Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
antiana to mi je ľúto babky...no dúfam že ma začnú liečiť,lebo mám aj iné stavy...a tie ma ničia....
ja chcem byť chudá ale nechcem už vracať a hnačkovať...lebo sa mi to akosi zasa vrátilo,myšlienky na to...a ešte tá váha...
no som zvedavá čo mi povie v stredu lekár....kým som mala váhu na jednom čísle tak to bolo ok,ani som nevracala ani nehnačkovala,ale takto aj ked pre chorobu budem len určite robiť koniny a zasa som v tom po krk.....
no uvidím.....držím vám doma palce....
ked ty si tučna, tak ja som dinosaurus...
wyx, ale veď dobre vieš, že som tučná:(
a načo ti to bude? myslís, ze sa ti bude viacej dariť v zivote?
Ahojte,
ja by som tiež chcela veľmi schudnúť:-(
antiana, prosím ta, nepis o chudnuti...!!! Je to tu predsa o podorovani sa dostat sa z choroby. Babičke prajem skore uzdravenie.
ahojte baby, ja mám od včera o 800 g menej...
včera bol strašný deň, babka dostala porážku, našiel ju môj krstný ležať na zemi, od rána až do pol štvrtej poobede tam vraj ležala...:-((( teraz je v nemocnici a je ochrnutá na pol tela, no má už 79 rokov...píšem to sem preto lebo ja, keďže som doma na invalidnom a všetci ostatní chodia do práce, som sa ponúkla že ju budem doma opatrovať, teda kŕmiť, umývať, prebaľovať a proste všetky tieto veci, a mama povedala že je to dobrý nápad, aspoň nebudem mať čas myslieť na jedlo a váhu...a ja si myslím že má pravdu, lebo keď môj otec opatroval svoju mamu, tak tiež nemal na nič iné čas...dúfam že babi sa z toho dostane...
Mrska, no tá hypotyreóza je riadna potvora, vraj vtedy človek priberá aj z ničoho, ale keď Ti dajú lieky (asi Euthyrox), tak naspäť schudneš, neboj...
baby tak držte mi palce a hlavne mojej babičke...
oprava:e-mail:mrska92@azet.sk
ahojte...
vcera bol ten den už trocha lepší,manžel ma pozval na nákup a kupila som si topánky...ale poobede som si musela isť lahnut lebo som bola unavená...
a dnes ráno aký horor pribrala som od včera pol kg,a jem stále to isté,iba čo som si pridala sem tam be-be keksy na ranajky..tak ja ani neviem z čoho,ale čo som čítala tak pri zníženej funkcii žľazy je mierny nárast váhy...len dúfam že mierny...lebo ak to takto pojde dalet tak s tým budem niečo robiť.......
fruttia ani nehovor o tých stehnách ja to cítim tiež aj na bruchu ako písala xx-yy...a manžel čo na to on nevie že vraciam....ale stále som pre nho moc chudá...ja eviem už sa cítim ako prasa,čo si nevie ani udržať váhu,som uplne na nič..ani toto jedno nedokážem...
antiana vitaj..viem ako sa cítiš,a aj som ťa tu spomínala že ako sa asi máš...a chápem že si rada že si aj schudla...ale hlavne nevracaj a stravuj sa aspoň zdravo...viem že to vždy nepojde,ale hlavne je nevracať...
fruttia ja ani neviem prečo som vracala asi z toho že som požula tie sladké žuvačky a zjedla kusok tučného syra...
ak by ste mohli fruttia a xx_yy napíšte mi na e-mail:mrska92@ayet.sk....
tak pekný deň,ja budem dnes mimo kvoli tej váhe,a splietam plány čo s tým....ahojky...držte sa ...
tak baby, dnes som to akosi zvladla.. :-)
nevracala som, a ani som nejedla vela..aspon myslim :-)
na veceru som mala salat s kur.prsiami :-))
zajtra uz skola,a zacinaju moje typicke ranajky.. a dufam,ze po prichode domov zo skoly, "to" zas nespravim :-( vtedy je to najhorsie.
ozvite sa baby.
pekny vecer:)