Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
baby, mam pocit, ze ked ste same doma, tak stvarate jednu vacsiu blbost cez druhú, prečo je to tak? ze vas nikto nekontroluje a vy si môzete robit co sa vam chce?
ahojte baby:-)
Katherina,tak ja som zvyknuta na svoju vahu .. na tu si nestazujem,ale to asi preto,ze ja sa nevazim vobec.. odvazila som sa len preto,lebo si sa pytala na vahu :-)
dnes som bola cely den doma sama,takze to bola jedna velka katastrofa :-(
nevadi,zajtra zacinam odznova...
teraz veceriam - kuraciu sunku a 2 platky celozrnneho chleba
... :( nevadi
ideme dalej !
drzte sa! :-)
pekny vecer
xxyy tak vidim že aj vahu maš slušnu :) a čo ako sa citiš s novou vahou ? :) mame vpodstate take iste bmi no neviem asi hladovanie je vačšia uj1am do organizmu alebo čo ale gratulujem ti ide ti to velmi dobre drž sa :)
ahojte....tak dnes máte viaceré prázdniny,aj ja ešte zajtra a potom oddych...aj ho potrebujem dnes som bola hore už o pol tretej....a nedalo sa mi zaspať....hrozne ma bolela hlava aj chrbát,a ešte ma začalo bolieť aj hrdlo...
inak som celkom v pohode,ráno som mala síce o 300g viac ale nejako to neriešim,lebo budem asi chorá...
xx_yy držím palce len pekne papaj...
ja mám samozrejme dnes bielkovinový deň,tak to dúfam prežijem....viem že som ho mala už vypustiť ale som si na to zvykla,ja mám všetko naplánováne ako vždy....no čo už...
pekný deň...ahojte...
nooo baby, akurat som dojedla pizzu - sice iba 3 trojuholnicky,ale aj to je dost.. ostava vo mne:-))
Katherina,
vaha 48 ( inak aj pred PPP som mala tolko , max som mala 50 .. ) a mam 164cm
dnes som sa prvy krat vazila po vyse mesiaci:)
Ahoj wyx....no ono by to bolo dobré keby sa mi to dalo....neviem akoby som sa cítila po celý deň keby som sa neodvážila....možno tak ako ked tam vidím blbé číslo,neviem....už si niekedy poviem že nejdem,ale aj tak tam stúpim....viem som slaboch...a môj lekár...no už som tam dávno nebola...lieky som si dala predpísať u obvodaka....neviem čo povie,ked som tam dlho nebola....pojdem tam asi tak o mesiac...
dnes som mala na obed po 2-3 mes. ryžu,tak dúfam že ma zajtra nešlahne pri váhe....a dnes som tak rozmýšľala že už som viac ako rok nejedla chlieb,taký normálny,pečivo,zemiaky,cestoviny som mala pár krát....vlastne nejem žiadnu prílohu a pečivo...ani sladkosti..
a aj som si zvykla....
tak sa majte pekne u nás už svieti slniečko,tak je fajn.....ahojte...
mrska, a nie je lepsie sa nevázit? ráno stupnes na vahu, je tam o pol deka viac a uz ta to rozhodí. nie je lepsie to nevediet ako mat potom pokazený den? s tým niečo treba robit. co tvoj lekár?
ahojte diavčatá...
ja som momentálne celkom v pohode..a hlavne ma potešilo že nám šéf dal voľno aj na piatok tak si to užijem..včera som sa hrozne moc najedla,ale nedala som to von,jednoducho som si povedala,ved som nezjedla nič kalorické tak načo grcať....a potom prišli deti a začali sme sa spolu rozprávať...tak som na to aj zabudla...
fruttia presne ako vravíš ked si z niekým tak trocha na to zabudneš,ja sa rada rozprávam s detmi...oni mi dosť psychicky pomáhajú....som šťastná že ich mám aj ked niekedy je to horor...
doremi aj ja ti dakujem za pekné slová,potešilo to....
viete nad čím rozmýšľam?prečo sme napr.2-3 dni ok,a potom sa to niekde zlomí....aj u mňa je to tak,no ja som závislá na vážení tak veľa mi robí kolko ráno vážim,alebo sa niekedy začnem cítiť tučná....
ale snažme sa ako sa dá verím že možno raz bude nám všetkým ok,vychutnávajme si aj tie malé víťazstvá...a nevzdávajme to ani po zlyhaní....držím nám palce...
xx_yy,len sa drz a papkaj,mas aj menzes..pojdes ajtak ku gynekologovi? aj mna to caka:(
inak so spanim to mam tak ,ze bezne spavam 7 hodin, ale to ze kedy idem spat zavisi od okolnosti...rada chodim skor a potom aj vstanem okolo 6 ,som ranne vtaca...
ale stava sa ze neviem spat,ale teraz neni take obdobie akurat:)