Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojte ja už budem trpieť samomluvou...tak čo je s vami?
no ja sa mám celkom fajn,včera sme boli na nákupoch a skoro nič sme nekúpili..tak sme boli na obed..ja som si dala grilované prsia a zeleninku..
dnes som mala už jogurt,pohank,pomaranč a 2 hobits,na obed budem robiť kuracinu na olivovom oleji a zeleninu a deti budú mať k tomu tortilu a šampiony...
tak sa majte fajn a ozvite sa...
ahojte ale vás tu bolo...:)
tak dúfam že ste všetky Ok,a nič sa nestalo...ja som tiež celkom v pohode...dnes ideme s dcérou na nejaké babské nákupy,pôjdeme sa aj najesť,tak bude dúfam fajn...s jedlom som na tom celkom v pohode.Tak napíšte.
Ahojte...
ahojte...včera som tu ani nebola..v práci sú fofri...teraz píšem a dlávim do seba zeleninu..
irise,no robota ma aj baví aj nie vedela by som si predstaviť aj niečo menej stresové,z mojou psychikou to nie je bohvie čo...bielkovinový deň dopadol ok...
tak zo stravou je to celkom dobre,mám toľko povinností že na to nemám čas myslieť...ale som v bezpečnej zone:)
a tá jar by už mohla prísť...tak idem sa najesť lebo som hladná ako vlk...
čaute a píšte ako sa máte...
úúú..to je konverzácia ;D
asi nestíhate..rozumiem :D
dúfam,že sa máte všetky na 1* :)) cry..dávno si sa neozvala..ako sa máš? ako sa ti darí??
Maličká-čo sa kože týka..ja mám v podstate čisté obdobie od októbra..a nejak nevidím rozdiel k lepšiemu..teda nie je to tak zlé ,ale stále ju mám strašne suchú..môžem sa krémovať od rána do večera :)
včera som jedla tak všelijak,zase hlavne večer..potom som nemohla do druhej zaspať :D,..teraz vôbec nie som hladná..wuaa..trošku obrátene :D
majte sa krásne :),dúfam,že vás nečaká hektický deň,.. začali padať obrovské vločky,tak asi hodím pár prechádzok,kým je,ako je :D..brodiť sa blatom ma nejak neláka :)
Arrivederci ;))
ahojte :)
irise- hrozný semester..neviem,o čo tým hore ide (:D)..ale začali sme hrozne zhurta..a najmä..okrem chémie som sa cez "prázdniny" nič neučila,čiže..sodoma gomora :D
presne pre toto nemám rada prázdniny..vždy si poviem,že sa budem priebežne učiť..naaah :D
Malicka-ja mám zimu hrozne rada :D..aj jar,..aj leto..aj jeseň buhaha :D
na každom je niečo fajn :) :D
bežím do školy,..zajtra si dám volný deň "oh yeaaah" :D tak sa teším ako nik :D
majte sa,držte sa..správajte sa:D
Dobré ránko!
V prvom rade, CHCEM JAR! Toto počasie mamoooo :D kto vymyslel sneh a vietor, alebo najlepšie túto kombináciu dokopy? Som hore od 5:30, musela som dobiehať resty zo včerajška do školy. Včerajšok zabijacký. Prišla som domov o štvrtej, aby som sa konečne najedla a zas išla preč. Strašne som boa unavená, ale vybavila som si všetko čo som chcela, tak som spokojná :). Hahaa Irise, rozžiarená, to si ma nevidela, keď som mala "svoje dni" a tým nemyslím menštruáciu :D ale ďakujem, zatiaľ ani na jednej kočke, čo som stretka PPP nebolo vidno a to som videla už dve! :D Ale nie, isto viac, len som si to neuvedomila a nevšimla. Idem dievčence do školy, nech sa Vám darí, ešte napíšem. A pekne si to napísala Aome, ak sa chceš z toho dostať, či chceš, alebo nie, jedlo musí mať miesto na tvojom tanieri minimálne 5x do dňa a raňajky by mali byť najsladšie najovocnejšie najvitamínovejšie a najnakopávajúcejšie a neviem ešte aké :D Mrška, to máš ešte krátko, veľmi rýchlo sa dá do toho spadnúť ale aj dostať, myslím.... teda rýchlo som sa z toho nedostala, ale treba sa zaťať. Sme na dobrej ceste. Vidím Irise, že sme všetky vyťažené na maximum. Nech žije škola, aspoň nemáme čas na hlúposti, aj keď jedlo v kabelke by nemalo chýbať, ja si tam hneď aj hádžem acidko a jablko. Majte sa krásne, poslúchajte, pekne papajte a usmievajte sa, zajtrajšok bude zas o niečo krajší, budeme o ďalší krok pred B. a A. . . . a vtedy za to stojí žiť :) Ahojte....
Ahojte, som tu na chvilu,ze som na vas nezabudla :)
dnes som mala ozaj hardcore den, nebudem to rozoberat ani.. prvy krat som bola doma o 9 od rana cize som bola 14 hodin na nohach,priserne.. to znamena ze som jedla na veceru viac, ale naozaj som potrebovala doplnit energiu a jedla som len bezpecne (okrem lizatka :D)
mrska, tak predpokadam ze ta ta praca aj bavi,nie? ked vydrzis to tam takto dlho, a nezvyknes sa ani stazovat ze to tam nemas rada.. no na jar,v lete by si mohla pridat nejake prechadzky, uvidis svet bude krasny :) ako dopadol dnesny bielk.den?
Malicka, bud trpezliva, aj plet sa ti zlepsi. co nanho pouzivas? mozno tam je problem :)
inak mozem potvrdit,malicka je velmi krasne ziena... naozaj by na nu nikto nepovedal ze mala PPP ,ale to asi,lebo z nej ziary energia a stastie. Prajem ti aby to takto ostalo :)
inak myslite ze nejaky ovocny den ma vyznam? Pozitivny myslim .D by niekto mohol hodit nejaky jedalnicek takeho ovo-detox dna. nechcem ho zatial skusit,mozno potom.
Aome, to by si nemala vynechavat ranajky vobec.. nielen ze si podvyzivena, ranajky su zaklad dna, nastartuju ti spalovanie... nejaky bezpecny jedalnicek by si mohla zostavit aspon ako startovaci bod k liecbe.
vyraz ako mrtvola, to poznaam :D mne mama stale hovori ako sa o mna boji, a ze vyzeram ako keby som kazdu chvilu isla zomriet ked som doma poobliekana vo vytahanych starych veciach :D
ozaj, inak vacsina z vas zacala najprv drzat dietu ako mrska? alebo to prislo len tak? lebo ja som napr dietu nikdy nedrzala, normalne som jedla..(teda normalne, ako pre koho, pretoze nikdy som nejedla vela, praveze dost maalo) az zrazu mi jedneho dna preplo a prestala som jest skoro uplne
a len tak, mimochodom, moj prvy den asi nevysiel tak, ako som ocakavala, pretoze som zaspala.. a nestihla som sa naranajkovat a skolu som mala nonstop od pol 8 do 4 a nemala som so sebou ziadne peniaze aby som si nieco kupila :( az potom som sa stretla s kamoskou, pretoze chodi na inu skolu a isli sme spolu na obed (salat, ako inak :D) ach.. nuz nevadi..a teraz som akurat prisla domov a na nic uz nemam chut... mozno si daco dam vonku, lebo kamoska ide oslavovat narodky :)
drzim palce (drzte aj mne aby mi to vecer vyslo :D), zatial paa :)
ahojte...tak tu kuknem...malická ja viem čo to je mať výraz ako mrtvola lebo som taká bola...ja som celé dni myslela na jedlo a kedy si dám preháňadlo,ako fajne všetko vypustím do wc a bude to fajn...no desné...teraz sa cítim taká kľudnejšia,aj ked samozrejme mám nervy niekedy z práce alebo detí...mna PPP drží už asi rok,ani neviem presne lebo som začala diétou a takto to skončilo...a tie bielkovinové dni...ja neviem ja ked mám mať nejakú zmenu,alebo čo už robím dlho tak to znášam zle hlavne čo sa jedla týka...
ty mávaš perfektné a chutné jedálničky...a ty máš aj silu a odhodlanie...držím moc palce...ahojky..
Ešte rýchlo kým nevypadnem, robila som si veci na interview :D Noooo presne, ako vraví mrška, na mňa si všetci zvykli, že nejem také ako oni a sranda, že sa stáva, že mi povedia, že ma obdivujú a bla bla bla :D Ako niesom vyslovene vychudnutá, takže proste si myslia, že vďaka môjmu sebaovládaniu to tak je. Pri tebe krútia možno hlavou kvôli tvojím "parametrom" lebo sú to naozaj malilinke čísla.... a jedz 5x denne, ono je naozaj ten začiatok najťažší, človek sa bude cítiť malátny, teda aspoň ja som to tak mala a bála som sa, že priberiem, nestalo sa tak, ty si v tom relatívne krátko, tak príznaky mať nemusíš, ale určite prídu ak s tým neprestaneš, zo začiatku ti choroba neukáže dôsledky, nech si ťa pekne navykne a zrazu bum, chumáče vlasov, sklovina strašná, pleť detto, v očiach prázdnota, ver mi, ono to prijde..... a bude to veľký úder. Baby, ja nechápem, ako som sa mohla tak dlho ničiť, hrozne ma mrzí, že som nedostala rozum skôr. Mrška, tak to si dotiahla pekne ďaleko aj s PPP, ako dlho tým trpíš? tie bielkovinové dni, myslíš, že ťa to niekedy pustí? Ja si chcem dať raz za čas ovocný deň, alebo detox, či zeleninoý deň, že len čerstvé veci, chutia mi, ale to až keď sa budem cítiť 100% :) alebo keď bude sezóna, lebo teraz je umelé ozaj všetko. Už mám za sebou aj desiatu, jablko do kabelky a vodu a šup šup makať :D a samozrejme ešte obed si musím vytiahnúť, nech sa mi maso rozmrazí, šalát už mám spravený :D Tak sa majte pekne, som rada že píšete že píšeme, že sa nám darí, mrška z teba cítim silu, neviem prečo, ale tak sa mi to páči :) zatiaľ papa :-*