Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

ahojte baby ..
pekne ste sa tu rozpisali .. vo vasich vetach vidim len samu pravdu , ktora ma ubija viac a viac.. :-( strasne

ja sa teraz ucim , mozem povedat ze od 8 rana do 20 vecer. aj neskor, kazdy den .. uz mi sibe doslova... dnes ma chytila aj obrovska bolest hlavy pred doucovanim .. takze lieky .. no a zas som skoncila tam kde som nechcela... vsimla som si,ze to nerobim ak som s niekym ... akonahle som sama doma uz je zle.. a to je najhorsie ,ze ja som cca 2-3 hodiny doma sama kazdy den ..

ale tak na veceru som si dala celozrnny chlieb - cca 3 male krajce , maslo - to som nejedla uz 100 rokov hadam a paradajku ..
teraz si dam este asi mini jabko .. uvidim... idem sa este ucit .. zajtra mam strasny den :-(

tak sa drzte,
drzim palce.. hlavu hore.
papa:-)

[zruseny22]

Tak som sem prišla nazrieť, nedá mi to:(
Babky, ja sa tak stále flákam... buď si trhám chĺpky na nohách s pinzetou, alebo čumím okolo seba, alebo myslím na blbosti, ale neučím sa:( Teda aj si to čítam, ale veď poriadne ani neviem "o čom to je". Začnem čítať jednu vetu zo zákona a kým príde po koniec tej dlhej vety, tak ani neviem o čom to bolo.

fruttia, mi tu takú študovňu nemáme:( To je aj škoda. Je pravda, že možno, keby som videla iných ako sa učia, že by som sa nejako uvedomila... neviem:(
A čo sa týka jedla, mala som dnes raňajky, obed aj večeru.

wyx, nóó, nezúfať:(

wyx

cry, no ved si spomen co som robila pred tyzdnom, ked som sa ucila ja. :) co si mi vravela? tak to iste teraz vravim ja tebe. nezufat!!
idem na byt a najest sa, cafte, prajem prijemny zvysok dna a zajtra vas citam. :)

[zruseny19]

cry, ani ja sa obcas neviem sustredit ked som sama. A mozno je to aj preto,ze si hladna.Co by bolo kebyze sa vyberes do studovne,tam ta motivuju a vedela by si sa viac sustredit,uvidis. Hm?

Maoam.. ano, pravda. ak mozog nema ziviny,tak zacne fungovat uuuplne zle, a preto je to nechutny kolotoc...

[zruseny22]

Je mi zo seba na nič, najradšej by som nebola:( Mám chuť všetko vzdať... nie som schopná učiť sa, sústrediť sa... nie som schopná ničoho.

wyx

len aby si to uvedomili aj dievčatá. aj napriek tomu, ze vedia o chorobe všetko od A do Z. ja ked som hladná, tak som nervozna. :)

Maoam

fruttia, to je pravda, lenze na to aby sa toto zmenilo, musi telo zacat prijimat potravu (dostatok) a hlavne vyzivnu potravu, lebo uz po par dnoch hladovania nastavaju velke psychicke zmeny, silne depresie, neskor uzkosti a ine, co je logicke vyustenie toho, ze mozog a CNS nedostavaju, co potrebuju, je to prirodzeny dosledok, nieto este ked niekto roky hladuje, dietuje, zvracia

liecba je komplexom viacerych veci, ale depresie nikdy nezmiznu, ak clovek nezacne jest, to je nemozne, biochemicky to nejde, ako farmaceutka to vies