Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Mrska, kedy pochopis, ze tvoje telo ma ovela viac rozumu ako ty? Preco este nechodis na terapiu? Si dost stara koza (prepac za vyraz) na to, aby ti doslo, ze takto sa dopracujes jedine k tomu, ze ti vaha postupne vystupi na okolo 50kg a viac, co je na tvoju vysku minimalna primerana vaha dospelej zeny a budes postupne naberat aj z vody a vzduchu, obrazne povedane.
Darmo sliapes o 4tej rano do pedalov, lietas po schodoch hore-dole, jes mnozstva a kaloricky prijem ako male dieta, nic z toho nebudes mat, akurat to, ze si do*series aj ten zvysok, ktory este mas v poriadku.
Moze ta hocikedy prikvacit vaznejsie ochorenie a telo to nezvladne. Uvedomujes si to vobec? Nikdy nevies, co pride a staci jedna-dve tazsie OP alebo z toho sibnuteho chudnutia vyhladovane a podvyzivene telo ochorie na nieco vaznejsie a si v koncoch a tvoje deti pridu o mamu.
Ja nechapem tych vasich psychiatrov, co ta uz davno nestrcil na stacionarne liecenie.
Sorry, ale ja uz nemozem citat tieto veci, krv mi vrie v zilach a najradsej by som ta prefliaskala zlava - zprava, aby si sa konecne spamätala, si 37 rocna matka dvoch deti a rozum nikde!!!!!!!!!
A anorexiou sa traumy neliecia, ani nekompenzuju. Urcite nie uspesne. Ty mas jedinu sancu - musis ist na psychoterapiu kvoli traumam, ktore az sebou mas. Inak si skoncila.
dobré ránko...tak kde ste dievčatá...
ja mám dnes veľmi zlý deň,teda budem mať..váha zasa ukázala viac ako som chcela...dosť ma to vytočilo,lebo to aj cítim že som pribrala..mám 48,9 kg..som sklamaná sama zo seba...rozmýšľam čo s tým....neviem...je to zlé všetko...
ahojte..
Ahojte...
cry držím palce vo všetkom...:)
fruttia včera bolo celkom fajn až do večere...zlyhala som zasa,ja som sa tak dojedla že som to musela dať vonku...muž bol u švagra ale ked sa vrátil sa ma pýtal čo mám krvavé oči,tak som povedala že som sa odlíčovala...potom som už nemala ani náladu bola som zo seba sklamaná...je neviem prečo ma to vždy chytí na večer..
škoda...
dnes som mala activiu 0%+ dobrá vláknina+2 keksy hobbits
desiata jablko
obed kur.prsia na hubách+zelenina+koláčik
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera ze.šalát a neviem večera je pre mňa jedna depka
dúfam že vám je fajn baby držte sa ....ahojte..
Ahojte,
mrska, nic si nerob z toho sefa,dufam ze uz si nanho zabudla. on ti len chcel naznacit svojskym(nechutnym) sposobom ze vie o tvojej chorobe..to je aj pozitivne ze sa o tom otvorene rozprava ,neni to ako tabu,cize prijal to ako fakt... ale verim ze ti to zle padlo, no dufam ze si nepadla hlbsie do PPP,ako sa mas?
cry,gratulujem! si uplne super, dufam ze sa tesis. a prijemny pobyt u wyx,dokedy budes?
ja som na tom vseliak,bola som doma cez vikend,jedla som malo,pocuvala som reci matky ze som chuda. ale aspon negrcam. a zjedla som aj veceru ktoru mi pripravila. predtym den aj kolace lebo sme oslavovali meniny. a tak...musim sa utvrdzovat ze ta PPP je uz somnou menej..
Ahojte, babky, chcem vás len pozdraviť a popriať príjemný zbytok nedele.
Včerajšia skúška v škole dopadla dobre, mám ju:-)
Som v Ba, u wyx, tak aj papám a nepreháňadlujem.
Držte sa.
to mas teda šéfa. ked je niekto blb, tak je niekto blb...
Dobré ránko...
Tak ja som to nejako prežila...jedla som iba kur.prsia grilované a zeleninu,boli tam také dobroty a nedala som si nič...ale tie prsia neboli také najlepšie veľa smrdeli dymom,tak som si večer dala aj niečo na trávenie,bála som sa aby ma nebolel žlčník...a nasmiali sme sa,do chvíle kým mi môj šéf nepovedal že či som už bola vracať,ja že však som nič nepila a on že ale však ty vraciaš len tak...dosť ma to zabolelo,a dievčatá moje bolo mi aj do plaču,veľa ľudí to nepočulo ale myslím si že ako sranda to nie je....neviem...pre niekoho možno áno ale pre nás nie...vtedy som si povedala že som niekedy asi moc úprimná a odhaľujem svoje slabosti...ja som chcela ísť už o šiestej domov ale sme nemali odvoz tak som šla o pol ôsmej,lebo mal prísť aj manžel z týždňovky....
som rada že mám vás a to hovorím úprimne,tu sa nehambím povedať ako mi je.....
cry prečo zasa tie preháňadlá...ale to čo píšeš o tom že si ako rozdvojená to ako by som písala aj ja...jedno vo mne hovorí je to v pohode ak priberiem a druhé no ty vyzeráš a žerieš...a áno najlepšie som sa cítila vychudnutá úplne vyziabnutá....
wyx moji kolegovia to tu určite nečítajú ani by som o tom nikomu nepovedala,vie to len moja dcéra,ale ona tu ani nechodí,nevie čo je to za stránka...
fruttia tak som nevracala,lebo som sa cítila fajn až dovtedy ako som tu písala,a potom už som ani nemala prečo...v duchu som ho nakopala do riti..:)
dnes som začala acidkom+ovs.vločky
desiata jablko
obed zel.šalát,rybie filé na vode+koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby
večera zel.šalát+eggchesse,tak som ho zohnala a chutí mi....dík za nápad...
tak pekný víkend...ja ho mám trocha naštrbený tým že rozmýšľam o tom včerajšku,lebo ja všetko niekedy moc prežívam,mna to neurazilo ale zabolelo....
ahojky...
cry, ano urcite preto som prijala ten vcerajsok.
BMI mam rovnych 18..to je celkom dobre nie?
inak bola som na jednej kofole,kedze je tak pekne vonku.
cry, prajem ti dobru noc,vyspi sa a zajtra sa drz :)
fruttia, to je fajn, že váha ostala, podľa mňa si aj preto ostala kludnejšia a prijala ten včerajšok. To znie výborne, že si pravidelným papaním držíš rovnakú váhu.
Ja som mala večer vanilkový jogurt 120g. Mám ešte trochu hlad, ale radšej vydržím, lebo nechcem skončiť u preháňadla. Vlastne by som si to preháňadlo nemohla kvôli zajtrajšku ani dovoliť.
fruttia, koľko máš teraz BMI? Ak ale nechceš, nemusíš na to odpovedať.
Ahojte.
cry, dakujem za podporu... dobre mi padli tvoje slova a sucit.. dnes je to lepsie, dosla som domov, odvazila som sa po mesiaci, vaha ostala (o pol kila menej ako obycajne), takze tak, som sa nejak zmierila tym vcerajsim jedenim, resp. prejedenim v noci. Dufam ze sa ti dari v uceni, skus pocuvat tvoju zdravu ty. Zajtra ti drzim palce, som si ista ze to zvladnes, budem na teba mysliet!!
mrska, ty sa drz na tej chate, potom sa ozvi. dufam ze nebudes vracat,pekne jedz.
ja sa idem tiez navecerat...