Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

klimta,
pekne na to ides.. ma to logiku .. a super to je cele! .. keby som aj ja mala tolko sil .. ach .. no budem to musiet niekde nazbierat ... :-)

ano, ja som sa pytala na knihy v inej teme.. rada by som studovala medicinu .. inak, kde studujes? :-) .. nemas toho vela? .. ako to vsetko stihas - ucenie, cvicenie... ?? :)

inak baby, dnes som mala len take mierne zlyhanie, ziadne prezieranie nebolo .. ked som mala hlavu vo wc ako vzdy ... tak som si povedala stop .. a prestala.. takze mam dnes full brucho ...
no nevadi .. dnes necvicim.. nestiham.. tak zajtra snad :-))

drzte sa !! :-))

klimta

ďakujeem :)
takže mám 20,som prváčka na medicíne a bulímia ma sprevádza 2-3 roky..
pred mesiacom nastal zlom k lepšiemu-odišla som na internát (doma netušili čo sa deje čiže prosby aby nekupovali sladkosti a pod.brali viac menej jedným uchom dnu..)

stravujem sa podľa seba- okrem kávy a raňajok "vitariánsky" čo rodičia strašne odcudzujú ale inak to nemám pod kontrolou..:)
keď na mňa príde žravka (čo je v poslednom čase zriedkavé) jem zeleninu..potom ma nemá čo mrzieť :) nevážim sa ,každý deň cvičím a JE MI HEJ!! :D

doma som zvolila som taktiku - po prejedení sa ŽIADNY ZÁCHOD!!..len plač :D..je to dosť podstatné, pretože vycvičit to nezaberie 5 minút (:D)a pri najbližších "chúťkach" si dobre rozmyslíte či to za to stojí..;)

inak neviem ako vy,ale ja som sa vôbec nevedela sústrediť,slušne povedané koncentrácia išla do zadku..niekedy som sedela s otvorenou knihou a hľadela dookola..ach :D

fruttia: študuješ farmáciu však? koľkáčka si?
xx_yy:tebe som písala včera v inej téme za knihy že? :)
a mrska..tvoje príspevky čítam každé ráno..čo sa dnes stalo? dúfam že si v poriadku..;)

[zruseny19]

ahojte,
klimta, vitaj;) porozpravaj o sebe :)

xx_yy, drz sa :) ak budes sama doma tak sa zavri do izby a nechod k zachodu,prosiiiim..
ja prave ranajkujem -biely jogurt s jablkom a kava s mliekom..

xx_yy

ahojte baby :-)

tak ja len tak veeelmi rychlo ...
ranajky - soya puding a malicky kusok kolaca...
dnes uz skola..takze uvidime co bude PO , ked pridem domov a budem sama :(

drzte sa baby!!! budte silne:)
pekny pondelok !:)

xx_yy

ahojte baby:)

dneska je TEN den .. znova.. ked som sa odhodlala,ze NIE , nesmiem vracat ! :-)
tak zatial sa mi to dari.. i ked to vracanie ma parkrat uz napadlo ( !! ) ...

ranajky - pol grepu,kusok z toho melonu cukroveho
desiata - pohar odstavenych jablk,mrvky,pomaranca
obed- zeleninova polievka,varene kur.prsia + chren .. a ako dezert som si MUSELA dat ten sojovy puding/jogurt... a malicky kus babovky.. a kavu ..
no na obed toho bolo dost.. tak dufam,ze sa budem drzat aj dalej...

mrska,dufam,ze s manzelom to bude ok !
a k tomu vracaniu, ako kedy.. podla toho ci som sama doma alebo nie .. ked som sama.. tak to ani neratam .. velakrat... 2-3-4 neviem .. ked som s nimi doma,tak obcas 1-2 ... :((

drzte sa!
peknu nedelu :)

[zruseny19]

mrska ,aj ak vraciam tak za den max. raz... ale niekedy to je mesacne 4-5 krat...

tak snad sa udobrite s manzelom :) dnes poriadne jedz,vcera si dufam nevracala...

pekny den,baby..

mrska

ahojte....
po včerajšku mi nie je moc dobre,pohádali sme sa s manželom ,lebo ma nahneval chcela som isť na nejakú kultúru a že on nebude nikade chodiť,on by len behal po lesoch,ja keby som nezorganizovala dovolenku tak ani nikam nejdeme,lebo on vraj je najradšej doma...tak mame tichú domácnosť...
včera som si dala preháňadlo lebo už mám týždeň hroznú zápchu,a možno som aj trochu chcela lebo som bola vytočená...bola som na wc a v pohode,už ma ani tak brucho nebolí,už som ho mala napuchnuté ako balon...z tej zápchy...
dnes ideme na cintorín lebo sme ešte ani neboli lebo bol muž v práci...
ako vidím teda čítam ani vy na tom nie ste najlepšie...
kolko krát za den vraciate? mna to chytí väčšinou po večery...ale snažím sa nevracať,lebo mi to je nepríjemné....
skúste baby nevracať,dajte do toho všetko,aspon nie každý deň,to je fakt cesta do pekla...
držím vám palce....ahojky..

[zruseny19]

xx_yy, som aj ja na tom zle... v skole fajn, teraz som si aj oddychla ale aj vcera aj dnes som vracala.. a schudla som... uplne som sprosta velmi sa bojim priberania zase... :(
musim to prekonat,lebo uz ked s tym neprestanem tak budem mat vsetky mozne nasledky vracania a budem sa kvoli tomu neznasat ze som si pokazila telo. Musime bojovat. Mame pred sebou zivot tak snad sa nam to podari.. raz z toho vyliezt..