Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny19]

do ikey by som sla hocikedy :) mam to tam rada, ale ucrite sa dnes neodhodlam ,tak ak by si sla a videla nieco pekne tak napis :) pojdem cez tyzden

wyx

:) aj ja sa budem ucit. dufam. :) rozmyslam, ci skocit do ikey alebo nie. len tak, po sviečky, nemám čo páliť. ale nechce sa mi velmi.

[zruseny19]

caute.. wyx, no snad to nevzdame, ja som na vikend sama v BA ,ale rozhodla som sa ze nebudem grcat, tak som si nakupila len bezpecne potraviny :D musim inak asi trochu pribrat lebo gate mi padaju. lenze moja blba ja mi to nedovoli.

xx_yy,drz sa, mas toho vela ale autoskola musi skoncit niekedy.. :) a papaj, nedovol si zlyhat! opis svoj den,ako vyzera?

mrska, tak super ked si si kupila krasne rolaky, darcek pre seba vzdy potesi. aj ja som sa zvykla obdarovavat, ked si myslim ze si to zasluzim. Ale slubuj ze budes papat a skus aspon jeden den sa neodvazit ze co to spravi s tvojou psychikou.

ja sa mam inak uplne na nic,nic nestiham a musim sa stale ucit.. ale cry, dikky za podporu. musim to proste zvladut, este 2 semestre nejako.

xx_yy

baby, ahojte .. :-)
prepacte,ze sem nechodim ,ale vobec nemam cas.. :(
aj teraz len na chvilu,lebo ma o 2hodinky caka autoskola.
tak ranajky - sojovy jogurt , trosku nizkotuc.mlieka a kusok babovky
nic neslo von..
i ked sa mi moc nedari :-((

napisem sem vecer,tak peknu sobotu kazdej :-))

mrska

Ahojte...
antiana dakujem...snažím sa jesť pravidelne aby som nevyhladla uplne a nemala chuť sa prežrať..a potom to končí však vieš ako....a ty sa máš ako?
dnes som vstala skoro lebo ma zobudili bolesti v chrbte a už som tam nemohla ležať....stále leje,tak víkend budem mať domáci lebo ani manžel nie je doma,teraz chodí na 11 dní...
dnes budem mať na raňajky jjogurt + pohánka a pár suchárov 7 days
desiata jablko
obed 2 pstruhy,zel.šalát,jablko a koláčik
olovrant acidko+ovs.otruby
večera zel.šalát,nejaký syr a tvaroh
vraj by sa tvrdé syry mali jesť na večeru aby sa ten vápnik v noci využil,neviem to som čítala...ja jedávam ementál s 3% tuku volá sa pierko a mne chutí....
tak prežite pekný deň aj ked prší...ydravím vás všetky....ahojky...

antiana

mrska, chcem Ťa pochváliť, že papáš ďalej aj keby si trochu pribrala, a pravidelne, preto sa nemusíš báť že by sa Ti spomalil metabolizmus...je mi veľmi sympatické, ako mávaš k obedu ten "koláčik" :-))) fakt, treba si aj život osladiť...držím Ti aj naďalej palce v boli s PPP, moja...

mrska

Ahojte,tak ja len na chvíľu lebo mám práááááce....
dnes je mi dobre,najedla som sa,teším sa na víkend..
ja viem že mna blbne tá váha ale ja nemám ešte tú silu sa nevážiť...
dúfam že sa posuniem dalej...
fruttia,tak kúpila som si bordový rolák a predstav si dnes som si bola kúpiť taký istý ale červený....fajne vyzerá ked ho mám na sebe aj babám sa páčil.....a ty papaj...ja jem stále,aj ked len tie moje nekalorické jedlá...
cry tak ja to skúsim zajtra sa neodvážiť....držte palce...no keby toto niekto iný čítal tak si povie že nie som ok ked bojujem s tým že sa nemám vážiť....ale len vy to viete pochopiť...dakujem za podporu...dik moc... ahojky...

[zruseny22]

Ahojte, dievčatá.
Ja som tomu jedlu včera tiež moc nedala. Mám dostať menzes, tak som taká "veľká":( Radšej sa ani nevážim. Teda ja som sa tuším aj skoro 2 týždne nevážila.

Mrska, prosím, skús to aj ty!!!! Stále ti to píšem dokola- neváž sa každý deň! A rolák pre potešenie je super. Ja som bola teraz v Ba u wyx, tiež som si kúpila pre potešenie také tmavo-zelené nohavice a vestu pletenú. A kúpila som si o číslo väčšie, lebo nemám rada, keď sú na mne veci "prilepené", mám rada volnejšie. Sice ma nepotešilo, že mi nie sú dobré veci veľkosti S a pod, ale čo už. Musím si uvedomiť, že mám 27 rokov a nie 15 rokov.

fruttia, pekne papaj pravidelne ako predtým. Držím palce v škole, si šikulka.

Opatrujte sa a dávajte na seba pozor:)

[zruseny19]

Ahoj mrska,
ja som tu ,citam, len prispiveat som nemala cas, zas to bol taky tyzden ze cele dni v skole, pisomky ,atd.
Ale uz mam vikend, (musim sa ucit) tak sa tesim,akurat ranajkujem v posteli (to co vzdy:)
aky rolak si si kupila? :) no a to ze si si uvedomila ze mas jest je super, druha vec je aby si si uvedomila ze sa nemas vazit kazdy den. Prosim, pouvazuj. Uz dlho stagnujes,mohla by si sa pohnut smerom k pozitivnej strane.

Ja sa mam vseliako,skor nejem ako jem, ale vahu si snad udrziavam, musim sa naucit zas pekne pravidelne, uz mi to tak dobre slo...