Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Malicka 160

Ahojte! No takže po poriadku Katkaa, neviem teda, zaraďujem ťa do kategórie anorexia. Vzhľadom na tvoj problém s maminou by som naozaj pouvažovala nad tým, či PPP nemá niečo s tým spoločné, pretože po tom, čo som s tým prestala sa môj vzťah nielen s rodičmi, ale aj so sestrou zlepšil. Bola som vzťahovačná, labilná, nervózna a podobne. S mamou som tiež nikdy nemala dobrý vzťah, ale teraz je to lepšie ako kedykoľvek predtým, tak sa zamysli, či to nemôže byť napríklad aj tým a kedy to začalo :))) a nikiroxy, čo som si ťa pozerala na pokeci, zdá sa mi, akoby si inklinovala k životnému štýlu ana a mia, čo my tu nerobíme, práve naopak, my sa liečime, takže pokiaľ sa chceš informovať ohľadom podpory a liečenia, vitaj, no pokiaľ chceš byť podporovaná v PPP a nájsť si niekoho kto ťa bude učiť ako nejesť, bohužiaľ, si v zlej téme..... _Aoma_ čo sa deje? Nevzdávaj sa, ak chceš napíš mi mail, rada ti pomôžem, neklesaj na duchu.....

nikaroxy

Ahoj dievčatá, čítam vaše príspevky už od rána a chcela by som si s vami popísať o všetkom, mam 1000000 otazok, s ktorými si neviem rady a jedine vy mi viete pomoct objasniť veci ktore sa tykaju PPP...ak by ste si niektorá somnou popísali bola by som vam neskutočne vďačná. Moj mail: nikaroxy@azet.sk
Teším sa :-*

klimta.

_Aome_-ani to s nami neskúsiš? nezaoberaj sa demotiváciou..každá jedna z nás sa chce úplne vyliečiť,je presvedčená o hnusáctve B,mať normálne zmýšľanie,nezaoberať sa jedlom nad rámec..chcem tým povedať,že neúspechy určite motivovať nebudú ..práve naopak.. nechaj,nech my motivujeme teba ;)

Katkaaa

mrska: no keby som vedela,preco ju neznasam. Ona sa vzdy tak umelo tvari pred okolim, ze je vzdy vsetko v poriadku. Je to "nervne". Ci som mlada, to je otazne,mam 25 rokov, a citim sa tak staro, tolko ludi je mladsich odomna, fakt sa citim,akoby som prezivala krizu stredneho veku tyvole. Totalka odpad. Tvoja dcera ma 19, menila by som okamzite, je to super vek.
Inak, ja sama som si vybrala chudnutie, aj ked som to vobec nepotrebovala, chcela som byt proste dokonala,a chuda, resp. chudsia, nepripadala som si dost chuda, tak som zacala. V tom case som mala 19. Akousi nahodou som narazila na pro ana stranky, neviem uz cim, ale niecim som s nimi suzvucila; a uz to islo. Aj ked pomaly,ale isto. Spustacom aj tak boli ine psychicke tazkosti,ktore som vtedy pocitovala velmi intenzivne, a ktore zacali o par rokov skor s mojim vedomim, ze to snad prejde.Musi.To vedomie je dodnes. Hm, zeby zivna poda na sebaposkodzovanie? asi hej.

_Aome_

ahojte, som konecne po dlhom case na nete, precitala som vsetko co ste popisali, fakt vas naozaj obdivujem :))

asi sa vratim ale iba k citaniu vas, lebo nechcem vam sem prispievat radsej aby som vas neodradila od uspechov, pretoze mne sa absolutne nedari.. zacala som sa na par dni normalne stravovat, ale ked som zbadala ze som pribrala 2kg tak som sa zrutila, depky atd.. :(

a vela stastia, nech sa vam stale dari :)

inak Malicka, aj mne sa snival minule hrozny sen.. vracala som v nom a potom som sa pozrela do zrkadla a mala som uplne znicene zuby, asi take su na googli v obrazkoch tie najhorsie ked tam zadate bulimia teeth :( som sa zobudila s placom

irise

:D malicka... hej, sibe! neviem co sa deje ale vyslovene mi sibe. Ale fakt je,ze mas pravdu... ved co ked som si dala viac. Ok, cize dik za upozornenie, idem sa naranajkovat konecne.
S tou chutou,neviem, asi to bude dosledok B. Ale snad len docasny, chcem zas intenzivne chute a vone citit, ved ich tak milujem... :)
Ty sa este trochu potrap s tou pracou,neboj sa ,pojde to :) pekne pomaly,ale nakoniec to bude. A hlavne nech dnes nemas onicom den ako vcera :)
jaj a este raz dik :D

Malicka 160

Čavik Irise!
No ja sa snažím odpisovať na všetky otázky ale niekedy je toho tak veľa, čo chcem napísať, že sa zabudnem. Jop, s chuťou to mám tiež tak a akoby aj s vôňou, ale to sa asi len zdá, či? Síce, keď máš ten pocit aj ty, asi sme si ich veľmi unavili :) ale zas intenzívne ako čoko a tak, to hej to cítim,..... Tak ja už neviem,zas moc neochucujem, možno aj preto tá nevýraznosť..... No a hej, to že to bol len sen mi vlastne ukázalo, čo by sa stalo, keby som to nezvládla.... a nebolo to teda dobré, vôbec to nebolo dobré.... sa furt trápim s tou prácou do školy, aby som to už mala, sa mi zdá, že nič nerobím, len sa tvárim, že pracujem :D Takže ste mávali aj vy tieto sny? Inač mne sa snívalo zopár krát že ma pri B nachytali..... a to bola v podstate úľava v tom sne..... Pojedla viac ako mala? Irise, šibe ti? Pokiaľ sa nepreješ tak, že to chceš dať von, je to v kľude a aj keď sa preješ, zdravým ľuďom sa to tiež stáva, takže žiadne výčitky, čo si....

irise

aha, malicka, ten tvoj sen... mne sa to tiez uz snivalo.. to je take dobre potom ze to bol len sen! :) takze si uzivaj prvy mesiac bez B.! Si super, myslim to vazne!

irise

Dobre rano.. som este v posteli, mam taku zlu naladu,ze sa mi vobec nechce nic :( Vcera som toho pojedla aj viac, napriiek tomu ze som bola skoro cely den doma, ked neratam hodinovu prechadzku.. niesom v nejakom dobrom obdobi, dufam ze to prejde coskoro. No nic som nedala von, ani som na to nejak nemyslela.

mrska, to mi je luto, ved tvaroh je uplne v pohode... urcite si ho nezjedla vela, to len tvoja PPP ti nahovoria ze ano.. tak nabuduce musis prekricat jej hlas. Nic ,ides dalej. Si na dobrej ceste stale.

Malicka, ty si daj pozor :) pekne papaj dnes, vyvazene a zdravo! Ja idem teraz ranajkovat no vobec sa mi nechce..

inak nikto mi neodpisal: nemate problemy s tou chutou, po B.? ja mam pocit ze ich nepocitujem tak intenzivne.