Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
mrska, ale piatok je este daleko. cim viac sa budete zaoberat tým, co jete a zjete, tym to bude horsie. papat sa musi, jedlo je na prezitie, nie na to, aby vas ovplyvnovalo a trápilo, ci nahodou priberiete dve deka alebo tri. vaha kolíše každému. pekný upršaný veterný deň. pustite si nejakú tanečnú hudbu alebo doma komédiu dáku, dnes vám zakazujem sladáky a podobné pomalé,smutné pesnicky a psycho-drama-romantické filmy. :)
Ahojte...
fruttia aj tu prší...to bude zasa depka...v piatok máme ísť na chatu z roboty,moc sa mi nechce ked je takto škaredo a zima....a hlavne čo tam budeme jesť,už teraz mám z toho nervy,aby som si zasa nabalila zeleniny a hlavne aby ma nechali na pokoji....
xx_yy aj ja držám palce nech sa Ti darí prekonávať to...a ten koláčik,tz si tam môžeš dať aj normálny cukor,ináč ten koláč potom vyzerá tak nevábne ale mne chutí...
ja som dnes začala jogurt+pohánka+2 hobits keksy
desiata jablko
obed mám cottage chesse+2 celozrn. chlebíky,zelenina,koláčik,a taká sézamová tyčinka
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zel.šalát+tofu+tvaroh
dúfam že tú sezamovú tyčinku zvládnem v pokoji,lebo to je naviac...
prajem úspešný deň aj ked upršaný a veľa sily...ahojte...
Dobre ranko, neviem ci aj u vas prsi,ale tu v Bratislave leje...tak najradsej by som lezkala este,ale idem do skoly,dnes zas 12-13 hodin:( fuj. ale inak dari sa mi, nevracam istu dobu zas (akurat niektory vecer kus vecere,potom som sa uvedomila)...
som rada ked aj vam je fajn, ten kolacik mrska je super,aj ked je asi pozostatok dukanky kedze su tam otruby:) inak sama vidis,vazit sa dennodenne je hlupost. ak to vyradis si o 1 stupen blizsie k zivotu bez PPP... a xx_yy,tebe nech sa dari! nech je dnes TEN den.
ahojte baby ..
mrska,urcite si raz spravim ten kolacik .. len si musim zohnat tie otruby :)
takze dnes , ranajky :
- activia aloe vera,ovs.vlocky a potom som dostala neskutocnu chut na sladke , hovorim si , nieco male.. aby som to nesla dat von ako kazde ine rano .. tak som si dala "nesquik snack" cca 111kcal .. tak pohoda :-) .. a este kavu so skoricou .. :-) mozno dnes bude TEN DEN ked naberem znova silu prestat ..
pekny den baby, drziiiim palce ! :-)
ahojte...
tak k tomu koláčiku-5 vajec,2 lyžice ovs.otrúb,6 lyžíc sušeného mlieka, sladidlo,1 biely jogurt,zmiešať a dať do menšej formy,lebo toho nie je veľa a piecť pomaly...
xx_yy ja sa viem naozaj ovládať môže byť na stole čokolvek,niekedy je to aj na prd,doma v pohode ale ked sme na návšte ve tak ta každý núka a ja som potom za sprostú.....
a to váženie....ja som už na tej váhe závislá a určuje moj celý den aký bude...škoda ale je to tak...možno raz sa to poddá....
dnes raňajkz activia 0%+dobrá vláknina+2 hobits keksy
desiata jablko
obed tuniak v olivovom oleji+2 celozrnné chlabíky,koláčik,zelenina
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zel.šalát,asi syr a tvaroh...
tak sa majte krásne...pekný deň...
ahojte baby ..
ja sa akurat este trosku ucim,a palim do skoly potom..
ranajky - activia aloe vera,ovs.vlocky.. káva + 2 hobits .. este 3 krat som si zobrala z torty...
uz nech ich nemame.. ach
dnes som v skole do 3 .. potom rovno autoskola.. takze sama doma dnes nebudem..aj sa tesim :-)
no nech sa vam dari :-))
pekny dnik kazdej
mrska....ak sa mozem primiešať neváž sa prosím ťa. Váha klame a v tak krátkodobom meradle neni vobec smerodajná. Jeden deň vypiješ viac, poprípade tovje telo spracuje ináč potravu a na váhe máš hneď aj o kilo viac. Oveľa lepšie je merať sa pravidelne raz do mesiaca, a tam uvidíš priberanie.
Ja som napríklad za mesia zhodila len kilo ale na bruhu po meraní som mala o 5 cm menej čo bolo pre mna ovela viac ako to kilo dole.
ja neviem co mam robit, posledne 2-3 mesiace boo vsetko ok, za cely cas som vracala len asi raz, az kym som nezacala znovu chodit na intrak, vzdy ked na vikend pridem domov je to jeden kolotoc, neviem s tym prestat, co mam robit
Ahojte máme doma neskutocne mnozstvo jablk tak som sa rozhodla urobiť jeden recept včera a kedže moja babka má cukrovku, tak som ho robila bez cukru. Mama hundrala, že je málo sladké, ale babka s ocom sa oblizovali.
3 hrnceky polohrubej muky, hrncek mlieka tepleho, pol hrnceka oleja, a kilo jablk nastuhaných a skorica.
zmiešate na cesto a jablká potom vysypete na cesto ja som ku škorici pridala trochu vanilkového cukru. a bola to mnamka.