Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahoj mrska,
pocuvni manzela,prosim ta .. :(
pozri,ani ja som necvicila cely tyzden.. tiez ma to stvalo,ved cez prazdniny som cvicila skoro kazdy den .. neboj sa, daj sa dokopy .. drzim palce !
ja som mala prezieracie ranajky - bielu activiu,ovsene vlocky,skorica.. bebe dobre rano brusnicove ..
neskor zeleny caj
teraz som bola akurat cvicit, vydrzala som 20 minut .. a len 50 brusakov .. hm :(
nevadi ..
dnes sa celkom bojim, idem na oslavu .. uz vidim tie torty atd atd .. no to bude :(
na obed mam ryzu a kuracie prsia ..
drz sa, ozvi sa :)))
Ahojte....
konečne víkend...tak ako som povedala manžel mi zakázal cvičiť,ale ja som si ráno rýchlo zabehala po schodoch a dala pár brušákov...aspoň dačo...ale cítim že mi ubúdajú sily už ráno bývam unavená...tak neviem či to je z PPP,alebo to súvisí s tými uzlinami,alebo všetko dokkopy....asi sa rozpadám....a stále robím to čo mi každý zakazuje...
dnes som mala na raňajky activia 0%+dobrá vláknina,a ešte dva be-be čo mi ostali od včera,mala som už aj 2 čaje a teraz mám kávu
desiata bude jablko
obed ako skoro vždy v sobotu ryby,zel.šalát,koláčik
olovrant activia+ovs.otruby
večera zelenina a asi tofu a tvaroh
xx_yy lieč sa doma a papaj,ja mám teiž od jesene stále nádchu,to je tou zmenou počasia....daj si nejaký vitamín...cečko..
ja ako som sa dnes najedla tak mi je nejako zle,tak nevoľno....no čo už...
majte sa všetci fajn....
ahojky baby,
ja som dnes cely den doma,chora som,asi nadcha.. neviem..
pisem len tak na rychlo,lebo mam akurat navstevu..tak aby som nieco napisala...
dnes som toho pojedla vela.. ved,cely den doma v posteli , pred tv.. clovek by len jedol .
teraz vecer ked mam navstevu som si dala 2 male chlebicky ( maslo,list ladoveho salatu a paprika - ostatne veci som dala dole .. haha )
a este som zjedla za malu misku arasidov.. z toho mam vycitky..ale nevadi :(
drzte sa baby !!!
mrska,dnes u toho lekara,normalne zimomriavky som mala,ked som to citala.. drz sa !
myslim na vas pri kazdom jedle.. :)))) neviem ci som normalna,hehe:)
drzte sa! :)
ahojte....tak volali sme si z mužom a on že ako budem 2 dni oddychovať lebo je sviatok aj cirkevný...že nebudem cvičiť,no už teraz mám z toho nervy,aj lekár hovoril oddych,ale ja ked si nezacvičím tak mám celý deň v háji...to bude zasa škandál...
majte sa fajn...
ahojte baby
aj ja som to včera trošku dosrala a skončila s hlavou v hajzli. Nič to, ráno som si dala jogu a prečistila som si hlavu. Idem ďalej. Každý neúspech ma nebrzdí ale posúva dopredu.
raňajky: ovsená kaša s hrozienkami a jogurtom
Obed: dusená zeleninka, šošovicový prívarok
Zatial tak. Píšem síce málo, ale myslím na Vás, aké ste silné a ako to zvládate :)
xx_yy ahoj....
tak ja som teraz prišla do práce od lekára,brali mi krv,asi to bude nejaká infekcia alebo čo vraj uvidíme po liečbe,dali mi antibiotiká,a z výsledkov z krvi...
ale čo som zažila,bola so mnou aj mama,fajne cítila som sa aspoň na chvíľu ako malá..:),sestra ked mi zbadala ruku tak že bože aká chudá ruka,a že sa mi bude zle odoberať,tak aj bolo nič nešlo,vrtala mi v tej žile,mna že klepne,nikdy mi nebýva zle,ale mi prišlo..tak ma dali ležať,no bojovali o môj život...potom zavolali mamu aby mi na druhej ruke držala tú gumu a ledva niečo vytiahli....doktor ma dodrbal že aká som chudá,mama sa pridala,a že tá infekcia môže byť aj z toho že mám oslabenú imunitu,čo sa anorektičkám často stáva...no šoky aj mi to bolo smiešne ako som tam ležala traja nadomnou stáli a riešili ma...
potom som sa u maminky v práci najedla,jogurt a pohánka a 2 kávy...
teraz som zjedla jablko a vypila čaj
na obed mám chlebík,šunku,syr,zeleninu,koláčik
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zelen.šalát a tiež si dám asi mozzarelu
aj ty si mala fajn obedík včera...to by som si dala...
tak papaj veselo,a to si ani moc nepribrala písala si že 3 kg...na to všetko zješ je to super,a hlavne treba jesť všetko,lebo ak to mám z PPP tak ked rozhádžeš imunitu,no zbohom,a ty si ešte veľmi mladá na oslabenie tela...
a ešte som čítala na internete že aj veľa námahz,zlá strava imunite škodí,a ja málo spím,ráno cvičím,potom 9 a pol hod.v práci...asi sa to telo muselo začať brániť...a ja si to ešte asi neuvedomujem....škoda blbá som...
ahojky a píš...
ahoj mrska,
ach, nevadi .. ideme dalej,hlavu hore.. :) .. obcas sa to stava,ale si silna.. verim,ze po ovoci uz nepojdes na wc! :) slub si to , ovocie je zdrave,a vies co som ti uz raz pisala o nektarinkach ! :))) takze klud..
no daj potom vediet ako si dopadla u lekara.dufam,ze nic vazne!
a chvalim ta,ze si nedavas tie prehanadla !!:)) to sa mi paci.
ja som na tom obede dnes mala grilovane kuracie prsia,a k tomu zeleninovy salat ..
olovrant biela activia,zapekane musli.. neskor hruska
vecera- uvarila som si ryzu ( len vo vode,bez vsetkeho) dala k tomu hrasok a light mozzarellu.
teraz pred chvilou som mala jablko a pijem caj ..
velmi vela jem,ach boze:( .. ani sa necudujem,ze som nabrala tolko,a ze brucho nemam nikdy ploche rano :((
no nevadi, ozvi sa potom:))
ahojky xx_yy...tak ty si dnes doma..
ja som dnes zlyhala,ne desiatu som mala jablko a dala som si aj nektarinku a šla som grcať ale nič mi nešlo,uplne som sa zlakla ked som ju zjedla že priberám....
a tých 800g ja neviem či som cítila,ja mám niekedy také pocity že sa mi rozťahuje pokožka že práve tlstnem,dnes je aj hnusné počasie a som dosť vyľakaná z tých uzlín,zajtra idem na krv a potom na krčné....
už som si chcela dať aj preháňadlo ale nie,odolám,už som aj naobedovaná a pijem čaj,lebo ma bolí žalúdok....
tak sa maj krásne....mzslím na teba aj ja...
ahojte baby :)
sara dakujem .. :) .. viem,ze to bol len rozok ..a to som mala asi nejaky skrat,lebo uz normalne jem vsetko .. aj chleba,bagety..no nechapem co mi bolo .. dufam,ze sa to uz nestane :)
mrska,aj tebe dakujem.. hej , zrejme su take dni .. ale my to vydrzime ! :)
jedalnicek mas zas pekny,chutny!
a zasa si schudla.. ! .. ale inak, podla mna tych 800g si na sebe nemohla zbadat .. :) tak ci tak, nemala by si sa tolko vazit,ver mi,ze by ti bolo lepsie :)
ja sa vazim asi tak raz za 2 tyzdne.. aj menej :)
ranajky - biely jogurt + musli , jablko ( jogurt a musli som si nabrala 2krat..hruza ) ... a este kava
skola v pohode, ucim sa ucim sa ucim sa.. :) zamestnava mi to hlavu ,ale som straasne unavena po skole.. nezvyk asi:)po tych 2 mesiacoch :)
dnes mam volno koli tomu strajku ,tak este som v posteli ..a caka ma rodinny obed v restike,koli vcerajsim meninam mojej mami :) .. tak teda dam vediet jak to dopadlo :)
dnes ja ako zima u naas, brr :/ ..
drzte sa baby, a usmievajte sa aspon vy ked uz to slnko dnes nechce :))))
myslim na vas! :)
xx_yy ahoj....ako hovorí sara bol to len rožok,ja viem ako ti je ale musíme s tým bojovať každý deň...aj ked sú dni ked zlyháme....len aby bolo viac tých lepších...
ja som včerajší deň prežila v pohode,a bielkovinový deň patrí k tej mojej diete čo som držala,to si už musíš dávať stále raz za týždeň aby si to telo trocha šokovala....
ja som dnes ráno mala jogurt+pohánka+be-be,ale tie asi vylúčim...
desiata jablko
obed-chlebík viaczrnný,saláma,syr,zelenina,koláčik
olovrant jogurt+ovsené otruby
večera bude zeleninový šalát,mozarella light,a tvaroh...
ozaj dosť ma vystrašilo že sa mi zdurili uzliny na krku mám ich ako vajce,ja som niekde čítala že pri PPP,sa poruší imunita,a uzliny k tomu patria,a to nie som chorá nebolí ma ani hrdla,nič....muž povedal že to mám asi z toho...no neviem...
asi pojdem na budúci týždeň k lekárovi
a váha dnes bola o 400g menej,ale verím tomu že zajtra to zasa vyskočí
tak sa maj krásne nič si nevyčítaj a papaj...a ako v škole?darí sa...
Ahojky.