Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

klimta

mrska- s tým mikulášskym balíčkom- :))) normálne som sa musela usmiať..strašne milé :)

ďakujem ti..budem sa snažiť :),som prváčka..je to ťažké ako sviňa (to vravím po 6 týždňoch :))
inak dnes mám taký zlý deň ako už dávno nie..nepodaril sa mi v škole test-čo ma dosť zobralo pretože som sa naň učila stašne veľa :( ,vrazila som do všetkého,do čoho som mohla, vypadla mi z oka nová šošovka,šla som do obchodu -vystála som asi 30 minútovú šoru a nakoniec som zistila, že som si zabudla na izbe peňaženku :D

fruttia-uf..dúfam,že to najhoršie obdobie máš už za sebou a v budúcnosti ťa čakajú len tie pekné veci ;)
gratulujem k "naspäť prepnutiu";D

k tým "bezpečným potravinám"..mám to rovnako..ja si ani nerobím väčšie nákupy..nikdy neviem,čo by mi mohlo vyvolať žravku..keď nemám zásoby..mám smolu :)..poprípade sa natlačím mrkvou

od septembra som zvracala dvakrát..aj to cez víkend,keď šli spolubývajúce domov..v podstate ani neviem,čo ma k tomu viedlo..

inak mrska..keď vieš,že je u teba kritický večer..neskúsiš si dať zeleninu? tej môžeš zjesť koľko ti hrdlo ráči :)

[zruseny19]

Ahojte,... mrska, ja som mala dobry den vcera, aj dnes, len strasne vela skoly mam,tak som nemala cas napisat. vidim ze aj ty si v pohode, snaz sa to udrzat a nevracat ani vecer, verim ze to pojde :) ja momentalne trochu viac davam pozor aby som jedla pravidelne,aby bolo vsetko fajn.

mrska

Ahojte...tak kde ste...čo ste mali zlý deň....
ja som celkom v pohode,ráno ma nevydesila váha,a ráno som sa najedla schuťou po včerajšom bielkovinovom dni jogurt+pohánka a 2 keksy hobits...
len som po tých hnačkách nebola už 4 dni na WC....
zajtra budem zasa nafuknuta ako balon...
na desiatu mám jablko
obed zelenina,obložený chlebík viaczrnný,koláčik a možno aj jablko
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera no ako vždy stres z jedla,tak si dám zel.šalát,asi syr tofu alebo ten egg cheese a tvaroh..
tak aj vy pekne papajte a držte sa...pekný deň...

mrska

ahojky...
klimta to si môžeme podať ruky,aj mne anorexiu spustila fajnová Dukanova diéta....moct vratit čas tak to nikdy už nerobím,škoda preto každému kto nie je nejaký obézny a chce odo mna dietu tak mu poviem jedz zdravo a športuj...žiadne diety...
tak ty si na Karlovej to je paráda musí to byť ťažké,držím palce si šikulka....v akom si ročníku? musíš sa držať a snažiť lebo si mladá a máš pred sebou krásnu budúcnosť...držím palce....
aj ty fruttia máš ťažkú školu...baby bojujte....
xx-YY ako je?
ja mám dnes celkom dobrý deň,večer som sa trochu prežrala ale mi to ani nevadilo,s mužom sme sa udobrili,bol pre mna v práci a kúpil mi mikulášsky balíček...bolo to milé a potom sme boli na kávu,a doma sme sa ešte dlho rozprávali aj s deťmi...dnes už odišiel asi na 10 dní...tak som na jedlo zabudla....
dnes mám bielkovinový deň tak som ho nevypustila,no jednoducho som slaboch....
ja mám zasa dnes bolesti chrbtice tak som vyšťavená už z rána....
krásny deň vám želám...bojujte každou minútou....ahojky...

[zruseny19]

klimta, nechytilo ma to na vyske.. anorexiu som mala ako 13 rocna(to som schudla ze som takmer zomrela... bmi 14),ptom 7 rokov som sa ovladala,dosla som na vysku,pribrala som 7 kil lebo som sa prejedala..potom raz som sa vygcala a uz to bolo.... skolu zvladam vpohode zatial. dufam ze uz to dokoncim... inak teraz mam dobru fazu,preplo mi naspat :D cize jem a negrcam... radsej zjem menej,a len tie bezpecne jedla... ty ako? odkedy sa drzis?
BMI mam 17,5-18... nevazim sa takmer vobec.
a intrak je velmi bezpecny pre bulimicku..odkedy mam spolubyvajucu,vracam podstatne menej, odkedy mam frajera,este menej...:) viem,ze sa vyliecime..
inak to je super,ze sa ti skola paci:) aspon mas motivaciu sa vyliecit.

mrska,psyllium som jedla raz...odvtedy mi to stoji v skrini:D fuj,hnus...mozno sa nato odhodlam,vraj v jogurte sa to da zjest.. a ano,s vracanim som na tom asi tak ako ty...ale nejak mam teraz silu,ze to zdolam..chcem mat ako tak zdrave zuby. takze uvidime dokedy budem abstinovat,dufam ze velmi dlho... baby,drzme sa. zajtra kazdy povinne si dajte zdravy nebulimicky den.a potom dalsi.a dalsi...:)

klimta

to sú slová do bitky!! baby!! urobili ste prvý krok :))) držím nám palce nech toto odhodlanie vydrží na veky vekov,Amen :D

tak veľa sa dá dosiahnuť obyčajnou zmenou prístupu :) preto PEVNÁ VOLA A OPTIMIZMUS DO TOHO!! :D

fruttia- wow,takže sa to začalo na vysokej..čo to podnietilo?
u mňa blbá diéta kt,prešla do anorexie,následnej bulímie..
ako popri tom zvládaš školu?

k sladkostiam- tie si nekupujem vôbec..
dajme tomu čokoláda: scenár je vždy ten istý: dám si tabličku, hodinu sa presviedčam,že mi stačilo..začnem nenápadne chodiť okolo poličky v kt.je položená...dám si druhú,polku tretej a prestávam vnímať..takže nekompromisne NIE! radšej zjem hurmikaku :D

som na Karlovke,tiež som uvažovala nad privátom...lenže..je tam väčšia pravdepodobnosť,že by som ostala cez víkend sama..zatiaľ si netrúfam

škola sa mi strašne páči,aj keď učenia je nenormálne veľa-aspoň nemám čas myslieť na blbosti :D

čo sa koncentrácie týka.. nie je to také ako kedysi (keď som bola "normálna" :D)
občas ešte myslím na jedlo,ale čím ďalej tým menej :)

BMI mám približne 18 (neviem,koľko momentálne vážim)
vy máte aké? vážite sa?

xx_yy: ja vravím,že kto chce,čas si nájde..len s ním musíš efektívne nakladať :D..cvičím väčšinou večer,keď mám pauzu od učenia:)

inak fruttia,keď si spomenula zuby..zrekapitulovala som si,čo mi posledné dva roky "dali": depku,frustráciu,podráždenosť, sebanenávisť,zrednuté vlasy, suchú kožu,slabé nechty,spomalený metabolizmus, kruhy pod očami..o zuboch ani nehovorím..MŇANKA! "OPLATILO SA" :D

mrska

ahojte dievčatá..tak včera som mala pracovný deň že som nemala kedy písať...uplne že horor,a ešte ma rozbolel žaludok....
v nedelu som mala samozrejme hnačku,myslela som si že mi to tak nezaberie ale zabralo,tak som mala perný deň,ani jesť mi nechutilo...
zatiaľ som nevracala....ani nemám čas....len mi nejako nechutí jesť..
klimta vitaj....ako budúca lekárka nám budeš radiť....škoda že aj ty si tu kvoli PPP....
s manželom som sa ešte moc nedala do reči,lebo nejaký stále nervozny,tak som šla včera spať,ale dnes mi volal že po mna príde do roboty,lebo zajtra už ide do práce asi na 12 dní...
ozaj začala som jesť psyllium...vraj to je dobré na zápchu...je to ale hnusné...mali ste to niekto a pomohlo to?
dnes som mala na ranajky jogurt+pohánka+2 hobits
desiata jablko
obed zelenina,cottage cheese+2celozrn. chlebíky,malé jablko a koláčik
olovrant jogurt+ovs.otruby
večera zel.šalát a potom neviem,čo tam nájdem...
fruttia tak s tým vracaním si na tom ako ja,nie každý deň,ale nie a nie sa toho zbaviť,však?
xx_yy a ty ako často ?dúfam že nie často...
tak sa majte krásne a píšte...ja mám zasa veľa práce....ahojky

[zruseny19]

xx_yy, myslim na teba, jedz pravidelne a nevracaj :) ja tiez som pripravena bojovat aj dnes. ha,nepustim tu hnusnu B. k slovu.

xx_yy

doobre ranko:)

fruttia,chvalim ta...vcera si to super zvladla.. :)

tak ja dnes:
ranajky-jablko,kiwi .. a kusok domaceho pernika , caj
na desiatu si planujem dnes zobrat radsej ovocie miesto toho peciva...i ked mama tomu nebude rada :/

mrska,kde si ????? :/

drzte sa baby!:)))

[zruseny19]

ahojtee,
klimta, juchu,tesim sa ze si sa k nam pridala, spolu to pojde lahsie.
Tvoja metoda sa mi paci, budem to praktizovat kedze od dnes nevraciam! a snazim sa pribrat kilo-2...
moje stravovanie vyzera tak vseliak, ako sa podari,ale obmedzujem sladkosti,lebo ak si dam nieco tak dojde na mna pazravost a potom automaticky hlava v zachode.. a uz to nechcem robit,znicila som si zuby. Takze preto dufam ze mi to pojde uz definitivne... kde byvas na intraku ak sa smiem spytat? (neboj,ja som na private... inak som stvrtacka na farmacii,a tiez mam 2 roky B.) no takto nejako to je somnou... musime sa vyliecit baby!
klimta,a ako sa ti paci medicina? ked nevracas,vies sa sustredit? a BMI mas teraz v norme?
xx_yy, dobre,dnes ta chvalim! ani ja som inac nevracala,aj som jedla celkom normalne, fu.