Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny19]

no podarilo sa mi to nejakym zazrakom zatial. proste uvedomila som si ze tadeto cesta nevede, a ze su dolezitejsie veci ako vaha a jedenie.. toto znie strasne dobre, v skutocnosti vsak mam slabe chvile ked sa mam chut prejest a neudrzim sa,alebo sa hnusim sama sebe... takze to ze mi je lepsie je vysledok dlheho procesu,trva to vlastne od zalozenia tejto temy (zalozila ju xx_yy,no tiez som sa vtedy odhodlala liecit sa- bez odb. pomoci)...
dnes sa ti ako dari? mne celkom hej, jem vzdy ked som hladna ale len bezpecne potraviny :D no a zachvilu sa pojdem prejst.
Inak sa ucim cely den, aj zajtra sa budem... nic moc, vlastne preto ostavam, tu sa da lepsie ucit. No a doma sa viac prejedam, potom idem niekam grcat, to mi teda nechyba,radsej najprv ziskam kontrolu mimo domova.

felicitas

super! mozeme sa dohodnut a robit si dozor :))) doteraz som vzdy travievala vikendy doma, a to bol scenar vzdy rovnaky sedim pri PC a vecer idem do baru, tak som si povedala, ze budem radsej ostavat v Ba aby som sa mohla ucit, ale kedze je to moj prvy vikend tu zatial som uceniu moc casu nevenovala... Je skvele,ze uz si na tom lepsie, tiez v to dufam :) ako sa ti to podarilo? a ty robievas cez vikendy co?

[zruseny19]

felicitas, boli casy, ked som vracala na ulici za stromami,v nakupnych strediskach,vsade... ale vyhrabala som sa z toho najhorsieho,uz len miernejsiu bulimiu rozkopem a snad budem zdrava.
takze ak chces,hocikedy mozeme ist na zdravy a normalny obed! len sa ozvi. Vacsinou som tu cez vikendy..
Neboj sa ,skolu zvladnes, ked mas Bc. to uz nemoze byt take strasne. Inak aj ja som 4. :)
Dobre robis ze nefajcis.. to by si uz uplne donicila svoje vnutro...
a co robievas cez vikendy?

felicitas

vies co, cez vikendy som chodievala domov, ale tam to bolo este horsie... cize radsej budem tu, mam viac sily ked je prazdnejsia chladnicka... co sa tyka fajcenia tak som fajcila, a fajcila vela lebo som mala pocit, ze mi lepsie spaluje..dokonca som mala teoriu, ze to je ako tabletky na chudnutie... ale uz nechcem a zatial nefajcim a ani mi to nechyba ale bala som sa prestat nakolko ked som to spravila naposledy, tak som z toho pribrala... Skola ma bavi, len sa bojim, ze to nebudem zvladat, hoci po bakalarovi by som sa uz asi bat nemusela ale tak radsej pozeram na veci negativne a dopadnu nakoniec pozitivne ako naopak...chapete mensie skalamnie...a frajera uz nemam a asi ani nechcem, lebo hladam iba chyby na muzoch po urcitom case... jedna z vas tu ma aj manzela ze? ten o tom vie??? a tie spolocne obedy by som teda brala :)))... len aby sme po nich neskoncili nad misou... ja som uz dokazala vracat aj v nakupnom stredisku... neraz....

felicitas

vies co, cez vikendy som chodievala domov, ale tam to bolo este horsie... cize radsej budem tu, mam viac sily ked je prazdnejsia chladnicka... co sa tyka fajcenia tak som fajcila, a fajcila vela lebo som mala pocit, ze mi lepsie spaluje..dokonca som mala teoriu, ze to je ako tabletky na chudnutie... ale uz nechcem a zatial nefajcim a ani mi to nechyba ale bala som sa prestat nakolko ked som to spravila naposledy, tak som z toho pribrala... Skola ma bavi, len sa bojim, ze to nebudem zvladat, hoci po bakalarovi by som sa uz asi bat nemusela ale tak radsej pozeram na veci negativne a dopadnu nakoniec pozitivne ako naopak...chapete mensie skalamnie...a frajera uz nemam a asi ani nechcem, lebo hladam iba chyby na muzoch po urcitom case... jedna z vas tu ma aj manzela ze? ten o tom vie??? a tie spolocne obedy by som teda brala :)))... len aby sme po nich neskoncili nad misou... ja som uz dokazala vracat aj v nakupnom stredisku... neraz....

felicitas

Ani neviem co by som Vam o sebe povedala mam 22 rokov chodim na vysku 4. rok v BA a nikdy by ste si nevsimli, ze mam s takouto vecou problem. Sice vsetci v mojom okoli vedia, ze chcem byt chuda, ale kazdy si mysli, ze so vsetkymi mojimi komentarmi na tuto tematiku si robim srandu a nikto netusi co je za tym...Uz 2. rok byvam sama co mi dovolilo zahnat sa do extremov... Nikto ma nevidi, nikto to nevie. zavrem si dvere a som tu len ja... Nikomi nie je nic podozrive... Ani nvm kedy to zacalo, uz asi na stednej v podstate na zaciatku asi dietou, ked som sa prejedla (co bolo asi raz za mesiac) tak som to vyvratila. Na vyske (kym som nebyvala sama) tak mozno castejsie, raz do tyzdna, ale od kedy sm byvala sama to prepuklo moc. akoby som nemala co robit, pustila som si serialy a bagrovala. vsetko... a na koniec som mala este vacsiu depku ako ked som zacala... Vzdy som si hovorila, ze to je samotou, ale ked som si nasla priatela tak som mala na neho nervy za nic, len preto ze nemozem byt sama a prezierat sa... Ci som schudla? hm.. vahove vykyvy do mesiaca mam tak +- 5 kg, ale v podstate som neschudla nic... To mi viac pomohla ana minuly rok v lete to som schudla pekne asi tak 7 kilo za 2 mesiace..najhorsie je, ze stale tuzim byt taka aka som bola vtedy, ked mi trcala kazda kost... Mam strasne zniceny metabolizmus, co mi nedovoli normalne sa stravovat. jedlo 3 krat denne je luxus, ktory si nemozem dovolit ak ho nevyvratim. to, co beznemu cloveku vytravi za 4 hodiny mne trva den, keby sa rano nabagrujem kludne to vecer vygrcam, je to stale v zaludku... :( Prave rozmyslam, ze je obed, mala by som si ist daco kupit, ale bojim sa co zas nahadzem do kosika... najradsej chodim jest s niekym, aby ma niekto kontroloval... Vidim, ze si pisete jedalnicky ale ja by som nemohla tolko! (co vobec nie je vela) zjest. viem, ze by som pribrala :( Co by ste este chceli vediet??? inak ako dlho sa uz drzite? ste niektore fajciarky?

[zruseny19]

diky za info. Ak chces, somnou mozes chodit jedavat, cez vikendy ak si v BA, a to bez srandy. Aj ja sa potrebujem kontrolovat, aj ty, doplnali by sme sa :D
Inak ak zacnes jest normalne mnozstva,tak sa postupne upravi tvoj metabolizmus a aj traviace enzymi, treba organizmu dat cas.
Ja som kedysi fajcila ale nechuti mi to,cize teraz uz nie, skor som zavisla na zuvackach,co je hrozne... ty fajcis? skola ta bavi? teda frajera uz nemas?

felicitas

Ani neviem co by som Vam o sebe povedala mam 22 rokov chodim na vysku 4. rok v BA a nikdy by ste si nevsimli, ze mam s takouto vecou problem. Sice vsetci v mojom okoli vedia, ze chcem byt chuda, ale kazdy si mysli, ze so vsetkymi mojimi komentarmi na tuto tematiku si robim srandu a nikto netusi co je za tym...Uz 2. rok byvam sama co mi dovolilo zahnat sa do extremov... Nikto ma nevidi, nikto to nevie. zavrem si dvere a som tu len ja... Nikomi nie je nic podozrive... Ani nvm kedy to zacalo, uz asi na stednej v podstate na zaciatku asi dietou, ked som sa prejedla (co bolo asi raz za mesiac) tak som to vyvratila. Na vyske (kym som nebyvala sama) tak mozno castejsie, raz do tyzdna, ale od kedy sm byvala sama to prepuklo moc. akoby som nemala co robit, pustila som si serialy a bagrovala. vsetko... a na koniec som mala este vacsiu depku ako ked som zacala... Vzdy som si hovorila, ze to je samotou, ale ked som si nasla priatela tak som mala na neho nervy za nic, len preto ze nemozem byt sama a prezierat sa... Ci som schudla? hm.. vahove vykyvy do mesiaca mam tak +- 5 kg, ale v podstate som neschudla nic... To mi viac pomohla ana minuly rok v lete to som schudla pekne asi tak 7 kilo za 2 mesiace..najhorsie je, ze stale tuzim byt taka aka som bola vtedy, ked mi trcala kazda kost... Mam strasne zniceny metabolizmus, co mi nedovoli normalne sa stravovat. jedlo 3 krat denne je luxus, ktory si nemozem dovolit ak ho nevyvratim. to, co beznemu cloveku vytravi za 4 hodiny mne trva den, keby sa rano nabagrujem kludne to vecer vygrcam, je to stale v zaludku... :( Prave rozmyslam, ze je obed, mala by som si ist daco kupit, ale bojim sa co zas nahadzem do kosika... najradsej chodim jest s niekym, aby ma niekto kontroloval... Vidim, ze si pisete jedalnicky ale ja by som nemohla tolko! (co vobec nie je vela) zjest. viem, ze by som pribrala :( Co by ste este chceli vediet??? inak ako dlho sa uz drzite? ste niektore fajciarky?

[zruseny19]

xx_yy, zbieraj, zbieraj sily... ed-truth.tumblr.com kukaj toto, su tam prispevky dievcat, ktore maju nasledky PPP.. vcera som to pozerala, a ze hm.. :( smutne. takze mi to dodalo este viac sil.
Idem prave na prechadzku, potom si dat obed :) (na desiatu som mala jogurt biely s tofu, a jedno jablko)

xx_yy

ahojte baby ...
tak uz som sa dlho neozvala.. prepacte, nemala som moc volneho casu .. ale tak teraz som uz tu .. :-)

som velmi rada,ze sa vam tak pekne dari ... no bohuzial ja na tom nie som najlepsie ... :-( .. i ked uz uz pomalicky naberam tu "zazracnu silu " a pokusim sa s tym skoncovat,lebo by som velmi velmi chcela ... !

mrska - ten egg cheese , kde ho kupujes? .. uz som ho zhanala takmer vsade a ja ho nikde nevidim ! ... predtym ste pisali ,ze v hypernove.. lenze ani tam som ho nevidela... v ktorom oddeleni ho najdem ? .. :-)

fruttia, tak ty sa drz ! velmi ti to ide.,... som velmi rada :-))

klimta- teba obdivujem.. :-)

felicitas ! .. vitaj tu :-) naozaj sa nemusis hanbit za nic ... vsak urcite velmi dobre poznam to co prezivas.. :-) .. bud silna..a napis nam nieco o sebe :-))

eso- vitaj :-)

tak baby .. ja dnes oddychujem.. a mozno budem piect - co som zistila,ze je moja nova zaluba.. haha :-))

peknu sobotu kazdej ! drzte sa! :-)