jablka a najlepšia je na to smecta :) skoro sa uzdrav a neboj tie vlasy určite nemaš zle len si musiš na seba zvyknuť :) a daj si taku bezvyškovu dietu ťiže žiadna vlaknina biele pečivo žiadna zelenina proste žiadna vlaknina lebo aj ta podporuje činnosť čriev :)

[zruseny19]

ahojte, tak uz som doma... dnes tatralandia,haha to bola sranda. Jedalnicek nic moc, alebo skor hroza, kedze dnes som este neobedovala,takze vecera bude vacsia.. same blbosti sme pojedli cely den, bleh. co uz...

xx_yy, dufam ze sa mas dnes uz lepsie.. daj si aktivne uhlie ak by si stale hnackovala, a vysad chlorellu docasne :) daj o sebe vediet..
mrska, ty ako? dufam ze dnes v robote fajn a si pripravena uzit si vikend a oddychovat trochu. :)

mrska

ahojte...
xx_yy..tak som to pojedla,ale vobec necítim hlad,to je asi z toho stresu,ale som sa prinútila....

nemáš nejakú virozu?daj si banán,horkú čokoládu,ale pomáha aj nastrúhaná mrkva,vraj....ja neviem ja mám stále zápchu ako ďas....drž sa....

xx_yy

dobre ranko baby:)
prepacte,nepisala som sem vcera...
ale vcera vecer ma zacalo boliet brucho.. tak ,ze som sa nevedela pohnut,ledva dychat.. potom to nejak preslo,najedla som sa mrkva,jablko,hruska.. to bolo vecer.. odvtedy to este obcas citim aj teraz.. ( tu bolest) ale uz len jemnejsie..
inak,je mi to blbe pisat... ale vcera islo zo mna vsetko von.. ale nie ustami .. ja to nechapem,takto som bola na wc asi 6-7x .. neviem ci to moze byt s tym,ale zacala som si inak davkovat chlorellu ..
a inak vcera som toho pojedlaaaaaa.. no nevadi :)

ranajky-biela activia 0% + dobra vlaknina ( dufam,ze sa z nej zas neprejem.. )

mrska,je dobre ze si sa rozhodla spravit si ten obed.. :) ved sama uz dobre vies,ze sebe by si ublizila :))
a tie vlasy,ach.. uvidim,ked dnes pojdem do mesta ako budem doma plakat ked si ju budem upravovat :( boze ...

fruttia,
dakujem.. mam sa ok.. az na to,ze ma trapia vlasy a obcas ta bolest v bruchu :( ..
u teba ako ? vsetko ok ?:) dufam..

pekny den baby:)

mrska

ahojte...
tak ja mám za sebou včerajší hrozný deň...v robote je nejako dusno....šéf ma nervy a včera ma dosť dodrbal...je tam nejaká blbá atmosféra....a niekto to možno znáša lepšie ale ja som dosť citlivá a moje sebavedomie je na bode nula tak mi to veľmi urobilo zle....najhoršie na tom je že vobec nemám chuť jesť,jedla som len na silu...a na dnes som si myslela že si ani neurobím jesť do práce...ale viem že by mi bolo asi zle....

na raňajky mám jogurt+pohánka+2 keksy
obed cotagess+2 chlebíky
desiata jablko
viaczrnné,koláčik,zelenina a nektárinka
olovrant jogurt+ovsené otruby
a večera šalát zeleninový a potom ani neviem...

včera som na večeru mala len zeleninu a dva hryzy syra,kúsok melona tak som mala stiahnuty žaludok....

xx_yy to je normálne asi u všetkých žien že ked prídeš od kaderníka tak ta ide rozhodit...ja ked si len dám podstrihnúť končeky tak si vravím no načo som si dala,a obzerám sa stále v zrkadle...

dcéra sa raz dala ostrihať ako Lady Gaga...no horor...syn jej povedal že vyzerá ako lady košík....

fruttia ja viem že tá váha by mala ísť do.....ale ešte asi nemám tolko odvahy a sily to urobiť....

tak držte palce nech to dnes v práci prežijem...lebo to nemá nejaký dobrý vplyv na moju psychiku aj jedenie

zo srdiečka vám želám pekný deň....

Sara 22

xx_yy určite tie vlasy nie sú také zlé, ber to tak, že zmena je život :)

baby, oriešky sú zdravé, v malom množstve, majú len zdravé tuky a veľa minerálov, ale ja viem, keď dáš jeden, nevieš sa stopnúť ... ako droga! ja jem hlavne nepražené nesolené mandle a ľanové semienka a aj slnečnicové.

fruttia, snažím sa byť vyrovnaná, ale tiež to vždy nejde, niekedy mám dni, keď som najradšej zatvorená doma sama a nemám náladu na nikoho. Mňa vie vyviesť z dobrej nálady každý podnet,napr. len malé narušenie mojich plánov. ale je to len o sebaovládaní, niekedy musím sama sebe dohovárať, aby som bola v pohode.

inak, pokračovanie môjho jedálnička

desiata: grapefruit, jablkový koláč, malý toast so syrom
obed: bravčové mäso na prírodno zemiaky varené, paradajkový šalát, espresso
olovrant: šalát s kuracím mäsom, nektarinka, espresso
večera: celozrnné pečivko, dve vajíčka, light mozarella, paradajky

... takto približne to u mňa vyzerá každý deň ...

babiky, asi tri dni tu nebudem, držím vám palce, prajem ešte pekný večer :) ...

[zruseny19]

Ahojte, som tu zas...
dnes sme slapali dokopy 7 hodin, teda mam aj viac na konte :D co sa tyka jedenia...
ranajky - jogurt s musli a kusok kolaca, kava s mliekom a melon, doobeda 2 hrusky, obed jeden maly sendvic, radler a neskor polka horalky, vecer nealko mies.napoj,asi 2dl zeleninovej polievky a kuraci salat s drezingom.... vela, citim sa najedena ale dnes sme slapali tak snad to nevadi.

sara, to jedenie a vaha.. mam to tak ze jem menej mozno ako by som mala,a preto som kilo-dva pod normalnou ustalenou vahou, a ktora sa mi akoze nepaci... ale ked si nedam pozor tak hned som pri nej, a viac uz nepriberem,tak isto ako hovoris ty.. :)
inak stale si myslim ze posobis vyrovnane a velmi mas prijemne prispevky,ako to robis?:)

xx_yy, ale no. tie vlasy dorastu :) dufam ze zvysok dnas mas vpohode, vsak? napis ako sa darilo.

mrska a ty ako? musis tu vahu eliminovat zo zivota podla mna..to je jedina cesta k zdraviu, musis pocuvat svoje telo a nie orientovat sa podla vahy :( drzim palce.