Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojky. dik za info.
ja som s jedlom fajn,odkedy som zas v BA,neriesim.. jem aj nezdravo aj pijem pivo a tak.. ale zatial nejak ocividne nepriberam,tak to necham tak..mam nutkanie sa prezrat,ale kedze po novom byvam so sestrou tak sa kontrolujem ako nikdy. je to super... tak uvidime co bude dalej.
a psychicky som na tom zle,unavena a znechutena zo skoly,ale to prejde.nemam cas na nic momentalne,neviem kde mi hlava stoji.
no a ďakujem za opýtanie, dnes celkom v pohode, bola som behať a aj jogu som si dala. tak to mi veľmi pomáha :)
večer som bola ešte hladná, tak som si dala šalát so syrom.
ty sa máš ako?
fruttia ceny sa pohybujú rôzne, cca tých 25 eur mne to vydrží asi 2 mesiace jedno balenie.
sara, mna zatial nic nenaduva,len mi strasne pomaly travi... ta chlorella je inac za kolko?
dnes sa mas lepsie?
ahojte
mrska, neviem či to tu už bolo povedané, ale keď príliš veľa cvičíš, budeš aj rýchlejšie priberať, keď má telo veľmi veľký výdaj, je v šoku a začne si ukladať zásoby aj z jedného šalátového listu, daj telu oddych, bude ti vďačné, menej cvič.
xx_yy aj ja mám ráno stále nafúknuté brucho a aj keď večer nič nejem, netuším, čím to je. Ale na vecko chodím pravidelne každé ráno. Viem len to, že bulimičky si dokonca neustálim vracaním môžu nechtiac spôsobiť intoleranciu na nejakú potravinu, napr. lepok, orechy, mlieko. Ja neznesiem mlieko, nafukuje ma, ale aj keď ho nepijem, tak mám ráno na lačno brucho ako tehotná. :( hrôza. Užívam tú chlorellu, to mi celkom pomáha.
Prajem pekný večer.
Ahojte,
mam aj ja neskutocne depky dnes,unavena,prilis najedena,nervozna, skola ma nebavi,frajer mi chyba chvilu potom ani nie, neviem co chcem, nechcem stihlost ani tucnotu, konstatne sa nenavidim,des....
Ahojte.
xx_yy je mi to ľúto že sa cítiš blbo,ale asi je to fakt tá jeseň,ale hlavne sa nevzdávaj,ty si silná osôbka..ved jedávaš zdravo,aže ti narástlo brucho? už som písala že mi ženy to máme na prd..vždy sa to tlačí len do toho brucha...aj ja mám s tým problém...a nielen ja a ty...jednoducho nemôžeme mať všetko tak ako si predstavujeme...len hlavne žiadne vracanie...
a tie výsledky nie sú dobré...mám tam nejaké hodnoty zo štítnej žľazy zlé,tak idem 26.9 na endokrinológiu...mamina mi bola pre výsledky a lekár aj sestra jej hovorili že to mám možno z PPP,tak neviem...tie uzliny sa mi ani po tých antibiotikách nezmenšili,tak som zvedavá čo povie na tom vyšetrení lekár...a to zas bude vypočúvanie a budem asi dodrbaná za PPP...
fruttia ty sa držíš fajn,len tak dalej...
xx_yy ešte raz,pokračuj tak ako dalej,ja ti závidím akú máš odvahu,silu,tak si to nepokaz,a v škole musíš byť ok,nie slabá a unavená,si mladá tak sa teš z krásnej mladosti...
Ahojkz..držím nám palce...
ahojte dievčatá..
Aj ja mám v poslednej dobe nejaká depky, u mňa to spôsobuje jesenné počasie, každoročne s tým bojujem. Nedarí sa mi vychádzať s ľudmi, hádam sa s frajerom, no celé zle.
Stále som nervózna, ako som začala jesť normálne a začala priberať, tie kilá sa ma držia ako kliešť a nech sa akokoľvek snažím a cvičím, nič nejde dole, idem ma klepnúť z toho, niekedy som strašne zúfalá z toho a svoju zlosť si vybíjam na ostatných...Ach, hrôza, nech je tu už zase jar a s ňou aj chuť do života...
Prajem pekný deň...
tie ranajky pri tv alebo pri notebooku su super :)aj ja to robim.. nesutocne ma to ukludnuje.
inak dnes fajn... neriesim jedlo z 12.den... som zvedava kedy to pride,snad nikdy. idem spat baby,drzte sa.
ahoj mrska,
takto neskoro..ale predsa...
dnes som mala hrozny den.. mam pocit,ze sa B. vracia.. bojim sa :( .. som z toho smutna,sklamana sama zo seba.. vidim si tie vacsie boky,stehna..brucho ani nevravim..keby nebolo toho brucha,ktore mi normalne trci,tak je vsetko OK.
pojedla som toho dnes tolko ,ze si to uz vlastne ani nepametam..
nevadi,zajtra zacinam znova..dufam,ze budem ok. a nevrati sa :(
ake si mala vysledky? vsetko ok dufam !
papas pekne, obdivujem ta.. pekne fakt !!
co sa tyka toho rana.. to chapem.. ja mam budik o 5:50 .. ( pritom skolu mam na 3min od domu -peso ) .. a uz kukam do stropu niekedy od 5 .. pol 5 .. strasne
ale skus si lahnut este,citaj si - aj rano :) .. kukaj tv... neviem,ja si vzdy zoberem ranajky do postele,kukam pritom tv.. skus trosku viac relaxovat..
:)
maj sa pekne,ozvi sa:)