Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojte baby :-)
jaj dakujem vam,od vas tu vzdy mam taku podporu .. :)
mrska, mate sneh ? jeej, tak tam mat urcite krajsie ako tu na juhu .. vietor,dazd,pod 5°C no "krasne " :-) nevadi .
este som neranajkovala,len pila dost vody... ale baby, ja som sa tak potesila rano Menzes !!! :-)) .. akurat ked som bola na bud. tyzden uz objednana u gynekologa .. jupiiii tak som sa potesila ako nikdy vazne :-))
fruttia,toho zubu mi je luto : / ach ..
tak napiste aky mate den,
krasnu nedelu kazdej :-))
Čaute...tak pekné zasnežené ráno a spoň u nás na severe je to tak...no horor...zima...
ja sa mám celkom ok,ale ako čítam tak vy nie,a to skoro všetky...čo prišla zimná depka či čo...
cry ty nič nevzdávaj každý máme občas blbý deň...
xx_yy škoda že si zasa začala vracať,skús to nechať v sebe obed je hlavný chod,musíš mať nejaké vitamíny,radšej jedz ako ja veľa zeleniny,kuracinky,jogurty,kde je tvoja dobrá vláknina ja si na nej pochutnávam,aj ja som mala včera po večery sprosté nápady ale som si povedala nie,radšej som si rýchlo šla ľahnúť a čítať....
fruttia aj ty sa drž,a ten zub to je z tej výživy,ja to viem lebo ked som bola v tom najhoršom období tak mi museli vytrhnúť zub,tak sa mi pokazil a tvár som mala celú spuchnutú...ked ma vtedy videl psychiater skoro ho šlahlo.....
baby hlavu hore....ja viem že to ide ťažko....ja som sa samozrejme vážila,a váha sa mi vracia tak ako bola pred hnačkovaním....čiže som nezvíťazila nad mojím telom...
keby nás naše telá mohli nakopať do zadku tak si naň nesadneme 2 mesiace...držím vám moc palce.... ahojte.
ahoj xx_yy... no vidim ze si v tom az po usi.. :(((
mohla by si cim skor prestat lebo dopadnes ako ja - dnes sa mi odlomil kus zo zadnehu zubu.. takze tak. uz by som fakt mohla uplne obmedzit tie vracania.. dnes sa mi "podarilo" zas trochu viac jest a dat to von.. tak dufam ze pomalicky sa pozbieras, nedavaj uz ten obed von.. radsej si na veceru das len salat potom,ale nevracaj,naco:)
ahojte, tak konecne som tu :-)
tak fruttia, moja... ze ako vyzera moj den ?
dnes takto :
ranajky - sojovy jogurt,mlieko
desiata-sojovy jogurt
obed - islo to von ...
neskor som si dala ananas,kiwi
potom vecer som mala 2 caje, kavu
teraz som sa najedla, polku kaiserky,zeleninovy salat - paradajky,paprika,uhorka,mozzarella
no strasna som :-((((
ale vobec som neschudla,na to si davam pozor aby som ani nahodou nevyzerala ako v lete.. najhorsie som vyzerala,taka chuda.
teraz som ani nepribrala,ale necitim sa dobre, brucho mam fakt velke a naozaj nemam cas cvicit :-(( neviem co robit takto.. to je strasne :-(
tak sa drzte,ozvem sa !
zajtra ma caka obed u starkej, ach
nemáte niekto teleport? pozicajte. sa mi metla pokazila, resp. navlhla a nestartuje. :( fnuk
wyx, ale pohni, prosím:(
počkaj,nastartujem metlu. :)
wyx, len príď, budem rada.
jak tam na teba vlítnem, tak aj perí z teba bude létat!!!
... Nech sa vám darí, ja sa vzdávam...