Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
záleží mí na tebe!
wyx, máš vo všetkom pravdu, neviem, čo napísať:(
Ďakujem za všetko, čo pre mňa robíš.
maom, nie, nie som. len naozaj uz nechapem, prečo. prečo je ta vaha taka dolezita? prečo na nej tolko zálezi? si myslite ze budete viac uspesne, ze vas budu chlapy viac chciet alebo iba pre dobry pocit? ale co z toho dobrého pocitu, ked sa stale budete obmedzovat a kontrolovat a stale v depresiách, uzkostiach, výcitkách a byt zavretá doma, hanbit sa ist na vychadzku alebo do obchodu? co z toho, ze zivot uteka kvoli nejakemu obmedzovaniu len tak cez prsty... viem, nemam moc co rozpravat, ale aj tak, prosím vás vsetky, uz neblbnite a snazte sa zit aspon trosku normalny zivot a uzivat si trosku, aj to jedlo. zivot sice obcas stoji za ..... , ale skusme ho postupne zmenit k lepsiemu, a verit, ze sa to da.
wyx, ty si kus zlatej baby
cry, ja fakt zavolam tej lekarke, nech ta odvezu... a myslis si co chces.
Ahojte, babky,
ja sa chystám pre preháňadlo do mesta a potom sa učiť:(
Včera večer som okolo 21hod začala jesť:( Do kelu:(
Pekný deň všetkým.
Mrska, pred dvoma ci troma dnami si pisala, ze bielkovinove dni ides predsa uz vynechat zo svojho zivota :-///.
Ked si ráno poviete, že bude zle celý den, tak zle naozaj bude. skuste si trosku rano vsugerovať, že bude dobre a čaka vas príjemný den.
pozrite aký krásny deň bude dnes slniečkový. :)
Ahojky..
xx_yy..tak isto som včera zlyhala,navečerala som sa bác...nemala som sa toľko prežrať,ale moc som z toho nedala von...ja baby neviem ale mna to chytí vždy večer...cez deň na to nemyslím,možno aj preto lebo som v práci,neviem.
cry skús si aj ty zaviesť nejaký systém jedenia,napr. ako ja každé 3 hod. niečo zjesť ako antibiotiká,naordinovať si to...
ja som dnes mala 2 bielka,1 vajce celé+tvaroh ovocná
desiata jogurt
obed var.kur.prsia+jogurt
olovrant jogurt+ovs.otruby
a večera by mala byť tuniak+3 bielka+tvaroh....dúfam že to dnes zvládnem s tou večerou...
dnes mám samozrejme bielkovinový deň...
tak sa majte krásne a držím palce,aby sme odolávali....
dobre ranko baby. :)
ranajky - biely jogurt,ovs.vlocky,lyzicka medu , 2hobbits
dnes bude straasny den, uz to vidim :/
tak pekny den baby:)