Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny19]

Ahojte baby, ja som este stale chora, ledva sa hybem a vkuse by som spala... strasne sa mi zda ze mam zvacsene stehna, aj brucho fuj, dufam ze to bude menzesom :( lebo inak nejem nejak vela,tak neviem z coho by som pribrala...

xx_yy, len tak dalej, si sikulka. Tie ranajky su sice viac kaloricke ale velmi zdrave takze nelutuj to :)
mrska, juj.. nechapem, ze preco si musela vracat? ved si dokopy nic nezjedla :( inak tvoj manzel to ako znasa? neboji sa uz velmi o teba? a nevzdavaj to ,bojuj!
antiana, ahojky opat. Ja ta chapem ze sa tesis z chudnutia,ale neprezen to dobre? :) pravidelne jedenie robi svoje veru. ale to tajomstvo,hmm :)

xx_yy

mrska :-((( nevadi , hlavu hore, nenechaj si pokazit nedelu tymto .. klud :-) si silna, vydrzis ! pekne papaj .
drzim palce !! :)
a fakt ja by som nedokazala nic nejest medzi jedlom, wau :o

antiana , ahooj , vitaj :-) som rada, ze si sa ozvala .
je mi luto,ze si tam nevydrzala.. ale urob to,co je pre teba najlepsie..a to vies len ty .. :-)
to chudnutie je zaujimave.. len to znie tajomne.. :-) asi to je tym tajomstvom :-))

drzte sa baby:)))

antiana

no baby, ahojte, ja vás tu už vyše týždňa tajne čítam, lebo už toľko som doma z nemocnice, zas som podpísala reverz po dvoch týždňoch, nemohla som to tam vydržať, jedno s druhým, ten režim, to nezdravé kalorické jedlo, obmedzovanie, zákaz chodiť von atď....v nemocnici som schudla kilo a odvtedy čo som doma som schudla dve kilá a ani nevraciam ani nehladujem...je to choré, ale som tomu chudnutiu veľmi rada, veď vy ma isto chápete...len sa pravidelne stravujem ale mám aj jednu tajnú barličku, moje tajomstvo...:-)))
Cry, ak toto čítaš, ozvi sa mi ako sa Ti darí...

mrska

no tak dnes som zasa zlyhala....po raňajkách som vypila čaj,a dala som si sladké guličkové žuvačky,kým som ich nevyžula 16,potom som mala také sladké v ústach že som musela ísť vracať...no horor,ale išiel len čaj,ale popraskali mi cievky okolo očí...a štípe ma v hrdle....je to na figu...neviem či má zmysel ešte bojovať...teraz som vypila kávu..

xx_yy ja medzi naplánovaným jedlom nejem už nič,len pijem vodu a čaj,alebo kávu...inak nič...aj keby som si niekedy dala niečo tak som už taká osprostená že to dám do úst požujem a vypľujem...alebo si radšej nedám...

ale ty si ešte mladá tebe to dobre spaľuje..tak si to užívaj,lebo 30 to bude už ťažšie....
pekný deň....

xx_yy

dobré ránko :)

mrska,som rada,ze vcerajsok bol ok :-) .. to ,ze si bola v pyzame a nic nerobila.. to je super :-) konecne si si oddychla ..
s tym ,ze jes na cas..to ta obdivujem,u mna je chyba aj to,ze jem kedy sa mi zachce ,kedy mam chut .. potom som furt prezrata a priberam ... fakt obdiv! .. inak medzi jedlami jes este nieco ???

ja som to vcera zas neurobila :-) ..
dnes ranajky zase z benzinky ..
-jahodový jogurtový nápoj ( ten co vcera,no teraz som si dala polku na ranajky .. a zjedla som este corny big,brusnicovu :(( tolko kalorii na rano,boze:(

dufam,ze vydrzim jest dalsie jedlo az o 10:/

peknu nedelu baby. :) Myslim na vaaas :)

mrska

Dobré ránko a ahojte..
Tak sme včera pochodili aj kúpili,no čo sa páčilo synovi sa nepáčilo manželovi,tak sme bojovali,aj som si chcela niečo kúpiť ale už som nemala energiu...
Samozrejme že som jedla v aute domov a muž že som nastavená ako budík,aby som nič neprešvihla,že to s načasovaním preháňam...a doma som bola uplne bez energie,ja som sa ledva hýbala,tak som ležala a o piatej som už bola v pyžame...

xx_yy ty sa pekne drž...hlavne sa neprejedaj aby si nemala chuť tom niekam hodiť...lebo to je náš problém,ham,ham a potom rýchlo s tým von...dúfam že výletik pomohol a moc si nemyslela na jedlo...

fruttia ty sa lieč pod perinou,je také blbé počasie,aj syn je nachladnutý,a ako to poznám ked u nás jeden ochorie tak bude celá rodina...daj si nejaké vitamíny..a tá štítna žľaza...ani neviem či by to mohlo byť z PPP...počula som aj taký názor,neviem a tie yväčšené uzliny môžu byť zo zlej imunity kvôli PPP,to aspoň hovorila sestrička mojej mame...tak uvidím v stredu....ale maj mám strach povedať mu o mojej PPP...

dnes mám na raňajky jogurt+pohánka a čosi malé k tomu
desiata jablko
obed sójové plátky+fazuľa v paradajkovej omáčke+zelen.šalát a asi koláčik
olovrantacidko+ovs.otruby
a večera zelenina a asi tofu a tvaroh...

tak peknú nedeľu a veľa sily...

xx_yy

ahojky fruttia,
skore uzdravenie :)) nebud choraaa :)
pekne lez,pi caj,pekne papaj .. :) a oddychuj !
pol kila je fakt nic,do zajtra to mozno uz ani ta vaha nebude ukazovat :)

ja mrznem tuto vonku , uz som sa tak najedla..ze dalsie jedlo mozem az okolo 13 .. no odpadnem
mala som tie ranajky,pijem ten jogurtovy napoj ( cely ma 400kcal..pohroma... a uz je to skoro cele dole ) a mala som tu malu bagetu .. :/ a male jablko .. neskutocne velaaa :(

drzte sa)! :))

[zruseny19]

Dobre rano dievcata...
ja som uz druhy den slaba,chora, mam horucku.. takze sa ledva hybem, boli ma aj rozmyslat.. no dnes som si neodpustila,konecne som sa odvazila... je to o pol kila viac ako obvikle..ziadna slava ale aspon som nepribrala prilis.. takze pokracujem v abstinencii (bulimickej), snad to vydrzim (nasledujuce dni urcite kedze mam opuchnute a chore hrdlo).

Mrska, myslis ze ta stitna zlaza sa ti pokazila kvoli PPP? dufam ze nie a ze sa das do pohody... a hlavne dusevne :(

xx_yy, len tak dalej, pekne papkaj a nevracaj. bola si na dobrej ceste ,neopustaj ju!

xx_yy

dobre ranko mrska,
no ty si riadne ranne vtaca .. :-) .. ja som na tom vylete,uz som hore,a uz som aj v prirode... cestou sme zastali na benzike,kde som si "dala dokopy" ranajky.. :-) je to take divne,ze nemam tu klasiku,jogurt a vlocky.. :-))

kasli uz na vahu,aspon na tyzden..skus to :-) uvidis,ze budes lepsie naladena.. kasli uz na tych 800g tiez :-) .. teraz hlavne "bojuj" o svoje zdravie,aby si v stredu dopadla ok :-) .. neboj sa, verim,ze to zvladnes,hlavu hore:-)

dnes si to teda uzite :-) kupte pekny oblek :-) .. ved to bude super s rodinou takto .. :-)

vcera som TO neurobila :-) .. sice som pojdla este tie fornetti .. vecer som bola na tej veceri, tak som si dala len varene zemiaky a zeleninovy salat... kukali na mna jak na sibnutu,ale mala som super argument,ze som plna..a aj som bola..
tak dnesok uvidime aky bude, konecne uz tu nemam tie fornetti.. :)))
ranajky-bebe dobre rano kekse ( 4ks ) - 228kcal, a stavu z manga a maracuje 250ml, co bolo 100kcal ..
kupila som si este bagetu , no desi ma to biele pecivo , a vybrala som si len so sunkou a syrom,majoneza .. no hruza.. ale je to len taka velkost,ze polka velkej,, no uvidim ci to zjem .. samozrejme neskor.
mam tu vela jablk,no tak som zvedava co pojem:-))
este som si kupila k ranajkam jahodovy jogurtovy napoj - pisane je ,ze je nizkotucny, ale 100ml ma 80kcal a to ma desiii :-)

uvidime, ozvem sa :-))
napis aj ty aky si mala den potom :-))

pekny den prajem :)

mrska

Ahojte.
Dnes takto skoro už som od pol štvrtej hore,no čo nedá sa mi spať,a samozrejme som už cvičila,beh po schodoch,brušáky a váženie v špajzke...no niekto chodí do špajze jesť a ja sa vážiť...no divadlo SND...:)manžel je doma tak maskujem...

xx_yy tak som sa aj zasmiala tej tvojej reakcii že:začínam byť hladná krista....máš dobre že ti chutí,len sa neprejedz lebo vieme kde by to skončilo..radšej častejšie a menej....mne začalo bývať po jedle zle,že by som aj vracala,to je asi zo stresu,ked neviem čo mi je....no uvidím v stredu,ale vraj tam nie je boh vie aký doktor na endokrinológii....čo už..

to čo som minule schudla tých 800 g sa zasa vrátilo...tak asi pri tom zostanem,serie ma to ale bojím sa niečo s tým robiť ked mám zdravotné problémy...len dúfam že to nebude stúpať potom by som už nevydržala....

dnes som už mala čaj
raňajky budem mať vločky a acidko
desiata jablko
dnes ideme kupovať synovi oblek na birmovku tak som si urobila varené kur.prsia,zelenina,koláčik aj nektárinka
olovrant bude acidko+ovs.otruby
večera zel.šalát a asi mozarella..

tak krásny víkend...a majte sa krásne

nevedno ako sa má antiana v tej nemocnici...dúfam že ju tam moc netrápia a zvláda to...myslím na vás všetky..