Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
cauko baby:)
mrska,dufam,ze si srandovala !
fruttia,ako sa dari ? skola ako ? :) ...
ja sa nemam bohvieako .. ja uz neviem .. hmhm :((
nic moc .. cvicim ale teraz dost ako mam prazdniny,ale od pondelka zacina zas chaos.. takze "super" a nebudem nic stihat ... stres.. stres.. stres ...
ja by som aj jedla normalne,ale straaasne straasne velmi sa bojim toho mega brucha co mavam ked jem normalne:(
no idem dnes von s kamoskou,
vecer k babke..
no tak sa drzte,
:) myslim na vas stale pri jedle :/ :))
mrska, dufam ze tu poslednu vetu nemyslis vazne. jasne ze z teba nebude tucne prasa!
skontrolovala som ti doretu,je v nej ucinna latka tramadol,co sa este da :) neni to taky silny opioid.. no ale tolko psycholiekov,veru tvoja pecen ma co robit.. dnes ale ostan v klude, nic sa nedeje ked mas o trochu viac, zajtra budes mat menej.
inak, ako znasate zimu baby?
ja cele zle, kedze som vcera grcala,... tolko sladkeho som pozrala ze fuj :( ale dnes je novy den, a bude dobry!
ahojte...tak pre mna celkom zlé ráno...vážim zasa o nejaké to deko viac,tak mám nervy...včera som po večery zlyhala,zasa som vracala,tak sa nedarí....
a ty fruttia prečo tiež zle?
užívam Doretu,ale len podla potreby v bolestiach,a tie mám posledný týždeň skoro každý deň,ale snažím sa čo najmenej,lebo ked vidím tie lieky od psychiky kolko ich mám tak sa bojím o pečeň.....
cítim sa na hovienko,zachvíľu bude zo mna tučné prasa....
majte sa lepšie ako ja ahojky...
baby, na zlepšenie nalady vam posielam jednu anglicku rozpravku :)
www.youtube.com
Ahojte,
ja dnes priserne zle..ani nekomentujem. presne to co wyx popisala...
xx_yy,tebe sa ako dari vo vseobecnosti?
mrska, ak beres opioidy,tak sa necuduj ze mas zapchu a tak.. to je vsetko z toho.. co beres,ak sa smiem spytat? a ako casto?
Ahojte baby,
wyx, perfektne si to napisala :-( .. len treba mat silu na to, nepodlahnut ...
mrska, pekne si sa drzala vcera !! :-) len tak dalej !
ja len tak na rychlo dnes..
ranajky - nizkotuc. jogurt + dobra vlaknina, banan a caro kavovy napoj :)
uvidime co bude dalej :-)
drzte sa, myslim na vas! :)
Dobré ránko...
wyx pekne si to tam napísala,a je to pravda,ovládajú nás čísla a jedlo...pre mna sú najhoršie večere...aj včera som sa dopratala,síce zdravím jedlom ale mala som plný žalúdok,a ani som to neriešila,aj som začala nad tým rozmýšľať ale povedala som si dnes nie,nebudem vracať....aspon nejaký uspech...
a spávať chodím tak o 9 večer...ale aj tak,niekto ked nemusí tak si pospí,no mne sa nedá,aj v noci sa budím aj 2-3 krát....a to užívam lieky na spanie...
dnes mám pocit že som ako pomletá v mlynčeku...dosť ma bolí chrbát,moje skrutky čo tam mám ...:),ale už som zjedla aj liek od bolesti,tak by mi to malo zabrať...ja užívam od bolesti už opiáty,lebo mi nič nezaberalo...a je aj také počasie...
a k tomu mám pocit že mám veľké brucho...to asi z toho že sa niekedy neovládam....
tak majte pekný deň a píšte..nebudte lenivé...:)
mrska kedy chodís spat? tvojmu mozgu asi chyba energia ked ta tak skoro budieva.
a preco je tomu tak, ze ked ste doma same, ze sa neviete ovládat? prečo najprv konáte a potom rozmyšlate? potom toho lutujete a obvinujete sa aké ste hlúpe, ze ste nevydržali. ja viem, mne sa to povie, ale radsej si pusti hudbu a zatancuj si, bez na prechadzku alebo teda upratuj, zamestnaj sa niecim... rozmýšlajte nad dôsledkami. nie len, ze, dobre, vyblinkam to, nemam to tam... dobre viete, ze aj tak je uz vtedy neskoro a tak isto i s prehanadlami.. akurat co si dobre dokašlete metabolizmus a orgány... a este vacsie depresie, uzkosti, nespavot. ach jo, babky žabky nespratné... želám si, aby vám viac záležalo na inom ako na váhe a postave.
Ahojky....
ak ako sa máme?
xx_yy tak stále sa nedarí....neboj skúšaj dalej...hlavne jedz...
wyx..ono je to asi naozaj tým aspon niekedy,že ked sme sami doma tak nad tým rozmýšľaš čo si zjedol a ako si nemal a tak pod s tým von,a ešte ked ta nikto nepočuje a nevidí tak to ide ...aj mne ked sa niekto venuje tak zabudam aj na váhu aj na jedlo...
tak a moj muž príde zajtra po 14 dnoch z práce a zasa ma bude obzerat,aj sa teším na neho aj bojím čo povie...
teraz sa mi zasa pokazilo spanie,už dva dni čo vstávam o pol štvrtej..katastrofa nieže bz som si oddýchla,ja už mám telo asi celé zhumplované,včera sa mi stále točila hlava...
ako ste na tom zo spaním ?
tak dnes budem mať na ranajky acidko+ovs.vločky
desiata jablko
obed tofu syr na hubách,zel.šalát a sušené jablká čo mi doniesla kolegynka,sušené uplne bez cukru ako čipsy,fajnové
olovrant acidko+ovs.otruby
večera môj kríž-zel.šalát a neviem asi egg cheese a tvaroh
tak pekný predížený víkend.... držte sa dievčatá
xx_yy papaj a nerob hlupotiny...
ahojte
wyx najhoršie to je ked nemam čo robiť a nikto nie je doma :/ presne to je vyvolavačom aspoň u mna