Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Baby ja neverim že sa z toho niekto dokaže dostať sám každa jedna z nas by potrebovala najmenej 2 tyždne v nejakom zariadeni ako Pezinok.....nema nikto tolko sily odolať droge ...stale sa to bude opakovať či po mesiaci po dvoch alebo po tyždny takže je pekne žesa tu podporujeme ale je to forma naivity
moja ! hlavu hore, ideme dalej... :)
netrap sa.
Ahojte, ja som dnes zlyhala.. prezrala som sa ryzovych chlebikov a bananov, akoze naschval,lebo som mala chut(?!?!)... a dala von. strasna truba som... teraz to mozem lutovat.
Ahojte baby,
hned som sa potesila..mame to tu dost pekne :-)
takze,vcerajsok vam ani velmi nebudem opisovat,len tak vseobecne - nieco som dala von, nieco nie .. nedalo sa mi inak.. aj ked som velmi chcela..musela som ochutnat vsetky kolace..
ok,jeden vo mne ostal,vecer.. uz som ani nevladala ist na wc.. nic,nechcelo sa mi!
Dnes som si povedala,ze novy vek- by mohol byt bez bulimie,uvidime dokedy mi to vydrzi... dnes som straaaaasny zrut... strasne,
ranajky- biely jogurt,ovs vlocky...potom som uvidela tortu,tak som si z nej dala kusok:)
obed-gril.kuracie prsia,salat.. a potom kusok torty, slnecnicove semiacka...
neskor zeleny caj..a pijem dnes veeelmi vela vody.. :)
akurat si idem dat asi z tej torty,a dnes uz potom len ovocie,zelenina asi.. :)
mam doma ananas,tak uz mi tecu sliny:)
mrska,fruttia.. ste super !!!! :) obdivujem:)
ozvem sa,:)
drzre sa.pekny den:)
Ahojte.
Nejak nám to tu pomenili....
Tak fruttia hody nebudú boh vie aké včera bolo krásne a dnes leje...Každý rok sa ideme prejsť po stánkoch ale teraz neviem.....
Ja som dnes vcelku dobre naladená a dúfam že to tak ostane...Včera večer som si už len čítala,najlepšie na tom je že kuchárske knihy!
ráno som začala activiou+dobrá vláknina+pár suchárov 7 days
olovrant bude jablko
obed včera som si urobila kur.prsia na zelenine,zel.šalát+koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby a večera zasa šalát a asi mozarella
ja tu už ani nemusím písať čo jem ved stále a pravidelne to isté:)
aj som sa odvážila ale nejak to mnou nepohlo,vdaka bohu...
tak pekný deň....Ahojte..
Ahojte baby :)mrska, ako pokracuju hody? :) dufam ze naladu mas dobru, a citis sa dobre v kruhu hosti/ rodiny..
a ze xx_yy tiez oslavuje, a bez vycitiek sa zabava.
ja mam dnes velmi dobry den.. taka som stastna, prezivam chvile stastia a harmonie.. som sice sama na byte, ale pekne som sa navecerala, teraz uz len oddychujem - citam si a pocuvam hudbu, poobede sme boli so sestrou na bezeckych pretekoch tak je to aj zasluzene :) zjatra sa az budem ucit dnesok mam vyhradeny na pozitivne myslienky.
Ahojte.
tak ja už mám aj po obede,aj som už konečne všetko nachystala na zajtra...
xx_yy ak aj máte všelijaké dobroty,tak sa hlavne neprejedaj lebo by to asi skončilo vieš kam....radšej menej zo všetkého,a tak aby si nebola moc plná...lebo viem čo to potom vyvoláva...uži si to..neboj ty to zvládneš....
tak ešte pekný deň...
Ahojte baby,
tak ja sa dnes ponahlam.. :) tak len rychlo napisem...
DAKUJEM KRASNE kazdej ! :-)
Katherina,vahu neviem.. nevazim sa.. :)
ranajky-biely jogurt,dobra vlaknina..kava
a momentalne rozmyslam co si dam na obed...
neviem, vecer grilujeme.. a bude plno sladkeho,slaneho ako vsimam.. :) tak sa ozvem vecer
pekny den kazdej :)
drzte sa! :)
mrska nie nechcem chudnuť chcem sa konečne dostať z tychto chorob .... len už fakt neviem ako ... xxyy všetko najlepšie prajem aby sa ti darilo a aby si bola zdrava :) a čo ako si na tom s vahou ?
Ahojte a dobré ránko...
xx_yy všetko len to najlepšie k narodeninám...hlavne zdravie,lásku,šťastie a úspechy v škole ale najhlavnejšie buď stále taká bojovníčka ako si....krásnu oslavu Ti želám...:)
Tak ja som sa dnes vážila a váha sa mi vrátila na tie kilá ako pred tým preháňadlom,lebo za tie dva dni som mala kvoli hnačkám skoro o 1,5 kg menej,teda samá voda...ale normálne to dnes so mnou ani nepohlo...mám tých 48 a mávala som 47-47,5,takže pohoda klídek....nič nejdem riešiť a dúfam že mi to vydrží...
dnes na raňajky budem mať acidko+ovs.vločky
desiata jablko
obed ako vždy v sobotu pstruhy,zel.šalát a koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby
večera zel.šalát,tuniak a tvaroh asi...
mi máme zajtra jarmok tak dnes ideme chystať žraničku..tak pre mňa nie ale návšteve...
dúfam že aj dnešný deň budem mať fajn,lebo som si všimla že veľa toho ako sa cítim má dosah na moje myšlienky o jedle....ale vyzerá že tam bude dnes pekne,lebo svieti mesiac a vidno hviezdy...už som totiž vešala prádlo...
Tak sa majte fajn xx_yy ty to dnes osláv a hlavne žiadne výčitky kvôli jedlu dnes je tvoj deň tak si ho uži...
fruttia kde si?
Katherina ty chceš schudnúť?či som to zle pochopila?lebo toto fórum nie je o chudnutí ale o bud pribratí aspon niečo ak sa dá a hlavne vyrovnávať sa z tejto šlamastiky....
Ahojky..