Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

Ahojte a dobré a pekné ráno...
konečne víkend....
katherina škoda že si vracala ale nevadí ideme dalej....ja sa radšej neprejedám lebo by to tiež tak skončilo...ako si možno čítala tak ja si veľmi dávam pozor kedy a čo aj koľko zjem....ale tiež niekedy sa prejem a potom to dopadne tak isto...a ja menzes nemám už asi 14 rokov...to je čo?ale je to tým že som užívala dlho antikoncepciu a ona sa mi samovoľne vytratila a teraz posledné 4 roky mám vnútromaternicové teliesko a tam je to vlastne tak že väčšina žien nemá a vraj to je to pozitívum na tom...hovoril lekár...ale ja už mám 2 deti 19 a 17,ja mám 37r...stará koza a chodí grcajúci že?a kolko ludí ma na to taký názor že v mojom veku aj moj gynekolog...že preboha šak sa normálne najedzte ved vo vašom veku....to akokeby ked máš cez 30 tak si zožral všetku múdrosť sveta...sú mladší a majú viac rozumu...
poznám veľa ľudí ktorý ešte psychické choroby neuznávajú...

ale dnes bude pekný jesenný deň...kašlem na každého...budem oddychovať len nech ma nikto nevytočí..:)
čo ma potešilo že nemávam takú zápchu,chodím na WC v pohode,a to som sa bála že po tých preháňadlách som si tam niečo pokazila..preto baby kto ich užívate fakt to nemá zmysel....
dnes som mala na raňajky acidko+ovs.vločky
desiata bude jablko
obed som si už pripravila zel.šalát+3 ryby pstruhy čo mi kúpila moja mamina a koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby
večera zel.šalát+tofu+tvaroh

a mám další pokrok,včera v práci som mala toľko papierovačiek že som nešla na prestávku,najedla som sa pri práci,a za hod. mi to normálne nefungovala v mozgu bola som úplne vyšťavená a hladná...tak som sa zobrala išla do mesta kúpila som si orieškovú cereálnu tyčinku a zjedla...a to ja nerobievam mimo mojom načasovaní...normálne som ju zožrala a nič som si nevyčítala...

no už som sa tu najak rozpísala tak vás pozdravujem...píšte ako sa máte...držím palce....ahojky..

Katherina

Ahojte ako sa vám darí ? :) ....ja som sa nedavno dosť prejedla potom som to vyvratila ale vracala som po dlhom čase preťože ked som to robila často pri športe som mala nenormalne krče....no od kedy som naposledy vracala bolia ma dosť obličky... je to normalne ? Stalo sa to aj vám ? .... a s tým menzesom si nič nerobte poznam vela bab čo prešli anorexiu či bulimiou a su na normalne vahe a menzes maju raz za pol roka alebo dokonca raz za rok ... musime pravidelnu stravu prisuvať do organizmu aby sa nemusel báť o živiny a mohol produkovať hormony ...aspon tak mi to vysvetlili no ...tak vela šťatia :) Mrska a ty máš menzes ?

Katherina

Ahojte ako sa vám darí ? :) ....ja som sa nedavno dosť prejedla potom som to vyvratila ale vracala som po dlhom čase preťože ked som to robila často pri športe som mala nenormalne krče....no od kedy som naposledy vracala bolia ma dosť obličky... je to normalne ? Stalo sa to aj vám ? .... a s tým menzesom si nič nerobte poznam vela bab čo prešli anorexiu či bulimiou a su na normalne vahe a menzes maju raz za pol roka alebo dokonca raz za rok ... musime pravidelnu stravu prisuvať do organizmu aby sa nemusel báť o živiny a mohol produkovať hormony ...aspon tak mi to vysvetlili no ...tak vela šťatia :) Mrska a ty máš menzes ?

mrska

Ahojte tak konečne ste tu..

Vitaj Maoam....
tak ja sa mám v celku v pohode...dnes som ale mimoriadne hladná a už som požrala všetko čo som mala v práci....strach..ale mám strašne veľa práce...toľko vecí až mi je zle na žalúdku....
moje váha je ako bola
raňajky som mala dnes activia 0%+dobrá vláknina+ 2 be-be
desiata jablko
obed zelenina,1 tuniak v olivovom oleji a 1 vo vlastnej šťave+2 celozrnné chlebíky,koláčik
olovrant bude jogurt+ovs.otruby
večera zel.šalát a niečo dúfam že malé lebo už som hrozná dnes...

cry dávaš si opäť preháňadlá...ja som už dúfam s tým skončila aj tak mi to bolo na nič....skús to aj ty..
fruttia to máš perfektný odbor...tak papaj aby si bola ok pri učení
xx_yy tebe držím palce bojuj myslím na Teba..

tak krásny deň...ahojky

[zruseny19]

Ahoj xx_yy,
bojuj ako sa len da.. aj ja sa mam zle tieto dni, bud jem vela alebo sa prezerem a dam to von. vcera nastastie v pohode, dnes snad tiez. ubija ma to velmi.. a akurat som zahajila vikend plny uceni, takze hajaj.. bude to o trcani doma... ale bude u mna priatel ,cize ucit sa az tak nebudem :D

xx_yy

ahojte baby !
prepacte,prepacte,prepacte.. ze som sa neozyvala..ale mrska ,fruttia. do mailu som vam vysvetlila preco :-(

uz sem konecne budem prispievat.. :)

vsimam,ze sa rozbehla tema o menzese... co povedat,mne uz meska cca mesiac a pol .. obcas mavam bolest v podbrusku,ale inak nic.. neviem co robit :-/

ranajky- aloe vera activia,káva,mala miska vlasskych orechov

:)tak napiste ako sa vam dari .
pekny dnik kazdej

[zruseny22]

fruttia, áno, užívam antidepresíva, aj Neurol, aj lieky na spanie a ešte jeden liek. Ale nemám pocit, že by to pomáhalo.

[zruseny19]

ach,... ani mi toto nevrav,lebo sa mi uz hnusim...ale mozno sa ti to len zda...snad.
inak suhlasim,treba zacat s tym zit,a zmiernovat priznaky ako sa da. ty beres nejake lieky?

[zruseny22]

Ja už vlastne ani neviem, či mám prijať PPP, brať to z toho hľadiska, že niekto má proste alergiu, niekto je diabetik, ja som celoživotná PPP... alebo to nejako "riešiť", ale ako to "riešiť", to je otázka... pravdu povediac to "riešim" už niekoľko rokov a bez výsledku.. Tak ma už len napadá, že sa s tým treba naučiť len žiť..