Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xx-yy
je to len rožok, jeden, iné by bolo, keby si sa prejedla, ber to ako skúšku a choď ďalej :) si riadne silná a obdivujem ťa.
ah baby, dala som von rozok dnes :((( neskutocna krava som.
take vycitky mam ako nikdy:((
Ahoj mrska,
fakt sa netrap koli tej vahe ! .. ak sa budes utesovat tak skor potlacis tu PPP ! .. tucne prasa nebudes, to nehrozi.. ver mi :)
ja som pribrala vyse 3kg ..
bielkovinovy den,ajaaj... drz sa velmi ! .. nerozmyslala si nad tym,ze si ho budes davat menej ?? napr 2x za mesiac .. :) neviem,to je len napad.. nerozumiem tomu .. kazdy tyzden mas raz ?
ja som mala ranajky nic moc :(( .. biely nizkotucny rajo jogurt a musli ( bonavita ) take zapekane .. mala som ich trochu viac..
akurat pomalicky idem do skoly.. citim sa pod psa,hlava ma boli.. no a dalsie priznaky nadchy.. otras :((
drz sa !! :) daj vediet ako potom ..
pekny den :)
Ahoj xx_yy....no manžel sa možno poteší ale mňa to dosť trápi....rozmýšľam nad všeličím...ako to dostať dolu,a potom si aj poviem ved to nie je až tak moc,a dnes ráno bola váha ako včera a to som si zasa povedala že ak sa budem utešovať bude zo mňa o chvíľu tučné prasa....no čistá schizofrénia...
dnes mám bielkovinový deň,takže to bude ťažké...
raňajky som mala 2 bielka,1 vajce,tvarohový deyert
desiata tvaroh škoricový
obed varené kur.prsia a jogurt
olovrant jogurt a ovs.otruby
večera 3 bielka,tuniak,tvaroh
tak sa mi drž a píš....pekný deň
ahojte baby :)
fruttia,cauko ! .. papas velmi pekne,ziadny hriech si nespachala s tym co si zjedla :))))) klidek .. a dobre robis,radsej tu napis ako ist na wc ! .. drz sa! :) ozvi sa ked vies.
mrska,
dakujem za radu :) .. ja byvam ale v takom zapadakove ,ze tu dm-ku nemam,takze cez vikend ju musim ist navstivit lebo v coope to u nas nemaju :( ..
inak jedalnicek mas pekny..same chutne veci .. i ked na nom vidiet,ze nechces nabrat ani gram...
a tych 800g.. klud !! ... skor sa tes,ze sa budes moct pochvalit manzelovi ,ze si uz FAKT dala nieco hore.. ber to pozivitne... i ked je to mozno tym,ze si mala v sebe vodu .. a pod.
drz sa! netrap sa uz vahou,prosim :((
no a ja.. asi budem chora,hlava ma boli uz treti den,plny nos,rano ma hrdlo boli .no hruza:(
ranajky-biely jogurt,ovsene vlocky,jablko,skorica
desiata-graham.rozok+ light cottage cheese, 2 mensie jablka
obed v skole - ryzu som zjedla len
olovrant jablko
vecera cottage cheese,paradajka,take chlebicky bonavita ( chutia ako chlieb - 1 platok ma len 13kalorii,takze super) ..
potom este neskor biely jogurt a zapekane musli :((( to som uz nemusela..ale chute..ach :(
menzes nikde este stale..
drzte sa!! myslim na vas:)
Ahojte....
tak fruttia ty si nič z jedla teraz nič nerob...užívaj si výlet....a nevracaj...
xx_yy tak ja som dnes skoro odpadla ked som videla váhu,od včera o 800 g viac,mna skoro šlahlo...neviem čo s tým urobím,ved som na večeru mala iba šalát,tofu a trocha tvarohu,možno je to z toho rizota alebo tie be-be keksy,asi by som to mala vylúčiť....
a to som ešte aj ráno nabúrala z hlavou do zárubne,no to bola bolesť,teraz som už v práci a mám pustený ohrievač lebo mrznem...
raňajky som mala acidko+ovs.vločky
desiata jablko
obed chlebík viaczrnný,šunka,syr,paprika,zelenina,koláčik a nektárinka
olovrant jogurta ovs.otruby
večera zeleninový šalát+ čo nájdem doma
tie ovsené otruby sa asi pred pol rokom nedali zohnať ani u nás,ale prvý krát som ich našla v DM-drogerie,ale už ich majú aj u nás v COOP,ale aj v predajňach zo zdravou výživou,mala som už rôzne druhy,ale väčšinou sú v priesvitnom obale s nejakou nálepkou,pýtaj sa na ovsené otruby,lebo sú aj pšeničné.....
Tak sa maj fajn a pekný deň....
Ahojte baby. Ozivam sa z hostelu v nemecku..zatial je na vylete fajn,tolko chodime ze jem bez vycitiek. No az na dnesok,preto aj pisem. Vecer som sa 2x najedla do syta-dokopy 2grah rohliky so salatom a mliecnu ryzu,tak mam zly pocit,ale namiesto vracania vam pisem. :)zajtra to snad vychodim..papa,drzte saa!
ahoj mrska:)
tak super si sa mala vcera.. :) podla mna je velmi dobre obcas vypadnut takto von do prirody :) .. vtedy clovek vobec nerozmysla nad tym co moze a co nemoze .. vonku mi najviac chuti , pri rieke, v lese,piknik .. :) a tak .
inak mas super jedalnicek,taky zdravy,lightovy.. :)
tie ovsene otruby hladam uz vsade v obchodoch , a nikde ich nevidim.. ake to ma prosim ta balenie ?? :)) diki
ja som vcera cele poobedie prelezala v posteli,boli ma hlava, mam plny nos..a dnes rano to iste,hlava,nos,a uz aj hrdlo..dokonca pri ranajkach som necitila ziadnu chut nicoho.. aj som sa zlakla poriadne...tak neviem ci budem chora alebo co .. aj teraz som v posteli,pijem caj... no uvidime
ranajky-biely rajo nizkotucny jogurt,ovsene vlocky,skorica
desiata-grah.rozok,cottage cheese,jablko
o hodinku som mala zas jablko
obed v skole - zjedla som trochu tarhone
obed doma - varene zemiaky,vajicko na tvrdo,spenat... ako sladkost som si dala biely jogurt rajo,skorica a dobra vlaknina... pojedla som este trochu tekvicovych semiacok ..
akurat si idem nieco dat.. no uvidim,kedze mi sibe z mojho brucha.. :/
:-) tak sa ozvi ako si sa dnes mala. pekny dnik
Ahoj xx_yy...tak včera sme si dali výlet do prírody...bolo teplo,aj sme si vzali deku a sme ležali v lese,len tak...ale dosť ma to unavilo,tak som bola unavená a do večera som už len ležala pri telke
na večeru som si dala zeleninu+zeleninovú polievku a trocha tvarohu.
dnes som mala jogurt 0% a dobrú vlákninu a 2 keksy bebe
olovrant jablko
obed zeleninové rizoto,zelenina,koláčik a nektárinku olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zelenina a zasa čo ma napadne ale asi tofu a tvaroh..
včera ked sme tam tak ležali tak mi muž hovorí ale ty si nepribrala,tak ma skoro šlahlo,ale povedala som mu že tak 1-2 kg som pribrala..potom som to rýchle zahovorila...no čo už....
a to cvičenie..ja viem že by som mohla ubrať,ale aj si poviem dnes si poležím a nie nedá mi to...poslednú dobu som stále unavená,trocha námahy a idem sa rozpadnúť,a ked mi začne byť zima ako v sobotu tak ma to uplne paralyzuje že sa ani hýbať nemôžem....
tak maj pekný deň...a papať...ahojky..
ahojky mrska,
no vsimam,ze sme tu len dve.. ale to nevadi :-)
ako si sa mala dnes poobede? :)
velmi vela cvicis, a uplne sa ides "znicit" tym cvicenim ako citam... trosku dopraj telu aj oddych .. ked si jeden den nezacvicis urcite nenaberies.. :-) vyskusaj aspon jeden den taku pauzu:-) telo sa potesi,naberie viac energie :-)
ja sa citim nejak chora,divne mi je :(
ranajky- activia biela 0%
desiata - male jablko
obed- kuracie prsia na masle,ryza,kapustovy salat
olovrat-light cottage cheese
vecera (pred chvilou ) vely rajo biely nizkotucny jogurt,skorica a malicko dobrej vlakniny,jablko
uvidim co si dam neskor.. najradsej by som bola,kebyze uz nic..ale fakt sa divne citim. . neviem :( uvidim
tak napis ako sa ti darilo,dufam,ze dobre !! :-))
prijemny zvysok vecera :-))
inak, budem sa snazit ozyvat castejsie :-)