Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahoj Mrska, všimla som si, že k obedu často mávaš nejaký koláčik, aký je to koláč, pečieš si ho sama? hoď prosím nejaký recept, chcem totiž začať pomaly jesť aj sladké a toto by bol snáď dobrý začiatok...ďakujem
mrska, eggcheese najdes v kauflande (0,79,-), hypernove (0,79,-) a v terne (0,59,-) :) a chuti to skvelee, najma ten udeny :)
ahojte..
mrska,to ma mrzi .. ale si silna,ze sa dokazes na oslavach udrzat a neprejes sa.. ja toto nikdy nezvladnem.
inak,k tomu vazeniu.. ja som sa nevazila uz asi mesiac...
no baby,ja od pondelka skusam zas,pretat ako vtedy v lete... 2 mesiace som vydrzala.. boze,ja som slaboch a znova som do toho padla.. zas tak hlboko.boze :(
ranajky - nizkotucny biely jogurt,ovs.vlocky,skorica .. a zo vcerajsej oslavy kusok torty, káva
dnes planujem mensi vylet .. tak to bude urcite ok,vtedy vacsinou nezlyhavam..iba ked som doma.
Tak sa drzte,peknu nedelu kazdej :-))
Ahojte dievčatá..
xx_yy bola by som si to užila keby nezačali preberať moju váhu...nie dlho ale trochu ma to rozladilo...a z tých dobrôt čo sme tam mali som si dala akurát tak jeden plátok syra,večer som si dala tvaroh a zasa som si zmyslela že som sa prežrala tak som šla vracať...no áno ale bola to iba trocha lebo som nemohla,ešteže máme dve kúpelne,muž bol dole...a zasa mi popraskali tie cievky okolo očí no horor....som hrozná...
fruttia áno PPP sa u mňa rozvinula vdaka tej diete...ale ked má človek zdravú psychiku tak by sa to nemalo stať,lenže ja tým veľkým úbytkom váhy som si ešte viac oslabila nervy,ale lekár hovoril že niekto má k tomu sklony že stačí nejaký impulz a rozvinie sa to naplno...
baby kde kupujete ten egg cheese?
ja som mala na raňajky activia 0%+dobrá vláknina+2 hobits
desiata bude jablko
obed kur.prsia uvarené+zel.šalát+koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby
večera určite zelenina a hlavne niečo malé,lebo ma z tých večerí šlahne..
a to váženie? no baby ja nenachádzam silu sa nevážiť,dnes som mala o pol kg menej ako včera,možno kým si zvyknem že ta váha stale kolíše tak sa nebudem tak často vážiť...
je to dlhá cesta....
tak pekný deň a držte sa...užívajte si deň..
ahojte..
baby ahojte po dlhšom čase, mne sa to akosi vymklo z rúk, teda myslím to chudnutie teraz, jem celkom dosť ale stále ide hmotnosť dole, už to neviem zastaviť...nevraciam, nehladujem, asi sa mi už rozbehol metabolizmus...alebo to môže byť aj tým že opatrujem tú babku a mám nervy a stresy, je to strašne náročné...moja doktorka mi povedala, že to v žiadnom prípade neprichádza do úvahy, aby som sa ja s mojou váhou starala o babku a dvíhala ju a naťahovala sa s ňou, tak k nej teraz hľadáme nejakú opatrovateľku...držte palce, nech sa nájde nejaká vhodná, lebo mne to už ide na nervy psychicky, už po dvoch týždňoch...
Ahojte,
mrska,tak si uzi dnesok, skus nemysliet na jedlo. Inak vidis teraz,ze vazit sa dennodenne je zbytocne,mohla by si to obmedzit na raz/tyzden.. ja sa napriklad nevazim uz vobec..odkedy zacala skola,niesom totiz doma..aj teraz som ostala na vikend v nasom krasnom hlavnom meste,ze sa budem ucit..inak ty mas PPP kvoli dukanovej diete?
xx_yy,jeej,pernicek,ten je dobry. tak sa ti dari vpohode? dufam:)
kyblik,cauky. podla mna soju ,teda tofu si kludne daj, ja myslim tento static.zlacnene.sk ,ma malo kalorii a so solou a rajcinami chuti dobre:) ty co zvyknes jedavat,mas PPP?
mne sa dari celkom,nejem vela,skor malo,ale aspon bez vycitiek,a nevracam,nechudnem..a som celkom dobre na tom co sa tyka mojej labilnej psychiky.
dakujem za odpoved :) nejak sa na to asi nedam :( a ani nemam chut na take tak nic...iked bol to moj ciel si niekedy dat :)
neviem ci sa to sem hodi ale kamaratka mi poradila jednu skvelu potravinu, ktoru si uzivam a konecne nieco nove v jedalnicku :)))))
static.zlacnene.sk je to egg cheese a je to cisto bielkovina, cisto bielok ale ma chut udeneho a len 50 kcal :) takze to nikomu neublizi a bielkoviny su potrebne :)
cry - nie som lenka :)
cauky baby:-)
mrska,dnes si kludne dopraj nieco,, aj ked len kusok,, :-) a uzi si tento den na 100%
ja som mala dnes slaadke ranajky
-taky pernik z jarmoku, caj .. neviem ako som sa odhodlala dat si ten pernik,ale tesim sa... dobre padol a nic neslo von :))
ozvem sa co a ako.. :))
aj vy piste,
pekny den kazdej :))
Ahojte....
vitaj kyblik...tak odpoved si tam už mala,ja len toľko k tommu,ked už naozaj neviem čo by som si pripravila pre zmnenu,tak si urobím soju..ale zbožnujem sojový syr,hlavne údený...ale to si dávam len kusok...ja si myslím že by si sa nemala báť soje,vraj je veľmi zdravá...lenže ja sa stravujem tak zdravo že ma budú musieť zastreliť toľko sa dožijem:)
maoam...ja viem že telo rado zadržiava živiny ked sa cíti ohrozené a u mna je to asi permanentne...ale ked tá sprostá hlava nepustí...
dnes mám o pol kila menej ako včera,ja už neviem či šibe mne alebo aj tej váhe? cry mala si pravdu!
viete čo je najväčšia sranda že všetky si dobre uvedomujeme že to čo robíme je zlé,a aj tak to robíme....
baby ja sa hlavne snažím aby som už nechudla,a hlavne nezačala z nejakou debilnou dietou,čo ma už viac krát napadlo ked som vážila viacej...nech to je aspoň tak ako to je...lebo to čo ma dostalo na túto cestu bola diéta ktorá zabrala,a ja som tomu podlahla...každému na svete hlavne čo sa liečia na psychiku-NIKDY to nerobte...radšej ak má niekto nadváhu tak viac pohybu,bez sladkostí a nie byť otrokom nejakej diéty...
tak ja mám dnes tú oslavu,aj sa teším aj bojím,že ma bude každý sledovať aká som a čo jem...
ešte mám veľa práce obaliť rezne,upiecť,nejaké misy som už urobila,tak asi idem zobudíť muža nech začneme....
majte sa krásne a píšte...
dakujem vám za podporu a držte sa aj vy..ahojky
mrska, držkaj sa! Nepoddávaj sa tomu! Kľud! Zajtra môže byť o pol kila menej! Ja viem, sama mám čo hovoriť, ale skús sa nevážiť každý boží deň! Mne to napr. pomáha. Tiež som sa vážila každý deň. Ale skončila som s tým! Ver, že je to tak lepšie. (Alebo nemáš pred menzesom? )