Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Ahojte..
vitaj fruttia,tak asi ti bolo fajn...a som rada že si to zvládla aj v stravovaní...
xx_yy a čo sa stalo ked si smutná?je to kvôli tomu jedlu alebo len malá depka z jesene...ináč ja som včera bola celý deň nielen smutná ale aj nejaká vytočená,podráždená,asi ide depresívna jeseň....
dnes som mala na raňajky jogurt+pohánka a 2 be-be
desiata bude jablko
obed zelenina,chlebík,šunka,syr,koláčik
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zelenina a mozarella
a to s tým spánkom...no ja neviem, ako sa mi prejavila PPP,tak mám s tým problém,večer zaspím hned lebo užívam liek na spanie,ale zobudím sa už o pol štvrtej-štvrtej,každý deň,a potom už vstávam a dačo robím...strašne som už vyčerpaná,aj včera som poobede už bola na pokraji svojich síl,ešte aj tlak som mala 97/59...a to som vypila 5 káv a stále pijem vodu a čaje...
lebo len čo sa zobudím myslím na to aby som sa rýchlo odvážila,a cvičila....
a ešte sa cítim nejaká chorá,bolí ma telo aj svaly,hlava...asi sme a nakazili xx-yy cez PC...:)
tak pekný deň prajem všetkým....napíšem ako dopadli výsledky...držte palce....
ahojte baby,
tak aj ja som sa vratila medzi vas.. zajtra skola, a ja momentalne nemam chut zit,snad bude dobre.. vratila by som sa hned na ten vylet...aj ked som mala blbe chvile ,ale nevracala som, myslela som na tu krv.
xx_yy, co sa deje ,preco si smutna?
dufam,ze ste sa dnes mali dobre. :)
mne je dnes hrozne,strasne smutno,tak tazko :((((
ahojky mrska,
vsimam,ze si dnes velmi skoro vstala,nevies spat? ci ? :)
taakze dala som si doslova luxusne ranajky :D dala som si penovu tortu ,ach .. vycitky -boli ,poriadne
nevadi,bola som sa prejst v obchode,takze to nejak preslo samo .. akurat sa idem ucit
dopila som kavu s mliekom.
inak,mna ta hlava ani nepresla odvtedy.. aj vcera na oslave som dobre premrzla..ach,no nieco bude.. :) nebud choraa!:)
vysledky budes mat ok,dufam velmi :))
pekny jedalnicek, :)
prajem peknu nedelu :) ozvi sa
Ahojte...
cry som rada že si sa ozvala...tak ako to ide,dúfam že si aspoň na tom lepšie,aj malý krôčik poteší,aj nás...
tak mi sa tu aj trápime ale sa snažíme,jedna sa neovládne pri rožku že xx_yy a druhá pri nektárinke ako ja...:)
xx_yy tak to ti teda závidím že si dokážeš dať aj tortu,chcela by som mať tvoju povahu,ja som na seba taká hnusná že si nedoprajem nič....môj život je ako v sieti stále sa tam len motám....
zasa som behala po schodocha dávala brušáky...už som aj navarila deťom omáčku so zeleninou a ryžu,manžel bude mať guláš,a ja to kuracie na vode a zeleninku....
raňajky mám nachystané ovs.vločky+acidko vanilka
destiata jablko
obed ako som písala
olovrant acidko+ovs.otruby
večera zelenina a dačo čo tam nájdem...a ako obvykle veľmi,veľmi nízkotučné...niekedy si myslím že to už nikdy neskončí...
už ma od stredy bolí hlava,nie moc,aj mám trocha nádchu,asi ako ty xx_yy,blbé počasie...stále mi tečie z nosa...
tak a zajtra budem mať výsledky z krvi...dúfam že to bude ok,lebo ak nie všetci to budú pripisovať mojej chudosti..mama mi hovorila že sa jej ľudia pýtajú čo mi je...som jej povedala že nech povie že mi šibe..:),ale nech sa láskavo každý stará sám o seba...
to by nás nikto nepochopil.....ved to poznáte...
tak peknú nedeľu a držte sa všetky....
ahoooj cry ! ako sa mas ? ako sa dari :) ozvi sa niekedy,budem rada !! :))) drz sa !
mrska,
len oddychuj,prospeje ti to.. vela pracujes,pritom cvicis.. stale sa namahas..mas vikend,tak si dopraj volna :)) zasluzis si.
ja som akurat dosla domov z oslavy,okolo 17h som mala malu porciu takeho cestovinoveho salatu ( bola tam majoneza,tatarska..) no strach z toho isiel..ale nevadi...
pila som mineralku,,
a teraz som ochutnala po jednej "lyzicke" z kazdej torty ( cca 6druhov.. ) aach , povedala som,ze rano si doprajem..teraz som len ochutnala..
som hladna..tak idem spat :))
pekny vecer baby.
Ahojte, babky, chcem vás len pozdraviť.
Pekne vám to ide, držte sa!!! Myslím na vás.
ahoj xx_yy....ja som akurátne povečerala,zeleninku,tofu,tuniaka aj trocha škoricového tvarohu....ešte si dám možno čaj....
aj ty si mala fajn obed...ked ja sa bojím tých príloh,na zajtra som si už uvarila iba vo vode kur.prsia zo zeleninou.....
muž sa išiel prejsť do lesa,ani moc nechcel lebo si myslel že budem cvičiť ale bola som aj tak nejaká unavená...ked je škaredo tak to cítim v tej chrbtici operovanej....
sara tak to ťa aj ja obdivujem kolko zabehneš,ved ja by som mala jazyk na kolenách,ja cvičím už dlhé roky ale beh nepatrí medzi moje naj....a teraz ked som po operácii tak už nemožem behať,nesmiem také nárazové športy a skoky...
xx_yy dúfam že sa na tej oslave naješ bez výčitiek....drž sa a čauko...
wow Sara,
dole klobukom ! :)..
ja som akurat doobedovala,ryzu,kuracie prsia
a potom zjedla arasidy :((( ach jaj
pekny den baby:)
Ranný beh 6 km+ 15 min. joga na lúke, úžasný štart do nového dňa, hlava prevetraná :)
Raňajky- ovsené vločky s čerstvým ovocím.
Prajem krásny deň a veľa trpezlivosti.