Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

Ahojte,tak vidím že ste sa rozpísali,a akosi sa nám všetkým nevodí moc dopbre...asi je to tou jeseňou alebo čo....
ja som chcela vynechať ten bielkovinový deň ale akosi mi to nedalo
doma všetci mali hnačku a vracali,nejaká brušná chrípka,ja som okolo nich behala a ešte v robote bol stres otrasný a večer som skoro skolabovala,uplne som sa triasla a bolo mi zle....mala som aj níyky tlak...
dnes som už v pohode...ideme z práce na tú chatu....ja som si dala kúpiť kur.prsia a zeleninu....dúfam že sa mi podarí nič tam nejesť iné,a piť nejdem,lebo mi bolo minule po šampanskom zle...kašlem na to....
už aby som bola doma....
pekný deň a hlavne držte sa.....myslím na Vás...

[zruseny19]

baby,budte v klude..ja co som dnes vecer vypila a zjedla:( ucricte som pribrala aspon 3 kil,fuj.nechce sa mi zit:(
zjedla som kilo pukaniec, potom chlieb s maslom ,nakoniec mcsundae,to vsetko vecer,hnusim sa mi,idem spat sklamana...zjatra zas ziadne sladosti,nic..

[zruseny22]

Cítim sa tak veľmi smutná.. a tak veľmi tučná...
Môj život už dávno stratil zmysel. Každý deň len prežívam zo dňa na deň. Trápim sa. Neustále myšlienky na to ako urobiť niečo zmysluplné, niečo, čo by mohlo dať môjmu životu ešte nejaký "tvar". Vyjsť z tejto každodennej tmy a nájsť konečne svetlo. Niečo, čo ma bude robiť znova šťastnou, veselou, čo ma bude tešiť, naplňovať... :-(

Maoam

take vam nenapadlo, ze 'nafuknute' brucho je casto sposobene narusenym travenim, ako je nedostatok enzymov, lactobacilov, dodrbana crevna flora a asi najcastejsie je to sposobene NESPRAVNYMI kombinaciami potravin

napr. mliecne vyrobky + ovocie = nafuknute brucho, pretoze je problem stravit tuto kombinaciu

ovocie len ciste, samotne, nalacno, inak to kvasi a jasne, ze brucho to nafukuje

[zruseny19]

xx_yy, kasli na brucho uz... zdravie je ovela dolezitejsie :) nevracaj! Pekny den kazdej.

ps. ja dnes rano: pol banana,pol jablka s jogurtom a medom, kava s mliekom...

xx_yy

caute baby..

tak ja len na rychlo ..
ranajky - mlieko + dobra vlaknina,mensi banan..
uvidim ako dalej..zas mam brucho jak tehotna:( porazi ma

drzte sa!

[zruseny19]

cry, nenavidim ten stres, ale ajtak ma nic ine nedonuti.. jedine teraz sestra,ktora sa vie ucit tak vedla nej sa ucim aj ja :) ale akonahle odide z bytu,tak neucim sa a grcam,a potom sa trasem pod perinou,to je zivot..
ale ja si myslim ze si inteligentna ,tak nakoniec sa to naucis aj teraz,len neupadaj na dusi, sme s tebou:)

[zruseny22]

xx_yy- si skvelá v tom učení, máš môj obdiv.

fruttia, presne aj u mňa. Kým mi nehorí u zadku:( A potom keď už nestíham, tak ani nespím, lebo sa učím:(

Ja vám zasa tú samotu strašne závidím. Čo by som dala za to, keby som mohla byť aspoň tie 3 hodiny sama doma.

[zruseny19]

cry, presne viem o com hovoris... ked som sama a nemam ozaj motivaciu typu "zajtra je skuska", tak si trham chlpky,vytlacam si vyrazky alebo cumim do blba,alebo si citam na nete, alebo upratujem..proste hocico len neucim sa.. ale vazne mi pomaha bud v studovni alebo v kniznici sediet. alebo mat niekoho v izbe vedla seba. Ak chces mozeme sa ucit spolu:) hehe.

xx_yy, ano ,samota zabija... ja ked zlyham,tak to preto,lebo viem ze 3 hodiny nikto nedojde ,tak si kludne dam nieco navyse a potom to v klude vygrcam.. je to nechutne,ale je to zavislost.. preto sa vyhybam samote.
Lebo po grcani mam obrovsku depku :S
drz sa pri uceni,ja akurat zacinam tiez. doteraz tu bol priatel.