Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
tak dnes som sa cinila ..teda :(
ranajky - linessa ananas. jogurt,kava
desiata-1 a pol rozka
potom som jedla len tak hala-bala...
uzasny zakusok
velke latte, a salat
musli tycinka
teraz vecer taky ananas.jogurt:(
baby ozvem sa uz slubujem... :( mrzi ma to velmi
idem si akurat lahnut ,
drzte sa!
antiana a nemusíš mi tu odpisovať, lebo ja sem nikdy už ani nepáchnem.Zbohom.
antiana, mám pocit, že tu len provokuješ! A nekecaj tu sprostosti, že by ti nevadila trochu zaoblená postava a pod. Tak prečo si teda išla znova chudnúť zo 47-48kg na 40kg ako si mi raz písala? A ešte si sem minule napísala, že máš nejaké "svoje tajomstvo" ako jesť, nehladovať a chudnúť... Akože sorry, ale je mi už zle z toho čo píšeš! Už sa konečne uvedom! Ak sa chceš ničiť, je to tvoj problém, ale nesťahuj do tej sračky aj iných! Už viem, prečo ťa tu raz admin "zničil". Nečudujem sa, že ťa vtedy niekto nahlásil...
wxy- pochybujem, že by ju zobrali späť do Pezinka, lebo antiana tam bola už milion-krát a nikdy v živote nevydržala plnú liečbu. A o "takéto" pacientky tam záujem teda rozhodne nemajú!
Antiana, akože sorry, ale fakt si ma už vytočila!
Ahojte,
tak sa koncne ozivam,po vcerajsku konecne nasleduju volnejsie dni, nie cele skole.. posledne 2 dni som jedla dost malo, tak snad to napravim teraz.. akurat ranajkujem jogurt s bananom a medom, kavu s mliekom, na desiatu bude jablko a mozno nejaky maly keksik, na obed si budeme varit s frajerom cestoviny tak z tych si urcite dam hodne,... no a vecera este neviem :)
ale urcite je super ze uz asi mesiac nevracam vobec.. napada ma to stale menej a menej krat,hlavne nemam chut sa prezrat :) co som nesmierne rada.
Pekny den vam prajem, xx_yy, napis teda, som zvedava :)
mrska, zdurene slinne zlazy? to z vracanie? ale kazdopadne super ze nie stitna zlaza, dufam ze si o kus kludnejsia.. hlavne papaj. :)
Ahojte a dobré ráno....
No akoby som to napísala čo najslušnejšie...že na posratého aj hajzel spadne čo sa týka mňa....včera všetko už ok aj večer.....najedla som sa išla spať...a v noci som išla na WC a nepočula som na jedno ucho,že v pohode som na nom ležala rano bude ok....ale kdeže uplne slabo naň počujem a pobolieva ma tam hlava....potom som dostala takú hnačku ale včera som už nič neužila,že som sa spotila začalo mi byť zle,no des ja že z toho WC ani nevstanem,vonku je teplo a mne je zima,stále ma trasie.....no šoky....
ale som sa najedla raňajky jogurt+pohánka+2 be-be keksy
desiata bude jablko
obed zelenina,tuniak v olivovom oleji,koláčik
olovrant jogurt+ovs.otruby
a večera zel.šalát a mozarella
wyx dakujem,budem si na svojom stáť,ako budem vládať s tým preháňadlom,lebo som si myslela že skapem....
xx_yy prečo sa za seba hanbíš,vracala si? ale ved aj ja som zlyhala,neboj ty si silná osôbka,a pekný výlet a papaj...
Katherina pri vracaní vodu strácaš a to je nebezpečné pre celý organizmus,musíš piť veľa,a hlavne jesť aj ked menej a často a vodu maj stále pri sebe,a na tú večeru si toho moc nedala,a tie polyst.chlebíky zahod,ja si dávam celozrnný chlieb,skús ryby,zeleninu,kur.mäso,tvaroh,niečo zdravé a hodnotné.....
antiana ako?napíš...
majte sa fajn
Ahojte baby, ja pisem z mobilu, tak len strucne ... Dnes idem na taky mensi babsky vylet s maminou :-) .. Takze toho zas pojem dnes urcite.. Nevadiiiii :-) .. Ranajky; linessa ananas jogurt , kava .. Desiata: grah.rozok- mozzarella,lad.salat,uhorka..uvidime co dalej.. No baby,drzite sa pekne.ja bohuzial nie..hanbim sa za to co robim,dokonca som schudla asi kilo :(( ..ale zacinam tusit co/kto u mna doslova vyvolava B. :(( o tom vam napisem z domu .. Tak baby moje,drzte sa !! Bez prehanadiel,vracania... Myslim na vas.. Pekny den kazdej:-) usmev si nezavudnite doma!:)))
môže, aj z prehanadiel sa zavodnis. nám hovoril prednašajuci psycholog na psychologii zdravia, ze uz pri prvej drastickej diete, si telo zapamata a snazi sa do buducna ulozit co najviac. proste je pripravene na to, ze nabuduce sa to môze opat zopakovat, ze nedostane to čo potrebuje, tak si radsej čo to ulozi do zasoby.
antiana nechces sa vratit do tej nemocnice? vzdy to bolo tak, ze prve dva-tri tyzdne sa von nedostanes a nemas aktivity.
katherina, ked nic riadne nepapas, tak zadrziava. ale zadrziava aj vtedy ked malo pijes.
mrska, gratulujem ti k poznaniu, ze prehanadla su jedno velke svinstvo. narobi to viac sarapaty ako osohu.
ahojte baby tak ja sem tiež začnem písať svoje jedalničky....može sa z toho vracania zadržiavať voda v tele ? lebo ja vobec nechodim na wc len pijem a nič zo mna nejde :( .....
R: 1 rohlik so sojovou natierkou a syrom,zelenina
D:2 jablka
O:2 polystitrenove chleby so sojovou treskou a syrmi ( vela syrovv) a kečup + zelenina
O:2 jablka
V:4 slivky ............. začinam máť depky lebo asi mi telo začalo zadržiavať vodu dneska som važíla o kilo viac a už terat po mysli tie chorobne myšlienky
Ahojte.
Tak už mám vyšetrenia za sebou. Najlepšie je že to som nemala zväčšené uzliny ale slinné žľazy a môj obvodný to nevedel akože odhadnúť no hanba...že uzliny sú ok...a na endokrinológii že tam mám taký malé nálezy na žľaze že mi ešte nemôžu robiť také problémy ako mám,aj ten krvný nález je taký hraničný,tak mi bude robiť ešte o 2 mes. iné krvné testy...ale to by bolo ok,ked videl koľko vážim tak ho skoro hloblo...začal mi tam počítaľ BMI,že som podvýživená, a kde som nabrala nejaké diéty,aký mám tlak mala som 90/50,že čo všetko sa mi môže stať,no sedela som tam ako hlupák asi pol hod. tí čo boli po mne asi nadávali....no baby on ma rozobral ako motorku na súčiastky...
no a dnes mám bielkovinový deň a ako obvykle je mi na prd,slabota, a to preháňadlo mi zabralo až dnes tak som mala hnačku...ale ja sa už na to vydlabnem včera ma z toho preháňadla bolel žalúdok....fakt to nestojí za to....
dnes som mala raňajky 2 bielka a jedno celé vajce+ovocný tvaroh
desiata jogurt
obed kur.prsia varené+tvaroh
olovrant acidko+ovs.otruby
večera 3 bielka,tuniak,tvaroh
dúfam že prežijem.
antiana,to už máš veľmi malú váhu,skús jesť niečo hutnejšie,lebo sa zložíš....asi ješ málo...jedz častejšie...len neskolabuj....držím palce....
ahojte všetky
dobré ráno baby, tak mne sa to chudnutie už nejako začína vymykať z rúk, aj okolie si už všimlo že som nejako veľa schudla, a konečne sa zmestím aj do rifiel čo som nosila keď som mala 40 kíl! :-))) a popri tom nehladujem ani nevraciam.... je to smutné, že už len chudnutie ma vie urobiť šťastnou, ani neviem čo by som si priala, ale asi by som radšej bola trochu pri sebe ale zdravá ako takto chorá a chudá...lebo keby som bola zdravá, tak by mi nevadila trochu zaoblená postava...a vám sa ako darí?