Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
vidim že že aká si šťastná :) super gratulujem k pokroku len tak dalej :) a ešte neviem či sa važiš že kolo važiš a meriaš vieš že ake maš bmi lebo od toho to tiež dosť zavisi .... ale nemusiš hovoriť ak nechceš ja len hladam nejaku cestu aby mi prišli :/ .... ja presne tak jak ty ale aj stavam 5.30 lebo rano mi všetko strašne dlha trva dokym sa najem a tak :)
ahojte baby:-)
doremi,dakujeme:-) si mila baba
Katherina,tak neviem.. posledne dni som mala strasne chute na sladke,a aj ked som si dala,tak som uz bola "unavena" z vracania,tak som to nesla dat von .. proste uz ten kolobeh kuchyna-wc-kuchyna-wc ma unavuje ! .. a menzes prisiel doslovaa "len tak" po 3 mesiacoch .. a tak som sa potesila,jak nikdy.. :-) a taku radost som dostala vecer,ze som si o 22h dala kusok cokolady.. od radosti :-) .. ale inak menzes mam taky silny,jak keby mi to telo "dobiehalo" .. uff. ale som rada,ze ho mam:-)
dnes som nemala bohvie aky den v jedeni , akurat pred hodinkou som len dosla domov .. dala som si malicko fazulovej polievky,malicko kapustovych cestovin... mamina sedela pri mne ked som jedla.ach :) .. a este mi spravila kapustovy salat so zeleinou,na co som mala cely den strasnu chut .. tak este pojedam to :-) .. pojdem neskor na bicykel,len sa este musim ucit ..
:-)
inak, baby kedy chodite spavat? a kedy vstavate?? .. lebo ja spim cca od 9 - max pol 10 vstavam 5:30 kazdy den.. uz si moje telo tak zvyklo na tento cas,ze aj cez vikend bez budika tak vstavam...
no rozpisala som sa. :-)
tak vam prajem este pekny vecer.. drzte sa ! myslim na vas:)
doremi, diky za podporu, naozaj mi to zdvihlo naladu. Dnes mam relativne dobry den, bojujem ,akurat sa idem najest..
mrska, no hej, ty si navyse mamicka rodiny cize musis nakupit aj ostatnym..inak mne to nerobi problemy,ked som s frajerom ,tak jem aj tie "nebezpecne" potraviny,ale v mensom mnozste, v primeranom..len ked dojde chvila samoty,tak tie "nebezpecne" potraviny nemozem mat pri sebe,lebo sa ich prejem a grcam :S takze riesenie- nebyt sama,alebo nemat take jedlo okolo mna ....
baby, casto si vas citam a chcem vam napisat len jedno. nemate sa preco citit zo seba zle, ani byt znechutene, vsetky do jednej ste uzasne uz len tym, ze pred vasim problemom nezatvarate oci, ale idete a bojujete ako levice. aj ked sa posmyknete a spadnete, aj tak vstavate a idete dalej.ste silne a nevzdavate sa, aj ked je to sakra tazke, len si tu silu neuvedomujete. jasne, cloveku, ktory nema ppp sa moze zdat, ze ste slabe a nerobite maximum, no len vy viete, kolko snahy vas stoji bojovat so sebou kazdy den a znovu sa postavit a ist.
takze usmev zeny, ste uzasne, respect :)))
xxyy gratulujem ti k tomu menzesu už maš v tele všetko vporiadku :) ako si to dosiahla jedla si pravidelne alebo ja neviem lebo ja ho nemam a som z toho už zufala :/
ahojte...tak xx_yy to je fajn,telo sa možno dostáva na správnu koľaj tak mu to nepokaz....radšej jedz menej a často aby to nešlo von...
fruttia áno stále jem v stanovených hodinách,ja som ako stroj stále nastavená na určitý režim....a na jedlo myslím stále hlavne ked sa blíži večer som z toho nervózna že musím ísť jesť....cez deň mi to tak nevadí iba na večer....
vonku sneží ale je zima....
dnes som mala na raňajky jogurt+pohánka+2 keksy hobits
desiata jablko
obed od včera mi ostalo prsia na hubách,zelenina a jablko
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera môoj stres z nej,zel.šalát a neviem asi tofu a tvaroh...
fruttia minule si napísala že máš nakúpené bezpečné potraviny....a ja som si spomenula že v obchodoch mám len jednu trasu a to moje bezpečné potraviny...je to smutné ale je to tak niekedy aj zabudnem že mám doma aj ľudí čo normálne jedia.....je mi zo seba zle....
majte sa krásne...
baby je to po anglicky ..
www.youtube.com
pozrite si:)
treba sa niecim zamestnat :) alebo pit cajiky medzi jednotlivymi jedlami... vsetko mozne len nie prejedat sa... drzim palce, zacvic si pekne ,potom pomoz s obedom,citaj si, pozri si film, upratuj, urob si poriadok v skrinke,citaj...vsetko mozne sa da vymysliet,take tie zimne aktivity.
drzim palce, vies ako mi na tebe zalezi. snaz sa!
no baby,zas som mala "super" ranajky .. ale to bude asi tym menzesom tie chute..
-sojovy jogurt,a 2 tensie platky domacej babovky
neslo to von . :)
pojdem cvicit o hodinku asi
fruttia, neviem kam sa TO podelo :-( proste som slaba na to v poslednej dobe .. tak ale snazim sa ! :(
zacalo tu snezit tak slabo,tak je pekne :-) .. ale tak clovek ked je vnutri cely den by len jedol a jedol.. pfff :/
no drzte sa baby:)
Ahojte, pekne ranko.
mrska, no to si vystihla, moje telo je uz tak nastvane na mna ze by ma urcite nakopalo do riti....ale vcera som si zas povedala ze budem bojovat,aj keby som mala pribrat, takze som odhodlana. NEchcem uz vracat,nechapem ako som sa sem dostala,do tohto stavu.Ty sa tiez prekonavaj, skus si postupne prestavit mozog na normalny rezim.. este stale jes len v tych stanovenych hodinach? stale myslis vkuse na jedlo?
xx_yy, juhu!! tak to je super sprava,gratulujem. Tak tvoje telo sa rozhodlo ta podporit,dufam ze ta toto nakopne a budes o kus zdravsia. Kde zmizlo to tvoje odhodlanie z prveho prispevku "a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT" ?? niekde ju najdi a bojuj, predsa nechceme prezit zivot s hlavou v zachode, nie?
drzte sa kazda.