Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
kyblik= Lenka?
svata pravda. telo si vsetko zapamata.
Mrska, telo je mudre a nikdy, nikdy ho neprekabatis.
To je cela zahada.
Neratam teraz k tomu veci ako hormonalne podmienene zadrziavanie vody, ci zadrziavanie vody telom pri nedostatku bielkovin, mineralov atd.
Ale proste z toho malicka, ktore mu posledny rok davas, ulozi, co moze, robi to v pude sebazachovy.
Ale ty vies, ze sa vedome a sama nicis. Len zatial s tym nic nechces urobit.
mrska,klidek :-)
zajtra si uzi ten den.. :-) mysli pozitivne !
kyblik ,
cca 50g sojovych "kociek" je 160kcal .. :-) nie je to az take strasne.. ja jem soju ked nemam chut na maso .. co je u mna caste,ale snazim sa aspon tie kuracie prsia.
Ahojte, viem ze sa nepozname ja len mam jednu otazocku na teba mrska :) totizto tiez sa ucim jest aj veci ktore som roky nejedla a uz dlhsie pozeram po tych sojovych kockach lenze neviem sa odvazit...a tak sa ta chcem spytat ci je to lahke jedlo, napr v porovnani s kuracim masom:)
dakujem :)
Ahojte dievčatá...
Tak dneska katastrofálne ráno...postavím sa na váhu a o polkila viaca ko včera...no horor...už mám 48,7 kg...trocha ma to dráždi ale ked som to povedala manželovi tak mi povedal že som sa trocha v tvári zmenila,už ju nemám takú ovisnutú...ale ja to cítim aj na bruchu..a ani neviem z čoho som pribrala to je ten zádrhel nad ktorým rozmýšľam....aj som si povedala nevadí ale ked som sa potom uvidelv zrkadle tak som si povedala,no ty chudera ani váhu si nevieš udržať....rozmýšľam čo stým či to mám nejako riešiť....
ale dnes to nejde riešiť lebo som unavená ako kôň....boli sme na nákup,čakali sme v pekárni na koláče,doma sme urobili šalát,kým som koláče natlačila do chladničky,stále som umývala riad,no ešteže bol doma manžel...
dnes som mala na raňajky jogurt+pohánka+2 hobits
desiata jablko
obed sojove kocky so šampionmi,zel.šalát,brokolica,koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby
večera bude zel.šalát,tofu,a tvaroh aj brokolica...
fruttia áno vstávam stále tak zavčasu,aj zle spím,samozrejme že sa vážim,to by som nebola ja...
tak bojujte...aj ja idem s tým mojim pol kilom....som zo seba dosť znechutená....no čo už....
ahojky
ahojte bojovnicky ! :-)
fruttia,obdivujem ta.. 13h .. :-) malokto by to zvladol .. drz sa , urcite sa to oplati :-)
mrska,fakt skus porozmyslat nad vylucenim toho bielkovinoveho dna:-)
ja len tak na rychlo ..
ranajky dnes hrozne,ale nevadi..raz za cas...
- dots tycinka natural,2 kocky cokolady ,káva
uvidim dalej co bude,dnes mam skolu len do pol 12,tak sa tesim.. :-)
ale i tak to vidim,ze budem cely vikend nad knihami .. hm :(.. nevadi :))
mrska- krasny vikend, uzite si to ! :-))
pekny dnik baby, :-) myslim na vas.
mrska, tak ti prajem a vlastne celej rodine krasny den zajtra. :)
ten bielkovinovy den by som uplne vylucila na tvojom mieste, z viacerych dovodov :) jednak ze to skodi oblickam, jednak ze prisun len bielkovin nieje zakladom zdravej stravy, moze sa ti potom vyvinut choroba zvana dna, toho sa az tak lahko nezbavis. a plus naco tyrat tvoje telo, je uz dostatocne chuducke :) tak ten den vyluc,bude ti lepsie. inak ako sa ti spava, uz lepsie? alebo sa stale budis velmi skoro? vazis sa stale kazdy den?
ja som na tom zle, vcera som mala depresiu historie minimalne.. chudak moj frajer si myslel ze nieco mi spravil,a pritom som sa len priserne nenavidela a nevidela zmysel zivota.. dnes to je uz lepsie,kedze svieti slnko a tak.. idem sa ucit prave.
no a 13 hodin v skole, hej, lebo mame 8 hodin prednasok ,potom este seminare. takyto uzasny rozvrh mam tento rok :/
Ahojky...
tak dnes a zajtra mám dovolenku,ale no taká dovolenka,musím niečo upratať na tú birmovku,zajtra budeme robiť šalát,pôjdeme pre koláče a ešte niečo nakúpiť....
fruttia ide mi na birmovku syn a mám z toho radosť je to také pekné a dojímavé,berie si môjho brata za krstného...tak budeme mať dve nedele...
a ty čo si pre pána jána robila 13 hod. v škole?nechceli ta odtial pustit...:)ked máš takýto náročný deň mala by si papať viacej...poznám to na sebe...
maoam....tie bielkovinové dni mám ešte z tej diety čo som držala...vraj musíš už stále mávať 1 deň bielkovinový...ten deň býva ťažký...lebo jem málo sacharidov a trasie ma a točí sa mi hlava...ale najako som si zvykla...
myslíš že to nemá dobrý vplyv na obličky?to ma ani nenapadlo...ale viem že moc bielkovín škodí obličkám...nemám si dať vyšetriť moč ako som na tom?asi si to musím premyslieť či ho budem mávať....dik za radu...
dnes som mala na raňajky activia 0%+dobrá vláknina+2 keksy hobits
desiata jablko
obed zel.šalát,sojové kocky na vode so šampionmi+koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby
večera zel.šalát+tofu a asi tvaroh,len sa zasa neprežrať,radšej si uparím ešte brokolicu....
tak ten bielkovinový deň..fakt ked ste ma nakopli asi vylúčim...
dik a majte sa dnes krásne...
Mrska, naco si robis tie bielkovinove dni? Zbytocne pretazujes svoje oblicky aj traviaci trakt, vsetko zivocisne bielkoviny :-//, prekyslujes velmi organizmus, zhorsi ti to zazivacie tazkosti a najmä depresie :-//.
Pisem to v dobrom, to uz sa radsej krm tonami surovej zeleniny a ovocia, z toho budes mat aspon nieco prospesne.