Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahoj mrska,
dufam,ze budes v pohode cim skor.. :)
toho priberania sa neboj, urcite si chuda a to kilo si nevsimnes :)
ja mam teraz vycitky.. okolo 10 som pojedla este tie fornetti pagaciky.. uplne ma porazilo,ked som zistila kolko je to kalorii .. preboha :(( a ja uz zacinam byt znova hladna... krista :((
no drzte sa baby!!
:)
ahoj xx_yy...je mi to ľúto....ale nemáš sa za čo hanbiť...aj ja som v stredu zlyhala ak si čítala,aj som vracala aj som mala preháňadlo,a to mi ani nezabralo....včera som bola v pohode lebo som sa veľmi kontrolovala,ale mne sa tá váha bude asi hýbať,lebo ako som písala mám problém so štítnou žľazou a pri zníženej funkcii je tam možnosť mierneho priberania...tak to asi pre mňa bude dosť zlé....
v stredu idem na endokrinológiu,tak uvidím čo mi na to povie a či budem musieť povedať aj o mojom PPP....lebo tie uzliny sa mi nezmenšili tak mám aj strach...a určite ma dodrbe čo som urobila a robím s jedlom...to bude zasa výčitiek a zazerania...no čo už...
tak si uži výlet,a hlavne hlavu hore,zvládneš to.....
Ahojky...
caute baby,
tak nejak sa vytracame,to je pravda :/
dnes idem akurat na vylet,uz som na ceste ..
ranajky - biela activia 0% , ovsene vlocky,2lyzicky dobrej vlakniny , zeleny caj
teraz om zjedla 4 fornetti pagace
mrska,papas suepr,ale vela sa hybes...nezabudaj na oddych,lebo ten je tiez pre telo dolezity,tak isto ako pohyb ... skus jeden den oddychovat,a ten druhy den si das na bicykli o 10min viac.. :) ze necvicit kazdy den :)
(teraz pocujem v radiu,ze vela cvicenia moze skracovat zivot.. )
neozyvala som sa preto,lebo som sa hanbila sem vobec nieco napisat.. priznam sa tu , posledne 4 dni som skoncila s hlavou vo wc :((( ..
teraz ale zas a znova,chcem prestat..
teraz budem stale v prirode,takze nebudem mat kde to davat von..( mozno v hoteli) ..ale nesmiem :((
mam este pripravene 3 chlebiky clozrnne s mozzarellou a ladovym salatom... a este ovocie..
drzte sa baby. pekny den:)
Ahojte,tak nejako sa tu vytrácame...
ako sa máte všetky?
ja som mala včera celkom pohodový deň,hlavne čo sa týka jedla....hlavne som si dávala pozor na to čo zjem...
fruttia máš pravdu s tým oddychom...ale ja to ani nedokážem,povedala som si že nebudem nič robiť,a aj tak som stále niečo robila,a ešte som aj cvičila,joj už mi to poriadne udrelo na mozog...stále sa vo mne bijú dve osoby....
a ešte ma teraz zmáha tá štítna žľaza lebo ma také príznaky a ja ich samozrejme musím mať všetky...no sodoma..
tak dnes som mala na raňajky jogurt+pohánaka a 2 be-be
desiata jablko
obed dnes nevarím až večer manželovi, ja si dám cotagesse s 2 celozrn.chlebíkom,koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby
večera klasika zelenina asi tofu a tvaroh.
tak píšte čo máte nového a ako sa máte
pekný deň
mrska,oddychni si riadne , mas na to pravo. skus prestat mysliet na jedlo... a na prehanadla a vracanie..
xx_yy, aleee moja. Co sa deje?
ved si tak pekne papala ,sama si videla ze vaaha sa ti ustalila tak sa skus pozbierat a jest pekne a nevracat. znicis sa uplne pekne sa chod prejst poobede a porozmyslaj. Velmi drzim palce, zalezi mi na tebe.
letim do skoly,poobede sa ozvem.
mrska,ty ako dnes? vidim ze niesi na tom najlepsie :( je mi to luto,baby, skuste sa menej nicit!
xx_yy, aleee moja. Co sa deje?
ved si tak pekne papala ,sama si videla ze vaaha sa ti ustalila tak sa skus pozbierat a jest pekne a nevracat. znicis sa uplne pekne sa chod prejst poobede a porozmyslaj. Velmi drzim palce, zalezi mi na tebe.
letim do skoly,poobede sa ozvem.
mrska,ty ako dnes? vidim ze niesi na tom najlepsie :( je mi to luto,baby, skuste sa menej nicit!
Ahojte...
xx_yy som rada že sa aspoň vám darí,ja už som zasa do toho hlbšie spadla,večer som zjedla viac nízkotučného tvarohu,ale dcéra ma pozorovala aby som nešla na WC...tak som sa išla osprchovať a vyvracala som sa do umývadla a dala som si ešte aj preháňadlo...zaujímavé to čo som si dala včera tak som ani nedostala hnačku...
teraz mám dva dni dovolenku lebo mi bolo blbo v robote,mám niečo s tou štítnou žľazou,a mám všetky tie príznaky,slabosť,únava,zlý tlak,vysoký cholesterol...vraj z toho môžeš dostať aj infarkt ked máš zvýšený cholesterol,a tiež mám už svoj vek,tie uzliny sa mi po antibiotikách neupravili a ešte si aj sama ubližujem,vraj pri tom môžeš aj opúchať,možno preto mi ta váha tak kolíše,dnes som mala o 800 g menej ako včera....
dnes som mala na raňajky activia 0% a dobrú vlákniknu+ 2be-be
na desiatu jablko
obed som si nachystala pstruhy+zelenina a koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby
a večera zel.šalát a neviem čo si dám lebo už z tých večerí mám depky
tak dnes budem oddychovať,tak sa majte krásne a ozvite sa....
ahojte baby.
prepacte,ze som sa neozyvala.. vobec som nevedela co sem napisat,ale citala som vas.
ste silne dievcata ..
ja som si povedala,ze si dnes dam lahsie ranajky,ale neskoncilo to tak..
ranajky-hruska,jablko ..a pokazila som to s malou miskou kesu orieskov :( a este mam zeleny caj.
aj desiatu dnes chcem obmedzit.. sibe mi asi.. neviem
dnes je spatne vonku,to je hruza:((
pekny den baby!
Ahojte....
tak ja mám ale dnes hrozný deň a včera ani nehovorím,uplne som psychicky na dne...včera v robote porada sa zvrtla na hádku no sodoma...roboty stále ešte viac...už nevládzem...ráno som mala o pol kila viac ako včera,takže za 1 týždeň to je už o kilo,no ak to takto pojde dalej tak neviem....ráno som si dala preháňadlo,lebo už nemôžem pozrieť aj na to číslo....už mi je to nejako jedno,nechce sa mi nič ani bojovať dalej...
a ako to kedysi písala cry...ked máš na svoju osobu tlak tak si potrebuješ ešte dať preháňadlo alebo aj vracať...ja vždy v robote držím hubu a tak aj dopadám,robím čo mi povedia,a takáto som teraz vyčerpaná a v háji...poslednú dobu mi býva stále zle na žalúdku zle...
dnes mám bielkovinový deň,tak budem mimo,ešte že budem mať dva dni dovolenky,tak sa dohnačkujem...kašlať na to..
sara je to možné s tým cvičením,ale ja som už taká nastavená ako stroj,písala som ako mám všetko naplánované a jedna blbé vybočenie a som nervozna....ale ja cvičím len 20 min. denne,na stacionárnom,asi to nie je tak veľa,neviem....
tak sa majte lepšie ako ja...pekný deň...