Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
katka,zeby jest? co robis,nejedavas? tak jasne ze nespis,ked si celu noc hladna..
a este ten spanok........
neviem co robit :-O Vacsieho chudacika tu nenajdete :-O
Tak ako to riesite, alebo neriesite, alebo? ? ? ?
Katka, keby len na plet...koza je najlepsim projektorom organizmu totiz.
ahoj. otazka, vplyva nejako niekolkorocna manipulacia s jedlom na plet? malojedenie,velajedenie,normal, a pod.
ahojte...
tak irise den sa skončil na nič ohľadom práce,kolegyňu odvolali z jej funkcie,tak je tu napätá atmosféra,ja som od včera akoby mimo...nevyhodili ju ale neviem ani čo bude robiť...fuj je mi z toho zle...a ja mám takú dodrbanú psychiku ako by sa to mna týkalo...
inak v stravovaní nič nového,dnes mám bielkovinový deň...ráno som mala vajíčka,tvaroh jahodový,a trocha acidka...na obed mám kur.prsia varené a tvaroh...
malicka...na to trávenie ti naozaj pomožu aj čaje...ja ked mám problémy tak pijem čaj STOMARAN,alebo taký na pankreas,ale ak by to trvalo dlho tak asi musíš zájst aj k lekárovi...tak sa drž a skús tie čaje...majte sa krásne a napíšte...ahojte
nejako nas naduva inak..ja mam tiez taketo stavy,mozno to je tou jarou:D mrska,aky si mala den,dufam ze vsetko fajn:)
Ahoj malicka,
s tym travenim ti jedine mozem poradit,to co pomohlo mne: trpezlivost :D ziadne lieky vyrazne nezlepsuju travenie, okrem tych traviacich enzymov ..volnopredajne su ale len tie co stiepia tuky,ty ale tuky nejes,cize su ti zbytocne.. na recept ti predpisu nejake az po gastrointestinalnom vysetreni (co je mozno vhodne,aspon by si zistila na com je tvoja traviaca sustava,no taka sonda do zaludka neni sranda)- no ale tie potom budes musiet brat vecne.... tak ja by som odporucila pockat,stravovat sa tak ako sa stravujes,pit cajiky (su na travenie rozne zmesy,aj na naduvanie..mozem ti ich rozpisat,ale v lekarni ti tiez poradia..zihlava,kmin,rumancek,fenykel).. a inak caro je tiez dobre. :)
tak snad sa ti to zlepsi.
Idem prave spat,mala som skvely den. :) konecne niesom smutna a depresivna.
Ahoj malicka,
s tym travenim ti jedine mozem poradit,to co pomohlo mne: trpezlivost :D ziadne lieky vyrazne nezlepsuju travenie, okrem tych traviacich enzymov ..volnopredajne su ale len tie co stiepia tuky,ty ale tuky nejes,cize su ti zbytocne.. na recept ti predpisu nejake az po gastrointestinalnom vysetreni (co je mozno vhodne,aspon by si zistila na com je tvoja traviaca sustava,no taka sonda do zaludka neni sranda)- no ale tie potom budes musiet brat vecne.... tak ja by som odporucila pockat,stravovat sa tak ako sa stravujes,pit cajiky (su na travenie rozne zmesy,aj na naduvanie..mozem ti ich rozpisat,ale v lekarni ti tiez poradia..zihlava,kmin,rumancek,fenykel).. a inak caro je tiez dobre. :)
tak snad sa ti to zlepsi.
Idem prave spat,mala som skvely den. :) konecne niesom smutna a depresivna.
Ahojte :)
No baby neviem ako s vami, ale ja som príšerne unavená. Už asi 4 dni som dokopy nič nerobila. Som akási lenivá, ak nerátam základné veci, ale proste nič sa mi nechce. Ako cvičiť cvičím a robím si všetky povinnosti, ale som max. prispatá.... a to trávenie ma zabije. Rozmýšľala som, že si ´kúpim tráviace enzýmy, myslíte že mi to pomôže? Neviem ako to funguje, či sa postupne obnovia, ale rada by som tomu pomohla, lebo buď ma nafukuje, alebo ma preháňa, alebo sa nemôžem.... Tak neviem či by to pomohlo, ale dúfam že áno. Inak beriem kremík a b- komplex a tak :) Samozrejme strava v pohode, dnes som mala celozrnné piškóty a čokoládu horkú doobeda :) a jedla som 5x z toho fidko na olovrant a pomelo, veľmi mi nechutiloo :) ale v bruchu šarapata riadna :D Raňajky to čo vždy, desiata tuniak chlebík a zelenina obed bohužiaľ jogurt a pak fidko a večer chlieb zelenina a vajíčka, viem, že nič moc, ale medzitým čokoláda a tie celozrnné piškóty a samozrejme celé pomelo a 4x kiwi :) viac už nemám chuť si dať, bohužiaľ, ale zajtra bude hádam lepšie :) No mrška, pekne papáš :) Inak pre mňa je vracanie neprípustné, neviem si predstaviť, že by som to spravila a nehcápem ako to že som to robila, len to trávenie ma fakt serie :D irise, čo si o tom myslíš ako budúca farmaceutička? :D