Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny19]

meskaju mi tyzden.. a asi hej, je to PPP.. stale mi chodia tak na 37 az 40 dni,dufam ze coskoro ich dostanem,velmi ma to znervoznuje stale :( snazim sa jest poriadnejsie, no stale mam velmi maly prijem kalorii asi...nevracam sice,ale malo jem...
tak neviem, uz si lezem na nervy.
dufam ze mas dobry den, ja mam vikend, skoda ze sa musim ucit :(

[zruseny22]

Ahojte, dievčatá, tak keď tu spomínate ten menzes... tak ja som ho dostala včera. Viem, že je to hlúpe, ale normálne mám z toho taký blbý pocit, že minule mi meškal 3 mesiace a teraz len 3 týždne. Ja viem, mala by som byť rada, ale... veď viete:-(

mrska

Ahoj fruttia...
ja som to včera prežila v pohode,len som bola večer unavená...ako dlho už nemáš menzes? to bude asi PPP,nie? ak to trvá dlho nejdeš k lekárovi?

ja som dnes mala na raňajky jogurt+pohánka+pár suchárov 7 days
desiate jablko
obed chlebík,syr,šunka zelenina a koláčik
olovrant jogurt+ovs.vločky a večera zel.šalát a niečo k tomu malé...

ale nevedno čo je s xx_yy,ona tu chodila pravidelne....
tak sa maj krásne a píšte dievčatá...

[zruseny19]

ahoj,letim do skoly,takze len rychlo... nejak sa nam tu kazzdy stratil...
ako si prezila bielkovinovy den? dufam ze nie velmi zle... ja som akurat dojedla moje ranajky,klasika-jogurt s jablkom medom... a som zufala,lebo mi zas meskaju kramy... uz ma to nebavi.

mrska

Ahoj fruttia....
áno musím si dávať pozor lebo takto nejde,nechcem vracať...
aj ja som nejaká divná a ešte to počasie,mne to hrozne zle robí na moju operovanú chrbticu....atie uzliny,teda tie slinné žľazy sú akoby menšie,neviem,ale ked povedal lekár že to je ok tak dúfam že hej....

dnes mám bielkovinový deň tak ako asi vieš budem slabá ako čaj....
raňajky som mala 3 vajcia+tvaroh
desiata tvaroh
obed varené kur.prsia+jogurt
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera tuniak+3 bielka+tvaroh...

váha sa zatiaľ zastavila na tých 48kg....no uvidím dokedy ako ako sa vyrovnám s tým ak to pojde hore....ale s tým kilom som sa celkom stotožnila...ani ho na sebe necítim...to je fajn..
tak sa majte všetci krásne a píšte ako sa máte..ahojky

[zruseny19]

A=hojte, xx_yy, ty si kde?? dufam ze sa nic hrozne nedeje..
mrska, ach. tak radsej jedz pravidelne nech nemusis vracat. inak ako sa maju tvoje uzliny?

ja sa nemam moc dobre tiez, strasne unavena som stale,bolia ma svaly,navyse som strasne smutna bola vcera vecer... asi jesenna depka,snad to prejde...

mrska

Ahojte..
no teda kde ste?dúfam že ste všetky v pohode a nič sa vážne nestalo...
ja som včera zasa zlyhala...na večeru som si dala zel.šalát,kúsok mozarelly light a potom nízkotučný tvaroh,a zdalo sa mi že som ho zjedla moc,tak šiel von...a to som ešte pred detmi musela byť nenápadna pred detmi...ale ma nepočuli...

už sa nebudem prežierať lebo to takto dopadne...
dnes som mala na raňajky acidko+ovs.vločky
desiata jablko
obed chlebík,šunka,syr,zelenina,jogurt
a večera určite zelenina a potom neviem aby som nedopadla ako včera....
tak sa ozvite a majte sa fajn...

mrska

Ahojte....fruttia a xx_yy,nič si z toho nerobte,asi je to tak hlavne sa čo najviac snažiť vydržať bez vracania,asi to už nebude bez tých úletov...ale snažme sa predlžovať tie intervaly bez vracania...

my sme mali včera hody,no kopec jedla,koláčov,a ja som veru neochutnala nič,ani mi to nechýbalo,všetci sa napchávali a ja som pila vodu,kávu a čaj...na večeru som si dala zel.šalát kúsok mozarelly light,dusené huby a tvaroh...

dnes som mala na raňajky activia 0%+dobrá vláknina+2 be-be
desiata jablko
obed kur.prsia na zelenine čo mi ostalo od včera,zelenina,activia 0% a pelendrek-ten zbožňujem
večera zel.šalát,a tofu a tvaroh

Katherina ani ja neverím že by nám pomohol ten Pezinok,asi len tým čo su na tom už veľmi zle,čo fakt že nejedia a vracajú každý deň,čo im už ohrozuje život...mne by tam asi ešte viac preplo...

fruttia a xx_yy netrápte sa zlyhaním každej z nás sa to stane ale dúfajme že to bude lepšie...
Ahojky

[zruseny19]

Katherina,jasne ze mas pravdu.. ale mne by teda pezinok nepomohol, to by som tam do toho uz uplne spadla.. mne pomaha ked niekto je neustale vedla mna..viem ze uplne nebudem zdrava ale abstinovat mozem aspon mesiac,potom semtam nejaky ulet a dalsi mesiac a tak.. je to urcite lepsie ako kazdodenne vracanie..nie?