Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Tiež som zúfalá a chcem veľmi schudnúť:-(((
vitaj doremi !! :))
som rada,ze si napisala.. :) ako dlho ta tato hnusna PPP trapi ? :(
no baby,ja som mala o 17:00 veceru
uvarila som si ryzu- len vo vode bez vsetkeho,potom som si k tomu dala light mozzarellu a hrasok z konzervy :/ ..zjedla som cely hrniec.. nie velky.. mozno 100-150g tam bolo :-)
odvtedy som nic nejedla, iba pila "cistiaci caj" .. bola som hned na wc .. neviem ci koli nemu .. netusim
tak sa drzte baby.
caute baby, citam to tu ako sa vam dari...a obdivujem vas...mam tiez PPP, zacalo to anorexiou, teraz ma trapi prejedanie sa... :/ zufala som uz... :((
mrska, prehanadlo nie je dobry napad..skus ist radsej do obchodu so zdravou vyzivou a kup si jablcny ocot alebo chlorellu ..alebo hoci v lekarni chillburner, podporuje metabolizmus..ale prehanadlo je blud...inak, podla mna tie tvoje narastky na vahe nie su zo stitnej zlazy, to by si pribrala za ten kratky cas viac ako si napisala, skor je to zo stresu z priberania (precitaj si nieco aj o tom) a neboj..mas urcite perfektnu postavu,pri takej vyske je to stale perfektna vaha (skor medzi podvahou a normalnou vahou)
mrska, najvacsia blbost aku mozes urobit - prehanadla. Mas rodinu, prepac, to ti naozaj na tej váhe tak zálezí? Takto dozaista skončíš v pezinku. Tak zabrzdi, sprav si dychové cvičenia pri nejakej relaxačnej hudbe a ukludni sa!!!
mrska, prosim ta kluuuuud :-(
to pisali ludia,co mozno vyzieraju chladnicku cely zivot a nestravuju sa zdravo a pravidelne ako ty!!!
prosim,zabudni na prehanadla.. prosim :-((
wyx...dakujem za podporu....ja mám už 48,5 pri 164 a to som mala pred týždňom 47,5.....teším sa s tebou ked si napísala že ná čo už....aj ja by som si to chcela povedať,a len momentálne spriadam plány na chudnutie.....ahojky...
tak baby ja viem že som už otravná,ale teraz som čítala komentáre o štítnej žľaze,a skoro každý tam písal že pribral 10 aj 20kg...tak z tohoto sa zrútim...
niečo musím s tým robiť....dnes pojdem do lekárne na preháňadlo...inak to nevidím....
dik vam za podporu,ale ja s tým nemôžem žiť...škoda,bola som možno na dobrej ceste....ahojky...som zvedava koľko budem mať už zajtra....
mrska,ved vaha kolise kazdemu. dnes mas o pol kila viac, zajtra mas o kilo menej, potom zas o par deka viac... atd dokola. vysetri si tu stitnu zlazu a uvidis co ako.
pekny zvyšok dňa všetkym a xx_yy, pekne si to napisala. ja mam 174/76, takze nevravte, ze kto potrebuje schudnut. :) ná, co už. :) ideme dalej. nejak bolo, nejak bude.
ahoj xx_yy...máš pravdu že klidek...ale ja som úplne z toho vystrašená že ako až moc môžem pribrať....desím sa každého rána...a stále sa obzerám...čítala som že je tam možný nárast váhy pri tej žľaze ale nie nejaký veľký ale ja budem výnimka...budem ako skriňa....úpny des...
a ty máš tiež fajn stravu....tak nebud zo seba sklamaná....
stačí že som tu ja odstrašujúci príklad...asi to nezvládnem v pohode....
ahojky..
cauky baby :-))
mrska,klidek .. :-) urcite priberas len koli tej zlaze.. tak klidek..to pojde dole potom urcite.. ved jes pravidelne a same zdrave veci.. neviem z coho by si mala pribrat,tak klud :) drz sa.
antiana,je mi luto babky.. dufam,ze bude cim skor ok .. a aspon budes nejak zamestnana,budes nieco robit..a nebudes mat cas mysliet na jedlo .. :-) nech sa ti dari, si sikula :)
cry,wyx ahojte .. vitajte spät ! :)
urcite ani jedna z vas nie je tucna.. na to dam krk ! !! :)
baby, nesnazme sa chudnut.. len sa snazme nevracat,neuzivat prehanadla,ale sa snazme jest zdravo a pravidelne ! :) ..
mam taky mudry citat " nezijeme preto aby sme jedli,jeme preto aby sme zili " :)
moj dnesok..
ranajky-mlieko+dobra vlaknina,zeleny caj
desiata 2 jablka
obed ryza
olovrant - sosovicova polievka a biely jogurt s vlakninou .. bohuzial,asi ostala vo mne len stvrtina tohoto.. neovladla som sa :(((
vecera bude asi ryza s hraskom ..
som sklamana zo seba !!! :(((
drzte sa !