Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
katherina,
nie ..menzes este nemam:(
ahojky baby,
akurat som po celom dni doma !! konecne .. same fofry dnes..
po skole som isla kupovat darcek kamoskam,potom na doucovanie..o hodinku von s kamoskami...
idem akurat spat,tak na rychlo zas:/
ranajky-jablko,kiwi,2vlasske orechy,2lyz.ovs.vlociek,kava
desiata-dve jablka,zeleny caj
obed-2 lyzicky privarku - nechutil mi v skole
o 4h,linessa jogurt + pol grah.rozka
o 2h linessa jogurt
teraz vecer som s kamoskami pila kavu s vanilkovym kremom,2male keksiky.. ananasovy dzus
hrooozne jem :(
ale nevraciam...
uz sa tesim baby,zajtra mam oslavu..tak bude papanie..dufam,ze sa ovladnem:(
mam narodeniny:-)) zajtra
ozvem sa urcite
dobru noc:)
no čaute baby chvalabohu organizmus sa mi už odvodnil teraz je to už v norme.....neviem čo to malo znamenať...aj vaha sa mi vratila spať tak som zas vpohode idek take kilo dve by som ešte dala dole....ale nesmie lebo ani krámy nemam a gynekolog povedal že mam čakať no že hormony su ok no neviem s tymito mojmi ujmamy na organizme....a ty čo xxyy ako tebe už menzes prišiel ?
ahojky....
tak za pár minút padla,ešteže je piatok a dnes končím skôr...
fruttia áno mám fajn náladu len dúfam že mi ju nikto nepokazí....aj som sa dobre najedla a nerozmýšľam nad jedlom keby to tak bolo každý deň,ale dakujem aj za tieto chvíľky....ale zajtra to bude horšie lebo príde manžel,aj ked sa nanho teším moc,tak sa musím schovávať s tou váhou...zajtra ideme na nákup lebo je u nás jarmok....
tak vám posielam virtuálne všetkým medovníkové srdiečko....
ahojky zajtra...držte sa....
antiana, a prepáš, nevedela som, že si niekedy bola na celej liečbe...
A dialýza mi nehrozila a odkiaľ mám diuretiká ti tu určite písať nebudem.
antiana, tiež som schudla, tak ti to nezávidím...
ahojte,
antiana, cry - prestante...:/
mrska, tak to je super ked mas dobru naladu :) len tak dalej, a papkaj...
ja som dost unavena,ako stale posledny cas, tak ale pojdem na obed s priatelom na internat :D mam to tam rada, davaju take akuratne mnozstva.. ranajky som mala jogurt plus polku banana a polku jablka, na desiatu som dojedla to jablko s 1 ryzovym chlebikom.
xx_yy,juj, no nejak malinko si zjedla :S
Ahojte....
ale dievčatá snád sa tu nebudete hádať...tu sa máme podporovať...joj....
tak ja už konečne počujem mi normálne prepláchli ušiská a tak som spokojná...
fruttia tie slinné žľazy môžu byť aj z vracania,ale až tak často nevraciam,tak neviem,ale hlavne že tá štítna je ako tak ok,ešte mi ale budú robiť o 2 mes.vyšetrenia na hormony....
dnes mám celkom dobrú náladu
ráno som mala jogurt+pohánka + pár koliečok tých suchárov 7 days
desiata jablko
obed chlebík,šunka,syr,zelenina,nektárinka,a cerealna tyčinka....
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zel.šalát a niečo malé
xx_yy no tomu jedlu si moc nedala,asi nemáš čas....málo výživne..cez víkend si to musíš nahradiť nejakou pestrou stravou...drž sa...
fruttia máš tiež fajn jedálniček a chválim že nevraciaš...paráda...držme sa..
ahojky zajtra..
a ešte - bola som v Pezinku viackrát, to áno, ale nie je pravda, že ani raz som nevydržala plnú liečbu, ako klame cry, dvakrát som tam bola celé tri mesiace ako požadovali...a dúfam že odteraz ma už cry nebude každú chvíľu bombardovať esemeskami ako chce schudnúť a ako sa ide zabiť...