Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
cauky baby.
mam za sebou celkom narocny den, plus mam svalovku zo vcerajska... tak ani nejdem behat. hladam si brigadu na skolsky rok... no nejak neuspesne.
xx_yy, pekny jedalnicek zatial :) inak v skole budes chodit na obedy?
mrska, a ty si uz vyvinula v sebe tipicke anorekticke tahy,hehe. s tou vahou. to mame asi kazda taketo spionske tahy, je to skor smutne ale aj tragikomicke...
dufam ze si mala fajny den a aj papas pekne... :)
baby , halooo . kde ste? :-)
akurat som po obede - cestoviny+ dusena zelenina .. + miska dobrej vlakniny a melon :-)
vecer sa planujem ist bicyklovat s kamoskou,tak sa tesim :-)
aky ste mali obed? :-))
baby , halooo . kde ste? :-)
akurat som po obede - cestoviny+ dusena zelenina .. + miska dobrej vlakniny a melon :-)
vecer sa planujem ist bicyklovat s kamoskou,tak sa tesim :-)
aky ste mali obed? :-))
ahojte baby:)
tak ja uz o chvilu do skoly..ach, porazi ma .. :) ..
ranajky biely jogurt+dobra vlaknina ..
normalne mam "depku" ako na mne vyzeraju saty/oblecenie.. normalne ma to stve ked sa na seba kukam v zrkadle... a to mam vsetky veci 32/34
mrska, ranajky neobmedzuj.. z toho cerpa tovje telo takmer cely den .. s tym sa nastartuje.. a ranajky maju byt najsytejsie,tak pokooj :-)
lamenterie , ako hovori mrska..zacni pomalicky po 5 porciach .. ja viem,ze je to takze.. ja som zvykla vracat a 5krat za den,aj viackrat..po kazdom suste... a potom,zrazu zo dna na den to slo... :)
drzim palce baby, myslim na vas! :)
pekny den :))
Čaute...
tak aj ja od dnes pracujem od 7 do 4,lebo cez prázdniny sme mali kratšiu prac.dobu.
fruttia a xx_yy,máte pravdu tie boje v sebe čo je dobré a čo zlé musíme každý deň zvládať a tie výčitky...niekedy si myslím že to už nezvládnem....
dnes som sa pre zmenu nevážila v špajzy ale v hornej kúpelni,lebo manžel odchádzal na týždňovku ale nejako sa stále motal v kúpelni tak som nenápadne vybehla hore a odvážila,a váhu nechala v synovej izbe...no ako špijón..
raňajky som mala jogurt+pohánka a dva keksy ale asi aj tie obmedzím...
desiata jablko
obed chlebík celozrnný,šunka,syr,koláčik,zelenina
olovrant jogurta ovsené otruby
a večera šalát a asi tofu
lamenterie,ja dokážem jesť 5x denne ale všetko nízkokalorické,ale hlavne že jem,aspoň si myslím aj ked by som mala aj niečo iné lebo sa cítim niekedy slabo a hlavne nemám nutkanie vracať,lebo sa snažím nezjesť toho veľa aby ma netlačil žalúdok...skús aj ty 5x aspon niečo malé a začni po menších porciach a zvykneš si...
tak pekný deň....
dakujem.. ale je to tazke, lebo absolutne nemam chut nic jest.. a takto sa to taha uz dlhsi cas.. donedavna som sa snazila udrzat si zdravu hmotnost, bmi okolo 18-19, ale uz som to dalej nezvladala a aj tak sa mi nepacilo ako som vyzerala, ze mi az tak netrcali kosti a tak, vsak to asi poznate.. teraz jem ranajky, nieco male poobede ak ma nikto neprinuti obedovat a to je vsetko..a snazim sa, aby mi bmi nekleslo pod 17 a som zvedava dokedy to vydrzim
dakujem.. ale je to tazke, lebo absolutne nemam chut nic jest.. a takto sa to taha uz dlhsi cas.. donedavna som sa snazila udrzat si zdravu hmotnost, bmi okolo 18-19, ale uz som to dalej nezvladala a aj tak sa mi nepacilo ako som vyzerala, ze mi az tak netrcali kosti a tak, vsak to asi poznate.. teraz jem ranajky, nieco male poobede ak ma nikto neprinuti obedovat a to je vsetko..a snazim sa, aby mi bmi nekleslo pod 17 a som zvedava dokedy to vydrzim
lamenterie, ahoj. Tiez bojujes s PP ako vidim... ak chces tak sa zapoj,my sa tu navzajom podporujeme... spolocne to ide lahsie,teda aspon mne to dava neskutocne vela sil ked myslim na ostatne baby :)
ty sice mas skor anorekticku formu ze ani nejes a ak ano,aj to vyvratis... ako dlho to tahas takto?
tak ti prajem vela sil, aby si zabojovala este.. da sa to, len velmi tazko. a hlavne treba vediet ze sa CHCES uzdravit, lebo toto nieco s PPP neni zivot,to je kolotoc okolo jedla a grcania... fuj:(
ahojte, uz dlhsi cas citam vase prispevky a obdivujem to, ako dokazete jest 5x denne a snazite sa uzdravit.. ja som to skusala, ale vobec sa mi nedari, lebo po case zacnem jedlo znova obmedzovat, lebo vobec nemam na nic chut a aj ked si nieco vezmem, ze si idem dat, tak to odlozim naspat alebo to skonci v zachodovej mise..ked ja ani neviem ci sa chcem uzdravit :(
ahoj xx_yy, neboj sa toho obedu, ved placka je mnamka. daj si jednu mensiu s maskom :) ved dnes je nedela, mozes si schuti zacvicit a potom zajtra hor sa do skoly, to budes mat zvyseny vydaj energie,takze kludne mozes aj papat. hlavne ignoruj hlas B, budes musiet byt silna,ale ved uz sa mesiac drzis,nemoze to byt pre teba problem..
ja mam vycitky,lebo na ranajky som zjedla to co som pisala, potom som si dala kavu so slahackou,lebo rodicia ju pili..aach.... tak si pojdem zabehat zachvilku,nejakych 5 km... aby som vyhladla na obed (inak bude pecene maso so zemiakmi a zeleninou,zemiaky si nedam)... snad sa nevykolajim uplne,nastastie nebudem mat moznost vracat.