Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

dobre ranko baby :)

tak,ja mam dne posledny den volna.. ajaaj .. tak ranajky ako vzdy , biely jogurt,dobra vlaknina a jablko .. :) ..
dnes sa bojim obeda ! :( .. mame mat zemiakovu placku v tom maju byt kuracie prsia v takej paradajkovej stave a hranolky .. jezis :(( .. no neviem ako to urobim ..ale asi zjem hlavne len maso.. :( ..

alexandra.. verim ti. aj ja som sa zo zaciatku vazila .stale.. a potom som mala vacsie nervy..vycitky..a tak dalej.. :/ .. odhod vahu :) ..

fruttia, dakujem,ze si napisala :) ..pekne papas..a hlavne to,ze bez vycitiek tu palacinku a tak .. :) pekne fakt.

mrska,vela pracujes..tak je normalne ,ze vcera si nic nerobila.. musis si oddychnut niekedy :) .. a ako hovori fruttia,nepocuvaj ten anorekticky hlas.. presne tak som bojovala aj ja s tym B. .. stale mi slo do hlavy co by som mohla zjest kedze som sama doma atd..
ignoruj ten hlas :) !!

pekny den baby:)

[zruseny19]

mrska,dobre rano:) pises,ze "jedno mi hovorí ved trocha môžeš a druhé budeš ako vypasená krava"...to je presne anorexia to druhe..ona ti hovori ze nepriber.. ale ten hlas,ten anorekticky musis stisit,on ta chce potajomky zabit,vyhladovat...nesmies ho pocuvnut..to je zaklad terapie,prestat pocuvat anorekticky hlas,myslienky. tak kludne dnes jedz,neprezen to so sportom,nic..kasli na to,oddychuj.

ja som sa zobudila pred chvilou,akurat chrumem hrusku. neskor si dam cucoriedky-jogurt-med a kavu s mliekom... dalej neviem. nevazim sa, brucho mam trochu vacsie,fuj, nevadinevadinevadi.

mrska

Ahojte...tak dnes som tu nejako skôr....
ale ráno ma rozhodila váha lebo išla trocha hore,a tak teraz samozrejme rozmýšľam čo som včera všetko pojedla...

alexandra chápem ťa ako je to s tou váhou ale večer sa nevážim,lebo to by ma rachlo,to je aj 1-2 kg viac...

fruttia...ja som včera ani nič dokopy nerobila,pršalo tak som bola na PC a potom som si čítala a lúštila krížovky,neviem či chcem pribrať jedno mi hovorí ved trocha môžeš a druhé budeš ako vypasená krava....

xx_yy,tak som rada že ti to prešlo,a že sa môžeš najesť.....len tak dalej aspon ty to máš pod kontrolou....drž sa..

dnes raňajky jogurt+pohánka a dva keksy a o tých rozmýšľam kedže mi ta váha išla hore
desiata jablko
obed zeleninový šalát,uvarené kur.prsia,koláčik
olovrant acidko+ovsené otruby
večera zelenina a ani neviem asi niečo len malé....

tak peknú nedelu...

[zruseny19]

xx_yy,napisala som:)
ja som dnes nejak mimo.. psychicke blbosti riesim,cely den sa tapam v spomienkach..
momentalne som hladna,skoda ze je noc.
na veceru som jedla 1 palacinku s lekvarom, potom vonku nealkoRadlera a malu kofolu, cestou domov 2 male jablka :) nic moc..

alexandra.. tu vahu odhod prec. ja som sa tiez odhodlala nevazit sa, ked uz o tom tolko rozpravam,citim ze mozno mam o nieco viac ako som mala,ale aspon nevracam... ja uz ani neviem kolko dni to bude...xx_yyy,ale tebe kazdopadne gratulujem. mesiac? to je uzasne :)

alexandraaa

xy,
veď to.že je tu hluposť.ale cítila som a citim ako sa mi zväčšilo brucho a nutkanie ist na tu vahu bolo silnejsie..zajtra si pojdem zabehat.

alexandraaa

baby:(...ja som sa celkom držala. ale..postavila som sa na vahu a zlozilo ma to..uz premyslam, ako by som sa mohla zajtrajsim ranajkam obedu a vecere..je mi smutno.velmi

xx_yy

Ahojte baby!
prepacte,nejak som sa sem nedostala vcera..
ta bolest brucha presla (klop,klop) nastastie,a dufam,ze uz nastalo.Vcera som nemala velmi bohaty jedalnicek .. rano som mala ako vzdy jogurt s dobrou vlakninou, na obed ladovy salat +mozarella+ paradajka..a na veceru som mala salat s kuracimi prsiami .. a vecer som bola na chate na oslave..tak som sa zas bala co pojem.. nakoniec som mala len pohar sprite-u,malinko arasidov ,a malinko praclikov slanych ..

dnes ranajky jogurt+dobra vlaknina+jablko.. obed grilovane kuracie prsia+ grilovana zelenina.. po obede som si dopriala dva kopceky skoricovej zmrzliny ( bez vycitiek,kedze uz je to mesiac!!!) :) ..a teraz som mala pol zlteho melona,a mensi kus cerveneho a este malu misku dobrej vlakniny...
vecer uz len asi jogurt..uvidim :)

baby vidim,ze sa vam dari..som velmi rada:)
piste ,ze co a ako ..vecera a tak :))

[zruseny19]

dobry obed si mala :)dufam ze si sa aspon trochu najedla, nieze este pochudnes.. ak si smadna, tak sa kludne napi, kolko pijes denne?
co budes dnes robit?

ja som mala fajny obed, polievku kyslu a maly stvorcek domacej pizze.. tak akurat. zdrave to nieje ale neprejedla som sa cize fajn.. akurat som dopila kavu, dalej neviem co budem dnes jest :)
a ano, ten alkohol.. ja (asi lebo som mlada) celkom dobre zvladam pitie, neni mi dnes zle ani nic.. ani vcera som nebola opita... len ma trapia tie kalorie fuj..

inak xx_yy, co je s tebou?:( dufam ze nic vazne..
a cry tiez zmizla..