Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Ahojky...tak ste sa dievčatá nejako vytratili....
ja som dnes ráno začala na prd...ráno ma bolela hlava, aj ma eštš bolí ale išla som bicyklocať a skoro som tam skolabovala,uplne na mna vyšli studené poty...tak jak krava som dalej šlapala,to mám asi po tej včerajšej hnačke,asi som stratila veľa tekutín,preto aj ta hlava...bála som sa ísť si ľahnúť lebo manžel by ma zožral,to by mi už neprešlo len tak ľahko,a ani sa mu niekedy nečudujem...som strašná...
ráno som začala jogurtom+pohánka a 2 sušienky BE-BE
desiata bude jablko
obed kur.prsia varené,zelenina a nektarinka
olovrant acidko+ovs.otruby a večera ako vždy hromada zeleniny a niečo ľahké k tomu
včera som večeru zakončila zeleninou,4 bielka a trochu tvarohu...
teraz sa aj trochu bojím či to bolo z tej hnačky alebo to telo už nevládze a kolabuje...dúfam že dnes bude lepší deň...
tak sa ohláste a majte pekný deň...
Ahoj xx_yy...tak obed mám za sebou,mala som tie ryby,zeleninu,koláčik a nektárinku...ale stále ma bolí žalúdok a tiež som zdutá....a ešte mi je hrozná zima,uplne sa trasiem,musela som zakuriť...už na mna čumia ako by som bola 2 hod. pred smrťou...už som pojedla aj lieky na ten žalúdok a stále nič....
teraz som si uvarila kávu a pijem takú minerálku volá sa Sulinka a je dobrá na žalúdok aj na nervy,aspoň tak píšu...a k tomu mám hnačku...uplne som na nič....už ma len dať odstreliť...
xx_yy ty si tiež mala fajn jedálniček...a stým bruchom si nerob starosti,my ženy to máme takto blbé,všetko ide hned do brucha...ale tých brušákov robíš moc...je to vraj veľmi nebezpečné na krížovú chrbticu...ja o tom niečo viem....
tak sa opatruj a pekný deň....
ahojky baby:-)
mrska, nevadi to .. hore hlavu ..bojujeme a zijeme dalej.. verim,ze uz to dnes neurobis..a ze obed bude ok, lebo ako vidim, bude chuty ! :-)) drzim palce !!! :-)
u mna boli ranajky - biely jogurt nizkotucny rajo cely ten velky kelimok,nastastie to ma len 140kalorii .. v tom 2 lyzicke ovsenych vlociek a skorica.
desiata- par slnecnicovych semiacok a pomaranc
obed uz mam za sebou .. - ryzu s hraskom,kuracie prsia len na masle dusene.. a cvikla.. kus som sa prejedla ach :((( uplne plna sa ciitim..
pojdem cvicit o taku hodinku..alebo o dve.. ked sa uz nebudem citit taka najedena..
inak baby, ja som uz na svojej povodnej vahe ..
brucho mam stale vacsie,tak neviem co mam vylucit z jedalnicka aby som ho nemala take nafucane,velke furt :(( ...
cvicim brusaky kazdy den cca 100 -150 ... stepper,bicykel .. a furt sa mi zda ,ze som stale "vacsia a vacsia" :(((
Ahojte..:(
dnes som zlyhala na plnej čiare....naraňajkovala som sa jogurt+pohanka,a dala som si také dietne čipsy,nie zemiakové,a potom som to išla vygrcať....a skoro ma nachytal manžel...a ešte som si dala aj preháňadlo...takže je to na h....bolí ma žalúdok,aj celé brucho
na obed si dnes chystám rybu a zel. šalát dúfam že to už zvládnem....
ahojte myslím na vás.....
Ahojte...
tak fruttia sa nám vybrala do sveta tak pekné zážitky jej želám...
xx_yy tak na tom obede som bola a dala som si aj kopček ryže,no a dnes horor na váhe o pol kg viac,síce pred tým bielkovinovým dňom som mala tak isto,tak ma to nasralo,ale som to nejak prekusla...a ráno ešte stále bicyklujem..
ako som už písala tak máme v robote stresy a hlavne ja...dnes mi bolo ráno na vracanie,aj mi je teraz zle na žalúdku,a ešte ma aj bolí hlava...a večera včera no šalát,tofu,syr asi dva hryzy,a tvaroh..no sprostá som toľko zožrať,musím si dávať pozor na tie večere....
dnes som mala na raňajky acidko+pohánka
desiata bude jablko
obed zelenina,tuniak v par.omáčke,koláčik,2 celozrnné chlebíky,nektárinka-neviem či toho nie je moc asi sa prežieram
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zel.šalát a zasa niečo čo nájdem...
xx_yy to som rada že pekne papáš,len tak dalej...aj ja sa snažím....
držím palce všetkým...pekný deň...dnes som skoro zamrzla..som uplne fialová des....
Ahoj baby :-))
prepacte mi, flakam to tu .. zatial mam skolu len 4 dni .. ale uz su tu pisomky,doucovanie a tak ..a nejak to tu nestiham :(
kazdopadne sa budem snazit kazdy den sem napisat :-) .. ked sa bude dat tak aj viac ako 2krat :-)
baby vidim,ze sa vam dari "nedavat to von " :-)) .. som velmi rada.. u mna to bude zajtra mesiac a jeden tyzden :-)) tak sa tesim velmi ..
stale si vycitam,ze som prevracala polku prazdnin :( ..
ranajky - biely jogurt - emco mysli ( oriskovo medove) a skorica
desiata v skole - hruska,celozrnny rohlik s maslom a paradajkou ..
neskorsia desiata hruska :)
obed v skole mi sposobuje mierne nervy vzdy.. tak dnes som zjedla jednu mensiu knedlu a trochu kapusty ( uplne vycitky za tieto jedla..ale musim tam chodit.. ) .. i ked ma doma vzdy caka obed od maminy .. taky super :-))
lenze aj doma sme dnes mali ryzovy nakyp tak som si dala nieco .. co som myslela,ze bude lepsie..ale nebolo :(( doslova som sa prezrala.. biely jogurt + mysli tie orieskovo medove a este aj dobru vlakninu ..a dost vela som toho pojedla... to bolo okolo 2 - 3 .. o 4 som isla na doucovanie,potom som bola s kamaratkou vonku .. takze teraz som odvtedy jedla prvy krat.. malicko bieleho nizkotuc. jogutu a male jablko .. a i tak mam strach z brucha rano.. za tie sladke voloviny co som pojedla...ale nevadi... show must go on !
zajtra piatok,tak sa tesim.. idem po skolena bicykel s kamoskou a potom si sadnut niekam .. :-))
inak cvicim kazdy den :( .. a dnes som necvicila,nestihla som..a uz som aj unavena dost... no nevadi
mrska tak ako si dopadla s tym obedom ?? :-) a vecera? :-))
rano este bicyklujes? .. mna vcera nieco chytilo rano a bola som na stepperi 20min :-)) .. ale uz asi nikdy tak nevstanem,..na to som lenivaa:-)
fruttia,tak pekny vylet.. drzim palce velmi !! :-)) drz sa
tak sa ozvite baby ! myslim na vas stale,pri kazdom jedle !
pekny vecer:-))
Ahojte,
dakujem vam za podporu... ste zlate. Uz ma menej boli aj ten hltan, tak snad uz to bude v poriadku, a potom sa dam aj psychicky do pohody. uz musim proste.. A ano, berem toto tak ako znamenie,ze "ty truba uz nevracaj lebo sa znicis".. cize uz nebudem.
Ozyvam sa naposledy dnes, lebo ideme s frajerom a kamosmi na 10dnovy vylet, vlastne trip okolo europy. takze 16. vam napisem. Drzte sa, vsetko si potom precitam.
Sara, zas diky za pozitivny prispevok :) tie ranajky zneju super,skoda ze 10 dni budem zit na nejakej hostelovej strave , ale ked dojdem tak to vyskusam :)
Mrska ,drz sa . nestagnuj. Pekne papaj a tukov sa neboj! Tuky su potrebne. Kazdemu. Tvoria sucast bunkovych stien. Su esencialne, ver mi. :)
Budem na vas mysliet.
Ahojte...
fruttia je mi to ľúto čo si zasa prežila,ale neboj nezomrieš,vracať krv to znamená že si ho podráždila,možno ti tam praskla nejaká cievka...je som tiež vracala krv....a antiana ,tiež tu bola písala že vracala krv....
hlavne skús už nevracať,toto by ťa mohlo nakopnúť,že aj ten žalúdok ťa upozorňuje...mne sa v darí nevracať a ani na to nemyslieť....
dnes prší tak mám yasa blbý deň,chcela bz som isť do mesta na obed...neviem ako mi to víde....
raňajky som mala jogurt 0% a dobrá vláknina+2 keksy
obed by som si dala kur.prsia,zelenina a koláčik,možno nektárinka
olovrant jogurt+ovs.otruby
a večera zel.šalát a asi syr,čo nájdem
Sara ja som včera už v obchode držala oriešky v ruke,ale nekúpila som lebo majú veľa tuku,a ja mám z tuku a cukru panický strach,všetko študujem,a som schopná to aj doma ked to mám zahodiť,alebo dám deťom....šialené ja viem....
tak pekný deň...fruttia myslím na teba a držím palce...
Fruttia, to ma veľmi mrzí, ale hlavu hore a ideš ďalej, nič nie je zo dňa na deň a s každou chorobou sa treba popasovať. A presne tak, ako si povedala, že nikdy viac, ver tomu a maj to stále na rozume a ak ťa napadne ísť vracať, spomeň si na to, ako si sa cítila naposledy. Verím, že to zvládneš, úplne najviac!
Ja tiež padám na nos sem-tam, ale to sa stáva a nehnevám sa na seba za to, musíš sa mať rada, veď tiež si len človek.
Baby, moj typ na zdravé raňajky: ovsené vločky s mandlami, hrozienkami a jogurtom. mňamka plná minerálov a vlákniny :)
Prajem krásny deň...
ahojte,
ja mam dnes hrozny den... neviem ci chcete pocut podrobnosti ale aspon bude ohrozujuci pripad: vracala som krv... neviem preco. a odvtedy ma velmi boli hltan pri prehltani... velmi som sa zlakla, myslela som si ze je koniec :(
tak som zo seba sklamana a hlavne vydesena,mohla som aj zomriet...., ale aspon viem ze vracat nebudem uz nikdy v zivote.
Sara, mas moj obdiv ze to takto krasne zvladas. ja mam chut si dat facku. ale aspon po tomto mi bude viac jedno ci priberam,ale vracat nebudem. neexistuje.
mrska, ako si dopadla dnes? dufam ze lepsie ako ja :S bojuj..