Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

dobre ranko baby,
citam vas tu kazdy den , da sa povedat aj pravidelne... len sa mam tolko ucit,ze nic nestiham.. hurza :(
tak teraz len strucne ..
ranajky - kiwi,pomaranc,2lyzicky ovs.vlociek,zeleny caj
dalej neviem..
na obed mame mat v skole taky kysnuty kolac (taka rolka) s cokoladou .. do kelu , neviem co robit.. :( bojim sa ..a to doslova!

drzte sa!!!!
:) ozvem sa poobede,
pekny den :)

mrska

wyx...máš pravdu....sú aj iné prority ako váha...ale momentálne som v tom po uši,ale budem skúšať na sebe pracovať..

doremi...tak to poznám...aj mňa obdivovali akú mám pevnú vôľu nejesť sladké ked som začala s diétou,ja som dala dole 14 kg za pol roka...najskôr som sa tešila ako to ide aj ma pochválili ako som cez Vianoce nezhrešila,ale potom sa mi podarilo stále chudnúť,tak som išla čo to dá,až kým ma nezačali upozorňovať ako vyzerám,ale to som už bola na preháňadlách,a sem tam som aj vracala, lekár ma už vypisoval do Pezinku,tak som mu sľúbila že priberiem,a vidíš teraz som pribrala 1 kg a znova som do toho spadla...ale jesť som neprestala ja jem 5x denne ale všetko zelenina,nízkotučné,nejem prílohy,iba kuracinu,sladkosti vôbec,ovocie len 1x denne,všetko mám naplánované a preštudované čo má kolko kalorii,tukov a tak....

dúfam že sa nám to podarí prekonávať,musíme skúšať....

Ahojte všetky žienky....

doremi

PPP? Ked tak pocitam, uz od 3.rocnika na strednej. teraz som v 5. na vyske, cize 7 rokov asi. Pocas puberty som pribrala tusim az cez 60kil a pri mojej mysej vyske (162-3) to bolo fakt moc. Tak som schudla...najprv som chcela na 55, co sa mi za mesiac aj nieco aj podarilo, dokonca som mala este o kilo menej. A tak si vravim, ze ved potiahnem to do tej 50 a budem spokojna. Podarilo sa, ale furt som nebola spokojna a chcela som na 48. Aj to vyslo, dokonca som mala zas este o kilo menej. Doslo to az k 44 kilam, co uz bolo fakt neskutocne malo, pretoze som od 62 k 44 dosla dost rychlo, asi tak za rok aj nieco... ak si porovnam, kolko som toho predtym dokazala pozrat, teraz som zila doslova z 1 jogurtu (ked vobec na ranajky)a 2 polystyrenovych chlebikov so syrom, co bola moja desiata,olovrant, aj vecera zaroven :( k tomu samozrejme stres v skole, cize co som aj zjedla, islo hned von. takto som to vydrzala tahat asi 2 roky, kym som neprisla na vysku. samozrejme, ini ludia, prostredie, aj strava. Zistila som, ze kamosky si bez vycitiek dopraju, co skolsky bufet dal a na postave to nevidno, tak som zacala robit aj tak. Samozrejme, najprv to fakt nebolo vidiet, vaha mi kolisala medzi 48-50, co bolo este v pohode. Zacalo skuskove, strasne nervy, stres...a zacala som ho zajedat vsetkym moznym. najskor len v skuskovom, potom vzdy, ked som mala nervy...kym som mala 50-52, bola som este relativne v klude, ked uz vaha zasla k 55, zacala panika. Zvracat som nikdy nezvracala, zato prehanadla a podobne fory boli pravidlom. To vsetko sa miesalo s pravidelnymi hladovkami a vycitkami, ked som sa opat prejedla...3-4 dni som vydrzala jest normalne (alebo aj menej dni), potom som sa opat prejedla a znova hladovka, prehanadla... zacarovany kruh. Stve ma len, kde je docerta moja pevna vola, ktoru kazdy tak obdivoval. A najhorsie na to celom je to, ze viem perfektne co, ako a kedy treba jest...poradila som uz mnohym kamoskam,ked chceli schudnut a postavu si udrzali aj doteraz...len ja som obisla najhorsie... :(((

wyx

no, ked si to budes hovorit, ze ste odsudene na dozivotie na ppp, tak budete. urob vsetko pre to aby to nebolo na dozivotie. nech vaha nie je priorita, najdi si ine. ries ine problémy ako váhu, ries to, ze nevies zvladnut nejake situácie, rob si nejaký tréning schopností.

mrska

wyx...sama som z toho zmätená,ked mi bolo ok aj váha ok,tak som si povedala ved ked niečo priberiem tak to bude ok...a teraz ked sa to stalo tak sa s tým neviem vyrovnať, a asi budem musieť...ešte ani tie blbé preháňadlá neučinkujú...ešte že aspoň jem....že ma nechytí nejaká myšlienka že nebudem jesť..

asi budem musieť začať od začiatku...sme vlastne odsúdené na doživotie s PPP....

ahojky...

wyx

mrska, chapem, ze je to ako droga a je to tazke. ale drogy su zle, znicia zivot tebe, rodine, priatelom...
cry.......... miláčku!!! a co tak si trošičku verit, trošičku dnes, trošičku zajtra, trošičku pozajtra a potom bude taká velká trocha, ze to bude úúúplne, že naj obrovská trocha. :)
co bolo, bolo. to nevrátime, nech sa k nám ludia zachovali akokolvek, ale prítomnost a buducnost si este zariadit dako lepsie mozme, ci?
držte sa. idem pracovat usilovne. lebo uz ma tu jedna pani sprdla, akokeby som nemala co robit, len jej oznamovat, ze termin sa nekoná... bla bla... :)

mrska

Ahojte....všetkým Vám moc dakujem za podporu....

wyx ja viem že by som mala myslieť na rodinu a nie na váhu ale to je ako nejaká droga....tolko krát si poviem už to nechám tak,a aj tak to neurobím...

aj tie preháňadla...no včera som si dala 3x a nič normálne som bola na WC...aj pri tomto viem že to je len o strate vody,a aj tak to robím....

už som zo seba zúfalá....kúpila som si aj nejaký L-karnitin a to si dávam pred cvičením...vraj to spaluje tuky pri cvičení a možno je to aj somarina...

dnes som mala na ranajky ovs.vločky+acidko
desiata jablko
obed zelenina,cotagess+2 celoz.chlebíky,koláčik
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zelenina,tofu a tvaroh

som rada že je tu aj wyx,doremi aj Katherina....držte sa aj ja sa pokúsim niečo robiť a od začiatku,ako vždy,ale asi to je na celý život....
pekný deň...

xx_yy

dobre ranko baby,
tak ja len na rychlo .. lebo sa ponahlam...
ranajky - jablko,3vlasske orechy,skorica,zeleny caj

dalej neviem ako to bude :-/

drzte sa baby,ozvem sa po skole:)
pekny den.

Katherina

ahojte baby....no mne sa moc nedari citim sa tlsta a zas mi šibe ... važím 53 a 173... ja už fakt neviem čo mám robiť...tieto choroby su na cely život